• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

ELIZABETH ARDEN

Elizabeth Arden er en legende indenfor skønhedspleje, og du kender nok hendes kult-klassiker Eight Hour Cream, de ikoniske Ceramide Capsules eller den nye favoritduft White Tea. ​​​​​​​

Elizabeth Arden er en legende indenfor skønhedspleje, og du kender nok hendes kult-klassiker Eight Hour Cream, de ikoniske Ceramide Capsules eller den nye favoritduft White Tea.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/8
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

259 produkter
259 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 8
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Om Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er en legende indenfor skønhedspleje, og tilbyder dig en verden af hudpleje, makeup og dufte. Elizabeth Arden er et velassorteret brand, der både byder på kendte klassikere og nye banebrydende produkter. Elisabeth Arden er for dig der sætter pris på produkter, som komplimenterer, forbedrer og fremhæver det naturligt smukke i din hud. Elizabeth Arden har en række serier der har opnået stor status på markedet, som fx Visible Difference og Ceramide Capsules, samt dufte som Red Door, White Tea og Green Tea. Og måske du også allerede kender den ikoniske Eight Hour® Skin Protectant, der har opnået kultstatus på markedet. Elizabeth Arden skønhedsunivers er for kvinder i alle aldre, som ønsker virkningsfulde og lækre produkter, der kan gøre en stor forskel for hudens naturlige skønhed.

Kvinden Elizabeth Arden

Florence Nighingale Graham, bedre kendt som Elizabeth Arden var fra Canada, og startede sit skønhedsimperie i det sprudlende New York. Elizabeth var erhvervskvinde, og som pionér inden for hudpleje og kosmetik etablerede hun virksomheden Elizabeth Arden, der senere blev multinational. Elizabeth var uddannet sygeplejerske og blev senere uddannet inden for hud- og skønhedspleje. I 1910 åbnede hun den allerførste Red Door Spa skønhedssalon på Fifth Avenue i New York. Karakteristisk for klinikken var den røde dør, der siden har været anvendt til Arden-saloner over hele verden og stadig bruges i logoet. Døren og gaden har desuden givet navn til parfumerne Red Door My Fifth Avenue og 5th Avenue.

Virksomheden voksede hurtigt og nåede nye internationale markeder. Elizabeth Arden en legende indenfor skønhedsindustrien, og var med til at etablere hele skønhedsmarkedet. Hun var en af de første til at skabe en hel industri omkring hendes brand, idet hun både havde skønhedssaloner i flere af verdens hovedstæder, et dygtigt personale med en ekspertise, der kunne guide og vejlede kunderne samt sine egne produkter.

Skønhed er enhver kvindes ret

Elizabeth Arden fik meget stor succes med sine hudplejeprodukter og derefter også med både dufte og makeup. Helt fra begyndelsen var det hendes overbevisning, at skønhedsprodukter er til for at gavne og tilgodese huden fremfor at dække og forskønne. Hendes udgangspunkt var, at skønhed er en hver kvindes ret. Det er stadig den i dag den ånd, som brandet Elizabeth Arden drives videre i.

Der udvikles hele tiden nyskabende og banebrydende produkter, så endnu flere kvinder kan få netop det de mangler. Bedst kendt er nok Elizabeth Ardens legendariske Eight Hour® Skin Protectant, der i dag er udviklet til at bestå af en hel Eight Hour-serie, hvor du finder ansigtspleje, håndpleje og læbepleje. Eight Hour® Skin Protectant salven er kendt for at være en multifunktionel skønhedsbalsam der kan bruges overalt på kroppen, som genopretter, beroliger, beskytter og lindrer beskadiget, tør, revnet eller sprukket hud. Den er effektiv til hudirritationer - en ren MUST HAVE!

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up