• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter
Nyhed

Matas pakkekalendere 2022

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Ligesom sidste år kan du i år vælge din Matas pakkekalender ud fra, om det skal være natur pakkekalenderen, hvor der er fokus på produkter med naturlige ingredienser, den klassiske med 24 favoritter eller luksus pakkekalenderen, der hver dag overrasker med et luksuriøst produkt udover det sædvanlige. Fælles for alle pakkekalendere er, at de alle indeholder 24 gaver, der er skabt til dig, der elsker skønhed og velvære. Lad os se på, hvordan dette års pakkekalendere ser ud! Klar, parat, julestemning - START!

1

Matas Pakkekalender Classic 

Den første pakkekalender, jeg vil introducere jer til, er vores ’’Classic’’ pakkekalender. Tag ikke fejl af ordet ’’Classic’’, for du kan være helt sikker på, at de 24 skønne pakker, der gemmer sig inde i boksen, er et lækkert mix af makeup, hudpleje og tilbehør.  

Uden at røbe for meget, kan du i denne pakkekalender glæde dig til at støde på produkter fra blandt andet Ecooking, Sandstone, Antonio Axu, Vita Liberata, OGX, og naturligvis nogle helt særlige og populære produkter fra vores helt egne Matas Striber og Plaisir.

Pris: 649,95 kr (værdi 1.908,80 kr.)​


2

Matas Pakkekalender Natur

Elsker du produkter, der indeholder naturlige ingredienser, eller måske gør én af dine nærmeste? Så er der god grund til at vende blikket mod Matas Pakkekalender Natur, som indeholder 24 gaver, der er nøje udvalgt for deres indhold af naturlige ingredienser.  


Du kan glæde dig til at blive overrasket af danske Ecooking, Woods Copenhagen, Meraki, Sandstone og Weleda, der alle emmer af selvforkælelse. Skal din december måned fyldes med skønne produkter med naturlige ingredienser, så er Matas Pakkekalender Natur helt sikkert den rette pakkekalender for dig.

Pris: 799,95 kr. (værdi 2.684,85   kr.)

Hverdagsluksus i juletiden med My Moments

Vi guider

Hverdagsluksus i juletiden med My Moments

De korte dage og det ruskende vejr kalder på hjemmehygge med stearinlys og varme tæpper. Så hvorfor ikke udnytte denne tid til at skabe lidt luksus for dig selv? Med My Moments kan du hurtigt og nemt skabe små, selvforkælende stunder hjemme, som kan give dig en følelse af afslapning og velvære i en travl juletid. Det er samtidig også de perfekte produkter at give videre i julegave til én, du har kær. Læs med her, så guider vi dig til, hvordan du kan skabe små åndehuller med selvforkælelse.

Læs også
3

Matas Pakkekalender Luksus

Den heldige modtager af dette års Matas Pakkekalender Luksus kan se frem til luksusforkælelse og velvære hver dag i december frem til d. 24. Så ønsker du at forkæle dig selv -  eller en, du holder af - med luksus i hverdagen i december måned, så har du måske fundet det perfekte match her.

Hvis du klikker denne sag hjem, kan du se frem til luksuriøse produkter fra blandt andet Clarins, Oskia, James Read, Beauté Pacifique og Ecooking, som vi er sikre på, vil få din december måned til at peake.

Pris: 999,95 kr. (værdi 3.065,40  kr.)​​​​​​​​​​​​​​


4

Til manden i dit liv

Har du en kæreste, bror, far, svigerfar eller andet, som ville elske at få en ugentlig lille overraskelse her til julen? Eller måske dig selv, hvis du er mand? Så skal du have fingrene i den spritnye Matas Herre Adventkalender!

Her finder du skønne produkter fra Matas Men, Ecooking, Recipe For Men og Issey Miyaki. En perfekt kombination af lækre produkter, som virkelig kan forsøde hverdagen i december og glæde ham, du holder af.

Pris: 599,95 kr. (værdi 1.292,65 kr.)​​​​​​​​​​​​​​


Relaterede artikler

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Af Amalie Schiller

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Læs Mere
Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Vi guider

Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Af Amalie Schiller

Det varer ikke længe før julen står for døren og gaveræset starter. Igen i år har Matas et stort udvalg af gaveæsker, som kan lægges under træet og glæde én, du holder af. Du kan måske genkende nogle af dem fra sidste år, men de har simpelthen formodet at finde vej til redaktionens indkøbsliste til julegaveshoppingen igen år. I indslaget her fortæller vi om 10 særlige gaveæsker, vi har i tankerne at forkæle vores kære med. Lad os tjekke dem ud!

Læs Mere
Gode julegaveidéer til hele familien

Vi guider

Gode julegaveidéer til hele familien

Af Amalie Schiller

Der er ikke noget som at overraske én, man holder af, med en god julegave, er der? På redaktionen er vi godt i gang med at finde julegaver til hele familien, og vi har erfaret, at det er en svær opgave. Er du (også) på bar bund ift. julegaver - ligesom vi har været? Så læs dagens skriv, hvor redaktionen viser julegaveidéer til mor, bedstemor, søster, bror - you name it!

Læs Mere
Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

Af Amalie Schiller

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs Mere