• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Crepejern

Hår Styling Tools
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er et crepejern?

Et crepejern minder lidt om et bølgejern, dog er jernet mere kantet, og giver en zigzag tekstur i dit hår. Med et crepejern kan du lave markerede og mindre zigzag bølger. Crepejernet laver bølgerne noget mere "kantet", præcise og detaljerede, end et bølgejern gør. Med et crepejern kan du skabe volume, tekstur i dit hår og tilføre fine detaljer. Du kan tilføje ekstra volumen til dit glatte hår ved at crepe enkelte hårtotter. Det giver et fint touch og frisker dit outfit op, eller du kan crepe hele håret, og få et friskt "wow" look.

Hvordan bruger jeg et crepejern?

  • Inden du starter med kreppe dit hår, skal du sørge for, at dit hår er helt tørt.
  • Det er en god idé at bruge varmebeskyttende spray, og lad den tørre før du går i gang.
  • Din hårtype er afgørende for temperaturen ca 120-140 grader er bedst til fint, farvet eller meget behandlet hår, mens normalt hår kan holde til op til 140-170 grader, og tykt og kraftigt krøllet hår skal have højere temperaturer. Ca helt op til 170-190 grader.
  • Aldrig træk kreppejernet igennem dit håret! Du placerer crepejernet det på et område du ønsker. Tryk det sammen ca 2 sek, og slip igen. Fortsæt på denne måde, indtil du er færdig.

Skånsom for dit hår!

Her på Matas.dk forhandler vi forskellige crepejern, og alle har forskellige belægninger som eksempelvis titanium og keramik samt plader, der er belagt med argan-olie. Belægningerne sørger for at varmen bliver fordelt jævnt i dit, så der ikke sker nogen skade. De gode belægninger også anti-frizz og giver en blank finish. Du kan med fordel vælge et creperjern med en lang drejeledning, som lettere brugen når du skal style dit hår. Selvom de beskytter dit hår, så er det altid en god idé med en varmebeskyttende spray!

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje