• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Hair Mist

Dufte Til Hende
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Køn

Duftfamilie

Sæson & anvendelse

Form

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

5 produkter
5 produkter
Sortér efter: Mest populære
(9)
Carolina Herrera Good Girl Hair Mist 30 ml
319,95
Optjen 32 point
RITUALS The Ritual of Ayurveda Hair & Body Mist 20 ml
86,95
Førpris 144,95
Optjen 9 point
weDo Professional Hair & Body Mist 100 ml
199,95
Optjen 20 point
DIOR MISS DIOR BLOOMING BOUQUET HAIR MIST 30 ml
359,95
Optjen 36 point

Hvad er en hair mist?

Hair mists er milde og skånsomme parfumer lavet til dit hår. Disse duftsprays er praktiske, små rejsestørrelser, der er perfekte til dig, der ikke ønsker at få parfume direkte på huden. Hårparfume har været brugt i hundredevis af år, men er nu kommet frem igen.

Hvordan bruger jeg en hair mist?

Du kan enten spraye din hair mist direkte på din hårbørste eller hen over dit hår i 30 til 40 centimeters afstand. Hair misten fortryller håret med en let duft. Du kan med fordel bruge en hair mist mellem dine hårvaske for at forlænge følelsen af nyvasket og velduftende hår. Hair mists kan også bruges på huden som en let parfume.

Dårlig lugt i håret

Udover at hair mists giver en skøn duft til håret her og nu, så vil hair mists også beskytte håret mod ubehagelige dufte, som kan komme i løbet af dagen. Det kan være lugte fra mados, cigaretrøg, udstødningsgasser og bål.

Kan jeg bruge almindelig parfume i håret?

En almindelig parfume vil give dit hår en behagelig duft i lang tid, men der er risiko for, at dit hår tørrer ud på grund af den høje mængde af alkohol i en almindelige parfume. Hair mists indeholder en del mindre alkohol end almindelige parfumer og vil derfor ikke have samme udtørrende effekt på håret.

Holder hårparfumen længe?

Hair mists holder længe, fordi dit hår absorberer duften bedre end din hud. Dit hår er porøst, hvilket gør fordampningen langsommere. Du kan bruge hårparfume på enhver hårtype: fra ubehandlet til farvebehandlet hår.

Louise L.
Materialist
Man føler sig bare bedre tilpas når huden er velplejet. En hudplejerutine er meget personlig og skal tilpasses den enkelte. Jeg har altid haft en stor interesse for makeup, for mig er makeup afslappende og en leg - øvelse gør mester.
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.