Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er en legende indenfor skønhedspleje, og du kender nok hendes kult-klassiker Eight Hour Cream, de ikoniske Ceramide kapsler, skønne dufte fra White Tea Collection eller smukke læbestifter. Her er tale om videnskabelig hudpleje, der med plejende ingredienser skaber målrettede resultater. - ’Modern Beauty with a History’. ​​​​​​​

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er en legende indenfor skønhedspleje, og du kender nok hendes kult-klassiker Eight Hour Cream, de ikoniske Ceramide kapsler, skønne dufte fra White Tea Collection eller smukke læbestifter. Her er tale om videnskabelig hudpleje, der med plejende ingredienser skaber målrettede resultater. - ’Modern Beauty with a History’.

NYHEDER

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/7
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

230 produkter
230 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
VÆRDI 299,-
Elizabeth Arden Visible Difference Gaveæske
Medlemspris
194,96 kr.259,95 kr.Spar 65,-
SPAR 177,-
Elizabeth Arden Eight Hour Night Moisturizer 50 ml
187,50 kr.364,95 kr.Spar 177,-
SPAR 25%
VÆRDI 420,-
Elizabeth Arden Green Tea Gaveæske
Medlemspris
138,71 kr.184,95 kr.Spar 46,-
SPAR 25%
VÆRDI 621,-
Elizabeth Arden White Tea Gaveæske
Medlemspris
389,96 kr.519,95 kr.Spar 130,-
SPAR 25%
VÆRDI 306,-
Elizabeth Arden White Tea Gaveæske
Medlemspris
164,96 kr.219,95 kr.Spar 55,-
SPAR 25%
VÆRDI 311,-
Elizabeth Arden White Tea Gaveæske
Medlemspris
176,21 kr.234,95 kr.Spar 59,-
SPAR 25%
VÆRDI 339,-
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Gaveæske
Medlemspris
224,96 kr.299,95 kr.Spar 75,-
SPAR 160,-
Elizabeth Arden Eight Hour Body Treatment 200 ml
159,95 kr.319,95 kr.Spar 160,-
SPAR 50,-
Elizabeth Arden Eight Hour Lightly Scented 50 ml
164,95 kr.214,95 kr.Spar 50,-
SPAR 80,-
Elizabeth Arden White Tea Body Cream 400 ml
229,95 kr.309,95 kr.Spar 80,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 7
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Elizabeth Arden - Legenden inden for skønhedspleje

Elizabeth Arden er en af de mest berømte og respekterede brands inden for skønhedspleje. Brandet har en imponerende historie og tilbyder et bredt udvalg af hudpleje, makeup og dufte. Med kendte klassikere og innovative produkter har Elizabeth Arden noget for enhver smag.

Elizabeth Arden har en række serier der har opnået stor status på markedet, som fx Visible Difference og Ceramide Capsules, samt dufte som Red Door, White Tea og Green Tea. Og måske du også allerede kender den ikoniske Eight Hour® Skin Protectant, der har opnået kultstatus på markedet. Elizabeth Arden skønhedsunivers er for kvinder i alle aldre, som ønsker virkningsfulde og lækre produkter, der kan gøre en stor forskel for hudens naturlige skønhed.

Kvinden bag Elizabeth Arden

Florence Nighingale Graham, bedre kendt som Elizabeth Arden var fra Canada, og startede sit skønhedsimperie i det sprudlende New York. Elizabeth var erhvervskvinde, og som pionér inden for hudpleje og kosmetik etablerede hun virksomheden Elizabeth Arden, der senere blev multinational. Elizabeth var uddannet sygeplejerske og blev senere uddannet inden for hud- og skønhedspleje. I 1910 åbnede hun den allerførste Red Door Spa skønhedssalon på Fifth Avenue i New York. Karakteristisk for klinikken var den røde dør, der siden har været anvendt til Arden-saloner over hele verden og stadig bruges i logoet. Døren og gaden har desuden givet navn til parfumerne Red Door My Fifth Avenue og 5th Avenue.

Virksomheden voksede hurtigt og nåede nye internationale markeder. Elizabeth Arden en legende indenfor skønhedsindustrien, og var med til at etablere hele skønhedsmarkedet. Hun var en af de første til at skabe en hel industri omkring hendes brand, idet hun både havde skønhedssaloner i flere af verdens hovedstæder, et dygtigt personale med en ekspertise, der kunne guide og vejlede kunderne samt sine egne produkter.

Elizabeth Ardens populære

Elizabeth Arden er kendt for sine serier, der har opnået stor status på markedet. Nogle af de mest populære serier er:

  • Visible Difference - Ultra fugtgivende cremer i 2 varianter, en til tør hud og en til den mere kombineret hud. Serien er til dig der ønsker uendelig fugt.
  • Ceramide Capsules - Serum kapsler med et højt indhold af ceramider. Ceramider er hudens byggesten, og sikrer at huden har de bedste muligheder for at holde på fugten, samtidig med at huden efterlades mere glat, blør og med fornyet udstråling. Kapslerne kommer i flere varianter, så der er til ethvert behov.
  • Eight Hour - Den ikoniske Eight Hour serie er en genopbyggende serie med fokus på reperation af huden, samtidig med at den skaber hudens fugtniveau og mindkser irritation og rødme. Særligt populær er Eight Hour Cream. Denne salve lignende creme er et multi produkt og kan bruges alle steder som trænger til ekstra fugt og beskyttelse.
  • Advanced ceramide & Ceramide premiere - Hudplejeserie opbygget på ceramider. Serien har fokus på anti age.
  • Prevage - Prevage er den mest højteknologiske serie fra Elizabeth arden. Serien er bygget op på det aktive antioxidant idebenone. Serien forebygger miljømessige skader, beskytter huden mod udefra kommende påvirkeninger, korrigere miljømessige skader i huden, samtidig med at huden vil fremstå mere ensartet, mere ungdommelig og med en ny og forbedret glød.

Skønhed er enhver kvindes ret

Elizabeth Arden fik meget stor succes med sine hudplejeprodukter og derefter også med både dufte og makeup. Helt fra begyndelsen var det hendes overbevisning, at skønhedsprodukter er til for at gavne og tilgodese huden fremfor at dække og forskønne. Hendes udgangspunkt var, at skønhed er en hver kvindes ret. Det er stadig den i dag den ånd, som brandet Elizabeth Arden drives videre i.

Der udvikles hele tiden nyskabende og banebrydende produkter, så endnu flere kvinder kan få netop det de mangler. Bedst kendt er nok Elizabeth Ardens legendariske Eight Hour® Skin Protectant, der i dag er udviklet til at bestå af en hel Eight Hour-serie, hvor du finder ansigtspleje, håndpleje og læbepleje. Eight Hour® Skin Protectant salven er kendt for at være en multifunktionel skønhedsbalsam der kan bruges overalt på kroppen, som genopretter, beroliger, beskytter og lindrer beskadiget, tør, revnet eller sprukket hud. Den er effektiv til hudirritationer - en ren MUST HAVE!​​​​​​​

Vi guider: Elizabeth Ardens ikoniske kapsler

Vi guider

Vi guider: Elizabeth Ardens ikoniske kapsler

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om Elizabeth Ardens ceramidekapsler - de er nærmest ikke til at komme uden om, hvis man interesserer sig for hudpleje. Der findes nu flere forskellige versioner, som passer forskellige hudpleje-behov. De små, tykmavede kapsler indeholder et effektivt serum, som er specifikt udviklet med ceramider, som er fantastiske til at give huden masser af fugt. Læs med her, så guider vi dig til, hvad de forskellige versioner af vidunder-kapslen kan.

Læs Mere
Mathilde Gøhlers favoritter fra Elizabeth Arden

Matas LIVE

Mathilde Gøhlers favoritter fra Elizabeth Arden

Af Matas

Model, influencer og iværksætter Mathilde Gøhler er en af Danmarks mest succesfulde kvinder, og inspirerer på daglig basis sine mere end 1,2 millioner følgere. Mathilde er især kendt for sin elegante - men cool - æstetik. Som ambassadør for ikoniske Elizabeth Arden deler hun i dag sine helt personlige skønhedsfavoritter og hemmeligheder bag looket, sine tanker om fremtidens trends og hvordan hun prioriterer tid til sig selv i en travl hverdag. Grib muligheden for at stille hende spørgsmål underv

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.