Hair Mist

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Hudtype

Indhold

Certificeringer

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Egenskaber

Sæson

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
NYHED
RITUALS The Ritual of Ayurveda Gaveæske - Small
Medlemspris
164,96 kr.219,95 kr.Spar 55,-
DIOR Miss Dior Hair Mist 30 ml
419,95 kr.
SPAR 32,-
My Moments My Relaxing Face Mist 125 ml
97,95 kr.129,95 kr.Spar 32,-
VI GUIDER
Top 10 dufte til kvinder
LÆS MERE

Hvad er en hair mist?

Hair mists er milde og skånsomme parfumer lavet til dit hår. Disse duftsprays er praktiske, små rejsestørrelser, der er perfekte til dig, der ikke ønsker at få parfume direkte på huden. Hårparfume har været brugt i hundredevis af år, men er nu kommet frem igen.

Hvordan bruger jeg en hair mist?

Du kan enten spraye din hair mist direkte på din hårbørste eller hen over dit hår i 30 til 40 centimeters afstand. Hair misten fortryller håret med en let duft. Du kan med fordel bruge en hair mist mellem dine hårvaske for at forlænge følelsen af nyvasket og velduftende hår. Hair mists kan også bruges på huden som en let parfume.

Dårlig lugt i håret

Udover at hair mists giver en skøn duft til håret her og nu, så vil hair mists også beskytte håret mod ubehagelige dufte, som kan komme i løbet af dagen. Det kan være lugte fra mados, cigaretrøg, udstødningsgasser og bål.

Kan jeg bruge almindelig parfume i håret?

En almindelig parfume vil give dit hår en behagelig duft i lang tid, men der er risiko for, at dit hår tørrer ud på grund af den høje mængde af alkohol i en almindelige parfume. Hair mists indeholder en del mindre alkohol end almindelige parfumer og vil derfor ikke have samme udtørrende effekt på håret.

Holder hårparfumen længe?

Hair mists holder længe, fordi dit hår absorberer duften bedre end din hud. Dit hår er porøst, hvilket gør fordampningen langsommere. Du kan bruge hårparfume på enhver hårtype: fra ubehandlet til farvebehandlet hår.

Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.