Molekyleparfumer

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Sæson

Bedømmelser

22 produkter
22 produkter
Sorter efter: Mest populære
Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up

Hvad er en molekyle-duft?

En molekyle-duft er bygget op af molekyler. Parfumen er lavet på et laboratorie, hvor den har været gennem en kemisk proces. I mange tilfæde opleves det, at du ikke kan dufte dem på dig selv, mens folk omkring dig sagtens kan. Dette er der en særlig grund til. På den varme hud blandes molekylerne i duften sammen med din kropskemi, og der bliver derved skabt en helt personlig, unik duft. Dette er grunden til, at du også vil kunne opleve, at den samme parfume dufter forskelligt fra person til person.

Vores kropskemi er meget afgørerende for, hvordan denne form for parfume vil dufte. Nogle dufte indeholder kun ét enkelt molekyle, mens andre blander naturlige duftnoter i sammen med molekylet.

Escentric Molecules

Den tyske parfumør Geza Schöen står bag Escentric Molecules – et brand, som slår sig op på simplicitet. I Escentric Molecules indeholder fire af brandets otte dufte blot ét enkelt molekylært stof. Enkeltheden i duftene gør, at der er tale om en effekt frem for en egentlig duft, som udvikler sig, når den kombineres med din hud.

ZARKOPERFUME

ZARKOPERFUME er udviklet af danske Zarko Pavlov. Han har skabt en række ikoniske dufte, der er 100% håndlavede i Danmark på eget laboratorium. Zarko Pavlov har en særlig passion for sammensmeltningen af molekyler, og han besluttede sig derfor i 2008 for at realisere sin drøm om at skabe dufte. Med inspiration fra de nordiske landskaber er både duftene til mænd og kvinder udviklet.

Den første duft, som Zarko Pavlov komponerede, var Molecule 234.38, som er en uni-sex duft, der påvirkes af kulde og varme. Duften udvikler sig hele tiden på kroppen.

Unisex molekyle-parfumer

Hvor almindelige dufte meget ofte skelner skarpt mellem parfumer til ham og hende, er det med molekyle-parfumer ganske almindeligt at lave duftkombinationer, der passer til alle køn. Dette gør duften mere tidløs og desuden multifunktionel. Herunder finder du tre eksempler på parfumer, som både du og kæresten kan bruge – uanset jeres køn.

Escentric Molecules Molecule 01, som kun indeholder ét molekyle og dufter træagtigt. Den er et godt valg til jer, som ønsker en simpel duft.

Zarkoperfume Oud'ish er også en fantastisk parfume, som er unisex og dufter af nordiske skove med et twist af sødme.
​​​​​​​
Zarkoperfume Cloud Collection no. 3 er frisk og perfekt til dig, der gerne vil undgå tungere dufte, men som alligevel ønsker en kompleks og unik duft, der skiller sig ud.

Tip! Gnid ikke molekyleparfumen på huden ved påføring. Dette kan ødelægge molekylerne og duftnoterne i duften. Dup i stedet duften forsigtigt på.