• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

De bedste beauty julekalendere til julen 2021

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

I år er der nemlig nogle nye, særlige luksus kalendere, der blander sig med det sædvanlige udvalg, og disse forkæler langt udover det sædvanlige. Derudover har nogle helt specielle brands, der står vores hjerter nært, atter formået at designe en pakkekalender, som vi sukker efter at åbne en låge fra hver dag i december frem til d. 24. Det er måske svært at forstå vores begejstring, før man har set de beauty pakkekalendere, vi taler om. Derfor har vi samlet 10 af vores favorit beauty pakkekalendere – selvom de alle fortjener opmærksomhed - men vi skal jo udvælge nogle. Så lad os se nærmere på, hvad der gemmer sig i redaktionens top-10 over beauty julekalendere!

Redaktionen top 10 beauty julekalendere:

1. Magnifica: Årets luksuriøse julekalender

Kender du én, der har fortjent en julekalender, der i den grad giver luksus i december? Så har vi et godt bud på det helt rigtige valg! For i år har Matas lavet en julekalender, som bobler af selvforkælelse og skønne produkter. Udover at være lidt af et masterpiece at have stående på matriklen, så indeholder kalenderen 24 unikke produkter – du får alt fra kosmetik til lækker hudpleje, som du kan pryde julemåneden med.


Om det er til dig selv eller én, du holder af, så er det med at få klikket kalenderen i kurven. Der findes nemlig kun 1000 styk Magnifica-kalendre, så det er med at være hurtig, hvis du skal nå at have fingrene i den!


Pris: 1.699 kr. (Værdi: 5.466 kr.)

2. Alt det bedste til hudpleje-elskeren

Hvis man er på jagt efter en pakkekalender, der skal forkæle huden i løbet af december måned, så har vi den helt rette pakkekalender her! Clinique har samlet nogle af deres bedste produkter – hvis du spørger os – og gemt dem én efter én bag 24 låger. Hvis du ikke allerede er bekendt med Clinique, så er de en dansk pioner inden for hudpleje og makeup, og de er desuden særligt kendte for deres parfumefri og allergitestede produkter.

Uden at spolere, hvad der gemmer sig bag de 24 låger, kan vi tease, at du med julekalenderen fra Clinique vil blive forkælet med hudplejeprodukter, der både renser, skrubber og giver huden et ultimativt fugtboost samt makeupprodukter, der sætter prikken over i’et på julemakeuppen.

Pris: 694,95 kr. (Værdi: 2.0.24 kr.)

3. Til makeup-elskeren med forkærlighed for MAC

Er du til lækre læbestifter, farverige øjenskygger og perfekt, solkysset hud? Så kan det være, at det er årets julekalender fra MAC, som du skal have fingrene i til december. Inden vi dykker ned i produkterne, så lad os lige hurtigt sætte pris på udseendet på denne kalender! Farverne er så fine og friske, og så er den et sandt optical illusion at åbne – virkelig sejt! (Kalenderen hedder også Box of Tricks af en grund)


Så er du lidt af en MAC-elsker – eller en sucker for makeup i det hele taget – så får du altså 24 unikke MAC produkter, som du kan fylde din december med. Perfekt til årets julefester og sammenkomster!


Pris: 1.309 kr. (Værdi: 3.0.65 kr.)

4. Adventskalender fra Nilens Jord

På redaktionen er der flere af os, der har et godt øje til nogle af de adventskalendere, der i år indeholder nogle helt særlige produkter. En af dem er adventskalenderen fra Nilens Jord, som vil få enhver adventsdag til at peake!


Vi er i forvejen vilde med Nilens Jords produkter, og de produkter, der gemmer sig bag de 4 låger i år, falder lige i vores smag. Vi kan afsløre, at der både gemmer sig noget til kinderne, til øjnene, til ansigtet og til håret. Kan du gætte, hvad det er? Hvis du ikke kan vente, kan du allerede nu smugkigge på webshoppen, hvor du kan blive klogere på, hvad der gemmer sig bag lågerne...


Pris: 299,95 kr. (Værdi: 654 kr.)

5. Det perfekte hudplejesæt fra Ecooking

En af de nye pakkekalendere – eller nærmere bestemt adventskalendere – der har fået vores arme helt oppe i vejret, er den flotte kalender fra Ecooking. Kalenderen gemmer på 4 vilde produkter fra Ecooking, som vi er ret sikre på, at din hud vil elske. Selv har vi erfaret, at vores hud har været taknemmelig, når vi har forkælet den med de produkter, der gemmer sig i netop denne adventskalender.


Bonus info til de af jer, der fortrækker veganske og primært økologiske produkter med naturlige ingredienser, så har Ecooking lige dét, du søger. Ecookings vision er netop at skabe produkter, der imødekommer disse behov.


Pris: 499,95 kr. (værdi 708,25 kr.)

Matas pakkekalendere 2022

Nyhed

Matas pakkekalendere 2022

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs også

6. En julekalender til te-elskeren

Så… Denne pakkekalender er ikke just en beauty pakkekalender, der forkæler vores hud eller sætter prikken over i’et på makeuppen. I steder forkæler den krop og sjæl på en helt anden måde – og derfor stjæler My Moments te julekalender også en velfortjent plads på listen over vores top 10 julekalendere.


På redaktionen kan vi udpege et par stykker, der drikker lige så meget te som nogle af os drikker kaffe en mandag morgen – og det er altså ikke så få. Derfor kommer denne te julekalender - without a doubt - til at pynte på køkkenbordet hos flere af os. Og hvem kan ikke drikke en varm lækker kop te på en vinterkold aften?

Kun hos Matas!

7. Den ultimative julekalender til neglene

Er du lige så tosset med neglelak og neglepleje, som vi er? Så er du helt sikkert faldet over brandet Essie mere end én gang. I år har de designet den vildeste julekalender dedikeret til neglene. Den er grund nok til at klikke kalenderen hjem, inden kalenderen atter siger december.


Den fine kalender har 24 låger, der forkæler neglene med hele 7 fullsize neglelakker, 10 minilakker og masser af neglepleje, der kommer til at gøre følelsen af jul endnu bedre! Vi har i hvert fald svært ved at holde os tilbage for netop denne julekalender, fordi hvis vi alligevel skifter vores neglelakker ud så ofte, som vi nu engang gør, kan det jo faktisk ikke betale sig at lade være…


​​​​​​​Pris: 599,95 kr. (værdi 1.474,02 kr.)

Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Vi guider

Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Det varer ikke længe før julen står for døren og gaveræset starter. Igen i år har Matas et stort udvalg af gaveæsker, som kan lægges under træet og glæde én, du holder af. Du kan måske genkende nogle af dem fra sidste år, men de har simpelthen formodet at finde vej til redaktionens indkøbsliste til julegaveshoppingen igen år. I indslaget her fortæller vi om 10 særlige gaveæsker, vi har i tankerne at forkæle vores kære med. Lad os tjekke dem ud!

Læs også

8. Skønne makeup darlings fra NYX Professional Makeup

Igen i år har NYX Professional Makeup sammensat en julekalender med nogle af de skønneste makeupprodukter, der passer spot-on ind i sæsonens festligheder. Uden at afsløre for meget, kan vi røbe, at julekalenderen blandt andet indeholder lidt ekstra farve til både øjne og læber.


Hvis du har fulgt med på vores sociale kanaler, har du helt sikkert stødt på nogle af deres produkter, som vi har lavet lidt larm om. For det er ingen hemmelig, at vi elsker den effekt NYX Professional Makeup giver vores makeuplook. Vi har allerede smugkigget, hvad dette års julekalender byder på, og vi kan afsløre, at du IKKE vil blive skuffet!


Pris: 499,95 kr. (værdi 1024 kr.)

9. En kærlig julehilsen fra Biotherm

Sidste år var der flere af os, der gik igennem december måned med Biotherms julekalender, og i år bliver helt sikkert ingen undtagelse! Personligt var Biotherm et af de første hudplejeprodukter min hud var i kontakt med. Særligt deres Lait Corporel Body Lotion er flere gange endt i min indkøbskurv – og måske den gemmer sig bag en af de 24 låger?


En ting, vi kan fortælle, er, at i du i Biotherms julekalender kan glæde dig til 24 skønne hudplejeprodukter med flere af deres ikoniske klassikerne. De af os, der skal have den stående hjemme på makeupbordet, glæder os i hvert fald til at åbne hver en låge!


​​​​​​​​Pris: 499,95 kr. (værdi 1585 kr.)

10. 24 favoritter fra Lancôme​​​​​​​

Kan du huske julekalenderen fra Lancôme sidste år? Det kan vi i hvert fald! Og den levede i den grad op til vores tårnhøje forventninger. Sidste år var der flere af vores familiemedlemmer, der fik glæde af julekalenderen, og ikke os selv. Så i år må vist være vores tur til at blive forkælet med Lancômes skønne produkter.Der er tale om en virkelig sød julekalender, der, når den pakkes ud, forestiller Paris med et lille, cute Eiffeltårn i midten. De små, fine bygninger indeholder 24 lækre skønhedsoverraskelser, og de er alle deres mest eftertragtede makeup- og hudplejeprodukter. Så måske du allerede nu kan gætte, hvilke produkter, du med Lancômes julekalender kan se frem til at byde velkomne?

Pris: 1.299 kr. (Værdi: 3.362 kr.)

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Af Amalie Schiller

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Læs mere
Matas pakkekalendere 2022

Nyhed

Matas pakkekalendere 2022

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs mere
Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Vi guider

Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Af Nicoline Kongedam

Julen er både hjerternes og mavernes fest. Læs med når vi guider dig til at lave hjemmelavet marcipan, nougat… ja, julekonfekt – helt fra bunden.

Læs mere
Lav din egen adventskalender til ham

Vi guider

Lav din egen adventskalender til ham

Af Nanna Skousbøll

Skal ham du holder af forkæles med en skræddersyet adventskalender i år? Eller mangler du inspiration til julegaverne? Så har vi her fundet en masse gode og populære gaveidéer, der både kan matche ham – og dit julegavebudget. I Matas findes der et hav af lækre gaveæsker, men er du DIY-typen, og vil du gerne gøre adventskalenderen mere personlig, så er det heldigvis meget nemt at lave en adventskalender selv.

Læs mere