• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Nyhed

Vi tester: Dansk mascara giver drømmevipper

Vi har afprøvet en ny mascara fra det upcoming danske beauty-brand Sandstone, og vi er ærlig talt vilde med resultatet. Ikke nok med at vipperne bevarer et naturligt look og samtidig får godt med volumen og længde – mascaraen er også allergivenlig, vegansk og spækket med plejende ingredienser.

Hvis du har det som mig, er mascara det makeup-produkt, du bruger mest og ikke kan undvære. Jeg har det i hvert fald sådan, at jeg ikke føler mig rigtig vågen, hvis vipperne ikke lige har fået en omgang fra morgenstunden, og proceduren er nærmest lige så inkluderet i min rutine som at børste tænder, gå i bad og tage kontaktlinser på.Som kontaktlinse-bruger er mine øjne temmelig sarte, og derfor er det altid afgørende for mig, at min øjenmakeup – og ikke mindst mascara – er parfumefri og allergivenlig. Der findes heldigvis en del fantastiske produkter på markedet, der kan hjælpe med at give mine ellers temmelig tynde, blege vipper et mere markant og aftegnet udtryk. Men efter min gode kollega, Lyng, har testet mascaraen Grand Danois fra det nye danske beautybrand, Sandstone, er jeg ikke i tvivl om, at jeg må gøre hende kunsten efter.Sandstone Mascara Grand Danois er ikke bare allergivenlig, vegansk og parfumefri. Den indeholder også en række plejende ingredienser som castor olie samt vitamin A, C og E, som alle er med til at styrke dine vipper. Og ud fra hvad Lyng fortæller, giver mascaraen lange, fyldige vipper allerede første påføring, ligesom den hverken drysser eller klumper i løbet af dagen. Alene ud fra Lyngs begejstrede anmeldelse at dømme, varer det bestemt ikke længe, før endnu et Sandstone produkt også er blevet fast favorit i min makeup-taske. ​​​​​​​

Sandstone Mascara Grand Danois Sort
149,95
Optjen 15 point

Du kan læse, hvad Lyng skriver om Sandstone Mascara Grand Danois lige her:

”Jeg er meget positiv overrasket over mascaraen, som deler vipperne flot og giver masser af længde! Jeg kan også rigtig godt lide gummibørsten, der er med til at fordele produktet ensartet og perfekt, og jeg fik den ønskede effekt allerede efter en påføring – helt uden at have brug for flere lag!"

"Jeg synes, det er et stort plus, at det er et dansk produkt, og jeg kan mærke på mine eller ret sarte øjne, der plejer at løbe i vand, at de ikke reagerer på formularen, så allergicertifikationen må siges at være velfortjent!  Efter at have mascaraen på en hel dag, hverken drysser eller klumper den, så jeg kan kun give den min bedste anbefaling.”

- Lyng, creative concept producer


Du finder Samdstones store sortiment af makeup på Matas.dk lige her.

Relaterede produkter

Sandstone Mascara Grand Danois Sort
149,95
Optjen 15 point
(6)
Sandstone Browliner 20 Cool Brunette
129,95
Optjen 13 point
(10)
Sandstone Hide & Blend Concealer 2C
149,95
Optjen 15 point
Sandstone Face Primer Transparent
249,95
Optjen 25 point

Relaterede artikler

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Bag om brandet

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Af Anja Mille Blum

Tag med os på opdagelse, når vi dykker ned i Sandstone Scandinavias allergivenlige makeupunivers og fremhæver nogle af de favoritter, vi kan se trender hos jer og rundt omkring i det danske beauty-community – og så fortæller vi også mere om en ret spændende nyhed fra brandet.

Læs Mere
7 fejl du ikke må begå med din mascara

Vi guider

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Af Trine Brøndsted

Mascaraen behøver ikke nogen yderligere introduktion. Vi er mange, der bruger den hver dag, og den er måske den del af vores rutine, de færreste af os vil undvære. Men selvom du bruger mascara hver dag, har du så helt styr på, hvordan du gør?

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere