Eau Fraîche

Dufte Til Hende
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Sæson

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
Franchesca
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvad er Eau Fraîche ?

Eau Fraiche betyder "frisk vand" på fransk. Eau Fraiche dufte er som oftest friske og har milde duftnoter. Man kan sammenligne Eau fraiche med en bodyspray. Duftkoncentrationen er nemlig kun på 1-3% og er derfor en meget let duft, hvorimod en Eau de Toilette til sammenligning ofte har op til 5-15% duftkoncentration.

Derfor kan du sammenligne den med en bodyspray, fordi at du kan anvende den på hele kroppen, uden at duften vil være alt for kraftigt. Oftest er en Eau Fraiche også oliebaseret, i stedet for alkoholbaseret, hvilket betyder, at den er mindre udtørrende på huden, end en klassisk parfume. Selvom Eau Fraiche er en duftkategori, findes der også dufte som har "Eau Fraiche" i navnet, men som faktisk er en Eau de Toilette. Det er meget almindelig at bruge "Eau Fraiche" i navnet fordi man gerne vil fremhæve at det er en frisk duft.

Eau Fraiche er til dig, som ønsker en let og mild duft som er diskret til hverdagsbrug.

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Dufte og stjernetegn: Eksperten guider

Matas LIVE

Dufte og stjernetegn: Eksperten guider

Af Amalie Brohus

I denne LIVE skal vi på en sanselig og yderst velduftende tur til stjernerne, når vi får besøg i studiet af astrolog Amalie Brohus. I astrologiens verden har planeternes færden ude i universet indflydelse på vores færden her på jorden, og med udgangspunkt i de 12 stjernetegn skal vi forsøge at finde den helt perfekte duft til din energi baseret på dit stjernetegn. Kom med på denne overjordiske duftrejse – og bliv klogere på astrologiens univers.

Læs Mere