Tilbehør

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Hårtype

Bedømmelser

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Tag kontrollen over stylingen

Hvis du vil opnå et godt resultat, når du styler dit hår med stylings tools, så er dit tilbehør en vigtig del af det færdige resultat. Det gælder både for dig der har glat og krøllet hår.

Når du ønsker at lave en håropsætning eller bruge et styling tools til at skabe krøller eller glatte håret, så anvend altid nogle store inddelingsklemmer. På den måde har du hele tiden kontrollen over dit hår, og du får gennemarbejdet håret sektion for sektion.

Underlag og opbevarings taske til Styling Tools

Imens du styler dit hår, og stylingjernet er varmt kan du trygt ligge dit varmeredskab fra Mermaid eller Ghd på et smart varmebeskyttende underlag, uden at være bekymret for at lave mærker. Udover underlaget er det også en varmebeskyttende taske, så hvis du hurtig skal videre og have stylingjernet med på farten, så er det en nem løsning.

Naturlige, bløde, wavy krøller med StylingStriber

Vi guider

Naturlige, bløde, wavy krøller med StylingStriber

Af Emily Salomon

Hvis jeg skulle vælge ét eneste stylingprodukt fra Matas Striberne, så blev det Curl Cream. Eller nej, Dry Shampoo Translucent, eller nej, Curl Cream.

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere
7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Hairstudio

7 fejl du ikke må begå, når du bruger glattejern

Af Cathrine Park

Er du den lykkelige ejer af et glattejern, så har du sikkert udviklet din helt egen superteknik til, hvordan du svinger fladjernet. Men har du taget det store kørekort til glattejern? Her får du en liste over de typiske fejl, mange af os begår, når vi glatter hår.

Læs Mere