• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

De bedste beauty julekalendere til julen 2020

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

I år er der nemlig nogle nye, særlige luksus kalendere, der blander sig med det sædvanlige udvalg, og disse forkæler langt udover det sædvanlige. Derudover har nogle helt specielle brands, der står vores hjerter nært, atter formået at designe en pakkekalender, som vi sukker efter at åbne en låge fra hver dag i december frem til d. 24. Det er måske svært at forstå vores begejstring, før man har set de beauty pakkekalendere, vi taler om. Derfor har vi samlet 10 af vores favorit beauty pakkekalendere – selvom de alle fortjener opmærksomhed - men vi skal jo udvælge nogle. Så lad os se nærmere på, hvad der gemmer sig i redaktionens top-10 over beauty julekalendere!

Redaktionen top 10 beauty julekalendere:

1. Alt det bedste til hudpleje-elskeren

Hvis man er på jagt efter en pakkekalender, der skal forkæle huden i løbet af december måned, så har vi den helt rette pakkekalender her! Clinique har samlet nogle af deres bedste produkter – hvis du spørger os – og gemt dem én efter én bag 24 låger. Hvis du ikke allerede er bekendt med Clinique, så er de en dansk pioner inden for hudpleje og makeup, og de er desuden særligt kendte for deres parfumefri og allergitestede produkter.

Uden at spolere, hvad der gemmer sig bag de 24 låger, kan vi tease, at du med julekalenderen fra Clinique vil blive forkælet med hudplejeprodukter, der både renser, skrubber og giver huden et ultimativt fugtboost samt makeupprodukter, der sætter prikken over i’et på julemakeuppen.


Pris: 694,95 kr. (værdi 2.014 kr.)​​​​​


2. Adventskalenderen fra Nilens Jord

På redaktionen er der flere af os, der har et godt øje til nogle af de adventskalendere, der i år indeholder nogle helt særlige produkter. En af dem er adventskalenderen fra Nilens Jord, som vil få enhver adventsdag til at peake!
​​​​​​​

Vi er i forvejen vilde med Nilens Jords produkter, og de produkter, der gemmer sig bag de 4 låger i år, falder lige i vores smag. Vi kan afsløre, at der både gemmer sig noget til kinderne, til øjnene, til ansigtet og til håret. Kan du gætte, hvad det er? Hvis du ikke kan vente, kan du allerede nu smugkigge på webshoppen, hvor du kan blive klogere på, hvad der gemmer sig bag lågerne…

Pris: 299,95 kr. (værdi 652 kr.)


3. Det perfekte hudeplejesæt gemt i én flaske

En af de nye pakkekalendere – eller nærmere bestemt adventskalendere – der har fået vores arme helt oppe i vejret, er den flotte flakon fra Ecooking. Flakonen gemmer på 4 vilde produkter fra Ecooking, som vi er ret sikre på, at din hud vil elske. Selv har vi erfaret, at vores hud har været taknemmelig, når vi har forkælet den med de produkter, der gemmer sig i netop denne adventskalender.
​​​​​​​

Bonus info til de af jer, der fortrækker veganske og primært økologiske produkter med naturlige ingredienser, så har Ecooking lige dét, du søger. Ecookings vision er netop at skabe produkter, der imødekommer disse behov.

Pris: 499,95 kr. (værdi 708,25 kr.)


Matas pakkekalendere 2020

Nyhed

Matas pakkekalendere 2020

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. Pebernødderne kan snart spises god med samvittighed! For det må man vel godt i december, ikk'? I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs også

4. En ny julekalender til te-elskeren

Så… Denne pakkekalender er ikke just en beauty pakkekalender, der forkæler vores hud eller sætter prikken over i’et på makeuppen. I steder forkæler den krop og sjæl på en helt anden måde – og derfor stjæler den nye My Moments te julekalender også en velfortjent plads på listen over vores top 10 julekalendere.

På redaktionen kan vi udpege et par stykker, der drikker lige så meget te som nogle af os drikker kaffe en mandag morgen – og det er altså ikke så få. Derfor kommer denne te julekalender - without a doubt - til at pynte på køkkenbordet hos flere af os. Og hvem kan ikke drikke en varm lækker kop te på en vinterkold aften?
​​​​​​​

​​​​​​​Kun i Matas!

My Moments Te Julekalender
99,95
Optjen 10 point

5. En ultimativ julekalender til neglene

Er du lige så tosset med neglelak og neglepleje, som vi er? Så er du helt sikkert faldet over brandet Essie mere end én gang. I år har de designet den vildeste julekalender dedikeret til neglene – og tjek lige den mega kreative flakon af en neglelak?! Den er grund nok til at klikke kalenderen hjem, inden kalenderen atter siger december.

Den fine flakon har 24 låger, der forkæler neglene med hele 9 fullsize neglelakker, 5 minilakker, neglepleje og 5 særlige ekstra gaver, der kommer til at gøre følelsen af jul endnu bedre! Vi har i hvert fald svært ved at holde os tilbage for netop denne julekalender, fordi hvis vi alligevel skifter vores neglelakker ud så ofte, som vi nu engang gør, kan det jo faktisk ikke betale sig at lade være…

​​​​​​​Pris: 599,95 kr. (værdi 1.280 kr.)

6. Kalder alle makeup-elskere!

ELSKER du makeup, eller kender du en, der kunne leve nede i sin makeuptaske, fordi hun simpelthen bare knuselsker, hvordan makeup kan få det bedste frem i hende? Jamen, så har vi en julekalender, der er skræddersyet til netop hende! Lige så højt, som vi elsker de makeupprodukter, vi bruger nu, så elsker vi også at eksperimentere med nye produkter. Og det giver denne beauty julekalender rig mulighed for.

Bag hver låge gemmer sig et kosmetikprodukt– alt fra mascara, eyeliner, flotte øjenskygger til blush, highlighter, lipgloss og meget, meget mere! Den indeholder faktisk alt det, en makeuptaske har behov for. Vi glæder os i hvert fald til at se, hvad dette års kosmetikjulekalender byder på.

Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Vi guider

Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Det varer ikke længe før julen står for døren og gaveræset starter. Igen i år har Matas et stort udvalg af gaveæsker, som kan lægges under træet og glæde en du holder af. Du kan måske genkende nogle af dem fra sidste år, men de har simpelthen formodet at finde vej til redaktionens indkøbsliste til julegaveshoppingen igen år.. I indslaget her fortæller vi om 10 særlige genganger, vi har i tankerne at forkæle vores kære med. Lad os tjekke dem ud!

Læs også

7. Diamonds are a girl’s best friend…

Okay, nu skal vi passe på med, hvad vi lover. For det er selvfølgelig ikke diamanter, der gemmer sig i NYX-julekalender – men det er tæt på! NYX Professional Makeup har nemlig samlet alle deres bestsellers i både små- og fulde størrelser og gemt dem bag 24 låger, som du kan få glæde af hele december frem til d. 24.

Hvis du har fulgt med på vores sociale kanaler, har du helt sikkert stødt på nogle af deres produkter, som vi har lavet lidt larm om. For det er ingen hemmelig, at vi elsker den effekt NYX Professional Makeup giver vores makeuplook. Vi har allerede smugkigget, hvad dette års julekalender byder på, og vi kan afsløre, at du IKKE vil blive skuffet!

Pris: 499,95 kr. (værdi 1028 kr.)

8. En kærlig julehilsen fra Biotherm 

Sidste år var der flere af os, der gik igennem december måned med Biotherms julekalender, og i år bliver helt sikkert ingen undtagelse! Personligt var Biotherm et af de første hudplejeprodukter min hud var i kontakt med. Særligt deres Lait Corporel Body Lotion er flere gange endt i min indkøbskurv – og måske den gemmer sig bag en af de 24 låger?

En ting, vi kan fortælle, er, at i du i Biotherms julekalender kan glæde dig til 24 skønne hudplejeprodukter med flere af klassikerne fra blandt andet Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton. De af os, der skal have den stående hjemme på makeupbordet, glæder os i hvert fald til at åbne hver en låge!

​​​​​​​Pris: 499,95 kr. (værdi 1585 kr.)

9. 24 favoritter fra Lancôme​​​​​​​

Kan du huske julekalenderen fra Lancôme sidste år? Det kan vi i hvert fald! Og den levede i den grad op til vores tårnhøje forventninger. Sidste år var der flere af vores familiemedlemmer, der fik glæde af julekalenderen, og ikke os selv. Så i år må vist være vores tur til at blive forkælet med Lancômes skønne produkter.
​​​​​​​

I år byder julekalenderen fra Lancôme endnu engang på 24 lækre skønhedsoverraskelser, og produkterne, du finder bag lågerne, er deres mest eftertragtede makeup- og hudplejeprodukter. Så måske du allerede nu kan gætte, hvilke produkter, du med Lancômes julekalender kan se frem til at byde velkomne?

​​​​​​​​​​​​​​Pris: 1289 kr. (værdi 3.630 kr.)

10. Forkæl din hud med Origins

Hvis der er noget, vi elsker i december måned, så er det at slå benene op i sofaen med en varm kop te eller kakao og sætte en god julefilm på – det kunne meget vel være ’’The Holiday’’ – imens vi forkæler vores hud med en god ansigtsmaske. Her må vi nok erkende, at vi gang på gang er endt med en maske fra Origins. Fordi de er jo bare definitionen af en god maske! Men nok om deres masker, for nu skal det handle om deres julekalender, der giver 24 dages forkælelse fyldt med naturlige ingredienser.

Hvis kalenderens indhold skal forblive som en overraskelse, skal vi nok holde igen med at afsløre, hvad julekalenderen gemmer på. Men alligevel vil vi bare lige minde om, at den altså indeholder nogle af deres populære masker, der kan være en lifesaver igennem de kolde måneder.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Pris: 594,95 kr. (værdi 1.758 kr.)

Relaterede produkter

Pukka Julekalender
109,95
Optjen 11 point
(37)
Matas Pakkekalender Natur
479,95
Førpris 799,95
Optjen 48 point
(55)
Matas Pakkekalender Classic
349,95
Førpris 599,95
Optjen 35 point

Relaterede artikler

Hohoho.. Her er de mest populære gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er de mest populære gaveæsker til jul

Af Amalie Schiller

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Vi håber nemlig alle sammen på, at vi finder den perfekte gave, der kan overraske dem, vi holder allermest af, men det er altså nemmere sagt end gjort.

Læs Mere
Matas pakkekalendere 2020

Nyhed

Matas pakkekalendere 2020

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. Pebernødderne kan snart spises god med samvittighed! For det må man vel godt i december, ikk'? I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs Mere
Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Vi guider

Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Af Nicoline Kongedam

Julen er både hjerternes og mavernes fest. Læs med når vi guider dig til at lave hjemmelavet marcipan, nougat… ja, julekonfekt – helt fra bunden.

Læs Mere
Lav din egen adventskalender til ham

Vi guider

Lav din egen adventskalender til ham

Af Nanna Skousbøll

Skal ham du holder af forkæles med en skræddersyet adventskalender i år? Eller mangler du inspiration til julegaverne? Så har vi her fundet en masse gode og populære gaveidéer, der både kan matche ham – og dit julegavebudget. I Matas findes der et hav af lækre gaveæsker, men er du DIY-typen, og vil du gerne gøre adventskalenderen mere personlig, så er det heldigvis meget nemt at lave en adventskalender selv.

Læs Mere