Eau de Toilette

Parfumer & Dufte Til hende
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/8
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Egenskaber

Sæson

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

406 produkter
406 produkter
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Duft til hende
TAG TESTEN
20%
Beauté Pacifique Ouverture Eau de Toilette 30 ml
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 8
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Stort udvalg af Eau de Toilette

En duft signalerer personlighed og kan have indflydelse på menneskerne omkring os. Den kan give os forskellige udtryk og kan være med til at skabe minder om oplevelser og om mennesker vi har nær. Bliv her på siden klogere på dufttypen Eau de Toilette og om denne type duft er rette for dig.

Hvad er Eau de Toilette?

Eau de Toilette er en lettere dufttype. De rene duftolier udgør cirka 5-15 procent af duften. Resten af duften indeholder vand og alkohol. Dufttypen Eau de Toilette er lettere og holdbarheden er derfor også kun cirka 4-6 timer. Dette kan dog variere alt efter hvor kraftige noter der findes i duften.

Duftnoter i Eau de Toilette

Alle dufte indeholder forskellige duftnoter. Disse noter skaber duftoplevelsen og inddeles i tre niveauer. Niveauerne hedder Topnote, Hjertenote og Bundnote.

Topnoter

Topnoterne er dem der kan duftes på huden umiddelbart lige efter påføring. De er altså med til at skabe førstehåndsindtrykket og er kraftigst de første 10-15 minutter. Topnoterne kendes gerne som de mere friske, rene og skarpe noter. De kunne for eksempel være blandt andet citrus, grape, rose, koriander, timian og ingefær.

Hjertenote

Hjertenoterne kan duftes lige inden Topnoterne forsvinder. De er med til at forme hjertet i duften og indeholder duft der smelter sammen med ens egen kropsduft. Derved er disse med til at skabe en helt personlig og individuel duft der er forskellig fra person til person. Denne type duftnote karakteriseres ofte som mere rund og fyldig. Her kan der for eksempel opleves noter af lavendel, jasmin, liljer, liljekonval, solbær og appelsinblomst.

Bundnote

Bundnoterne træder frem lige inden Hjertenoterne forsvinder og de udgør sammen duftens karakter og dybde. Bundnoterne modnes på huden efter et par timer og skaber en fyldig og afrundet duft på huden. Her bruges der ofte noter som vanilje, tonkabønner, sandeltræ, rav og patchouli.

De tre niveauer at duftnoter udgør tilsammen duftens helhed og udtryk på huden. De er med til at skabe en personlig og individuel duft.

Hvorfor vælge en Eau de Toilette?

En Eau de Toilette er perfekt til dig der ønsker et mere diskret udtryk. Ofte er en Eau de Toilette lettere og mere frisk og egner sig godt som hverdagsduft. Duften holder i cirka 4-6 timer og kan med fordel påføres på hudens varmeste områder.

Opnå lang holdbarhed med din Eau de Toilette

For at sikre dig den mest optimale holdbarhed på din Eau de Toilette, kan du med fordel påfører den på specifikke områder af kroppen. Anvend din Eau de Toilette på kroppens pulspunkter. Disse hudområder er varmere og opvarmer duften så den frigiver alle dens noter. Kroppens pulsområder sidder for eksempel bag ørerne, i nakken, på håndleddene, i knæhasen, inde i albuerne, på brystet og ved anklerne.

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.