• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Matas pakkekalendere 2020

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. Pebernødderne kan snart spises god med samvittighed! For det må man vel godt i december, ikk'? I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Ligesom sidste år kan du i år vælge din Matas pakkekalender ud fra, om det skal være natur pakkekalenderen, hvor der er fokus på produkter med naturlige ingredienser, den klassiske med 24 favoritter eller luksus pakkekalenderen, der hver dag overrasker med et luksuriøst produkt udover det sædvanlige. Fælles for alle pakkekalendere er, at de alle indeholder 24 gaver, der er skabt til dig, der elsker skønhed og velvære. Lad os se på, hvordan dette års pakkekalendere ser ud! Klar, parat, julestemning - START!

1

Matas Pakkekalender Classic 

Den første pakkekalender, vi vil introducere jer til, er vores ’’Classic’’ pakkekalender. Tag ikke fejl af ordet ’’Classic’’, for du kan være helt sikker på, at de 24 skønne pakker, der gemmer sig inde i boksen, er et lækkert mix af makeup, hudpleje og tilbehør.  

Uden at røbe for meget, kan du i denne pakkekalender glæde dig til at støde på produkter fra blandt andet Pudderdåserne, Gosh, St. Moriz, Sandstone og naturligvis nogle helt særlige og populære produkter fra vores helt egne Matas Striber og Matas natur.

Pris: 599,95 kr. (værdi 1.483,85  kr.)​


2

Matas Pakkekalender Natur

Elsker du produkter, der indeholder naturlige ingredienser, eller måske gør én af dine nærmeste? Så er der god grund til at vende blikket mod Matas Pakkekalender Natur, som indeholder 24 gaver, der er nøje udvalgt for deres indhold af naturlige ingredienser.  


Du kan glæde dig til at blive overrasket af danske Ecooking, Nilens Jord, Madara, Meraki og AVIVVIR, der alle forstår, hvad selvforkælelse betyder. Skal din december måned fyldes med skønne produkter med naturlige ingredienser, så er Matas Pakkekalender Natur helt sikkert den rette pakkekalender for dig.

Pris: 799,95 kr. (værdi 1.952  kr.)

3

Matas Pakkekalender Luksus

Den heldige modtager af dette års Matas Pakkekalender Luksus kan se frem til luksusforkælelse og velvære hver dag i december frem til d. 24. Så ønsker du at forkæle dig selv -  eller en, du holder af - med luksus i hverdagen i december måned, så har du måske fundet det perfekte match her.

Hvis du klikker denne sag hjem, kan du se frem til luksuriøse produkter fra blandt andet Maui, Beaute Pacifique, JorgObé, Ecooking og Gun-Britt, som vi er sikre på, vil få din december måned til at peake.

Pris: 999,95 kr. (værdi 2.965,70 kr.)​​​​​​​​​​​​​​


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Vi guider

Hjemmelavet konfekt - helt fra bunden!

Af Nicoline Kongedam

Julen er både hjerternes og mavernes fest. Læs med når vi guider dig til at lave hjemmelavet marcipan, nougat… ja, julekonfekt – helt fra bunden.

Læs Mere
Makeup til julefrokosten

Grib stilen

Makeup til julefrokosten

Af Trine Brøndsted

Det er snart tid til endnu en sæson med julefrokoster, hvor du har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af din makeup.

Læs Mere
5 steps til glitrende nytårsmakeup

Grib stilen

5 steps til glitrende nytårsmakeup

Af Amalie Schiller

Mangler du inspiration til nytårsmakeuppen i år? Så følg vores guide med kun 5 steps til et glitrende makeuplook og hop ind i det nye år med glamourøs stil.

Læs Mere
Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

Af Amalie Schiller

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs Mere