• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Avene Cleanance

Mærker Avene
Mest populære

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

9 produkter
9 produkter
Sorter efter: Mest populære

Cleanance hudplejeprodukterne er et komplet sortiment af rens og pleje til en fedtet og uren hud, ved både teenagere og voksne. Der er garanteret effektivitet og høj tolerance, hvad enten du bruger det alene eller i kombination med receptpligtig pleje. Du må ikke give op! Cleanance er din vigtigste allierede i kampen mod uren hud.

Hvorfor opstår urenheder og fedtet hud?

Bumser er bakterier i vores hud, som opstår når huden danner overskydende sebum i talgkirtlerne. Det kan både forekomme i ansigtet, og på andre steder af kroppen, og er meget normalt i teenageårene. Men nogle gange følger det med ind i voksenlivet, og det er også helt normalt.

Der kan være mange årsager til at man døjer med bumser, fedtet hud eller hudorme. Ting som stress, p-piller, forkert hudpleje og dårlige vaner kan gøre at huden kommer i ubalance. Nogle gange handler det også bare om genetik.

Nogle har den hudsygdom som kaldes akne, eller cystisk akne. Det er en konstant overproduktion af talg, som giver en betændelsestilstand i huden. Hvis du mistænker at du lider af akne, er det vigtigt at du søger råd og behandling hos lægen.

Hvordan mindsker man urenheder i huden?

Det vigtigste for at komme af med urenheder er at lave en god rutine. Det er vigtigt at du renser og plejer din hud både morgen og aften. Det er nemlig nødvendigt for at fjerne skidt og snavs, og sørge for at dine plejeprodukter kan trænge ned i huden, og har en virkning.

Man renser huden om aften for at fjerne makeup, skidt, snavs, forurening og fedtstoffer fra dagens løb. Og igen om morgen, hvor hudfedt og natcremer har siddet på huden. Det er nemlig om natten at huden regenerer, altså opbygger sig selv, og det er derfor vigtigt at man plejer den godt om aften.

Aktive ingredienser

Avene har lavet en serie målrettet alle de har problemer der kan opstå i huden når den producerer for meget talg og fedtstof. Serien Cleanance er udviklet af dermatologer og har en plantebaseret aktiv ingrediens i, kaldet Comedoglastin. Det er en ingrediens med patenterede egenskaber, som er baseret på marietidselfrø. Det der gør ingrediensen særlig er at den hjælper i forbindelse med mild til moderat akne, den reducerer bumser og begrænser nye urenheder at komme frem.

Cleanance serien indeholder selvfølgelig også thermalsk kildevand, ligesom alle Avenes andre produkter. Det thermalske kildevand har nemlig beroligende og irritationsdæmpende egenskaber, som er en fordel ved en uren hud som ofte er rød og irriteret på grund af inflammation.

Sortiment

Avene Cleanance Micellar Water

En matterende rensevand til uren hud, kan bruges i ansigtet og omkring øjenomgivelserne. Bruges morgen og aften på en vatrondel, og skal ikke skylles af igen.

Cleanance Cleansing Gel

En vaskegel til fedtet og uren hud. Fjerner skånsomt urenheder som tilstopper porerne. Indeholder vaskeaktive stoffer som respekterer huden. Bruges morgen og aften, på en fugtig hud. Skummes op med en blid massage og skylles af igen med vand.

Cleanance Mattifying Emulsion

En matterende og fugtgivende ansigtscreme til uren hud, som også fungerer under makeup. Den kan bruges både som dagcreme og natcreme. Hjælper med at reducere urenheder og skinnende hud.

Cleanance Comedomed

En koncentreret ansigtscreme, som hjælper mod bumser og hudorme og modvirker dannelsen af nye urenheder i huden. Cremen virker matterende dagen igennem og porer synes mindre. Den har en let og flydende konsistens som absorberes hurtigt og ikke fedter. Kan bruges morgen og aften på ren hud, og er velegnet til både teenagere og voksne.

Cleanance WOMEN

Uren hud er ikke kun noget som hører teenageårene til. Mange voksne, og især kvinder, lider af uren hud. Uren hud kan ramme uanset alder, da det handler om hudens balance og valget af produkter man bruger.

Når det handler om uren hud hos voksne, er det dog lidt anderledes end ved unge. Ved voksne drejer det sig hovedsageligt om betændte bumser i den nederste del af ansigtet, som ofte er længere tid om at forsvinde. En voksen hud er ofte mere sensitiv og kan nemmere reagere ved at skinne, få forstørrede pore og vedvarende urenheder.

Derfor har Avens laboratorier skabt Cleanance Women produkterne, som er effektive plejeprodukter til voksne med bumser.

Cleanance Correcting serum

Et serum til uren hud, uensartet hud og forstørrede porer. Serummet forfiner hudens struktur og mindsker synlige porer. Anvendes både morgen og aften på ren hud, inden dag- eller natcreme.

Cleanance Night Care Smoother

En natcreme til uren hud, efterfølgende ar og uensartet hud. Cremen hjælper med at reducere urenheder og blivende mærker, og gør huden mere jævn. Den giver huden massere af fugt, men virker ikke fedtende.  

Cleanance HYDRA

Hydra serien består af rense- og plejeprodukter, som genopretter en hud som er udtørret af medicinsk behandling.

Hvis man har hudsygdommen akne, skal der nogle gange medisinsk behandling til for at afhjælpe problemerne. Det har dog den bivirkning at det er meget udtørrende for huden. Derfor er hydra serien skabt til en uren hud, som er tør og har brug for særlig pleje.

Cleanance Hydra Soothing Cleansing Cream

En beroligende rensecreme til uren hud, som er udtørret på grund af medicinsk behandling. Den renser huden skånsomt, beroliger og genopretter hudens fugtbalance. Bruges morgen og aften på fugtig hud og skylles af med vand.

Cleanance Hydra Cream

En fugtgivende og nærende ansigtscreme til hud i medicinsk udtørrende behandling af urenheder. Kompenserer for de bivirkninger, den udtørrende behandling kan give som dehydrering, stram og ukomfortabel hud.


Alice
Farmakonom
Alice er farmakonom og for hende spiller sundhed en stor rolle. Hun elsker den velvære det giver at dyrke motion, spise sundt og lækkert og supplere med vitaminer, mineraler og urter. Alice lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse i butikken ved at dele ud af sin viden og ekspertise, så kunden får gode råd med hjem indenfor kosttilskud, medicin og pleje.
Min ekspertise er:
Helse