Krøllejern

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Hårtype

Bedømmelser

Aktuelt

75 produkter
75 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 187,-
Remington Curl & Straight Confidence S66606 E51
562,95 kr.749,95 kr.Spar 187,-
SPAR 130,-
BaByliss Deep Waver Bølgejern W2447E, Sort
519,95 kr.649,95 kr.Spar 130,-
SPAR 100,-
KUN ONLINE
Revlon Jumbo Wave Master
399,95 kr.499,95 kr.Spar 100,-
ghd Original Styler 1 stk
1.599 kr.
SPAR 146,-
BaByliss Curl  & Wave Trio Lyserød
583,95 kr.729,95 kr.Spar 146,-
SPAR 140,-
KUN ONLINE
Revlon Volumiser One-Step Plus
559,95 kr.699,95 kr.Spar 140,-
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
Silk'n Autotwist Krøllejern White
Medlemspris
559,96 kr.699,95 kr.Spar 140,-
SPAR 279,-
BaByliss Wave Secret Air Krøllejern Sort
1.120 kr.1.399 kr.Spar 279,-
SPAR 96,-
BaByliss Salon Brilliance Conical
383,95 kr.479,95 kr.Spar 96,-
SPAR 150,-
KUN ONLINE
Remington CI91X1 PROluxe Krøllestav
449,95 kr.599,95 kr.Spar 150,-
NYHED
SOHO Heatless Hair Curlers
129,95 kr.
BaByliss Oval Waving Wand
399 kr.
SPAR 187,-
Remington ONE Straight & Curl Styler
562,95 kr.749,95 kr.Spar 187,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Det bedste krøllejern til dig

Hvis du går og drømmer om flotte, fyldige krøller, men ikke fra naturens side er blevet velsignet med sådan et hår, kan du heldigvis få det alligevel. Ved hjælp af et krøllejern kan du nemlig selv diktere lige præcis, hvilken form for krøller eller fald i håret, du vil have. Ved køb af et krøllejern kan du også selv bestemme, hvor ofte du har lyst til at kaste dig over krøllerne, og hvor ofte du vil lade håret falde fint og glat.

Her på Matas.dk har vi flere forskellige designs og modeller, som er udviklet til lige netop dit behov. Her finder du alt fra store krøllejern med flere forskellige aftagelige hoveder, så du altid har mulighed for at skifte mellem små og store krøller, til små, rejsevenlige krøllejern, som du let kan have med på farten.

Måske har du en bestemt form for krølle i tankerne – eller eller måske vil du gerne se modellerne an. Uanset så har brands som Remington, BaByliss, HH Simonsen og OBH Nordica et krøllejern til dig her på Matas.dk.

Store bløde Hollywood-krøller med Krøllejern

Går du og drømmer om smukke fyldige Hollywood-krøller? Så har du brug for et krøllejern, der kan lave præcis de krøller. En hovedregel, du kan gå efter, er, at jo større en diameter, jo større en krølle. Dette betyder, at du roligt kan begynde at se på krøllejern med en diameter på eksempelvis 25, 32, 38 eller helt op til 40-45 mm.

Her kan du selv bestemme, om du ønsker at have et krøllejern med en klemme, der hjælper dig med at holde spidsen af dine lokker, eller om du går efter det mere naturlige look og selv holder spidsen af hårsektionen. I så fald kan du finde krøllejern med en spids, som du kan holde på, eller med en medfølgende handske, så du roligt kan holde på spidsen af krøllejernet uden at brænde fingrene.

Disse former for krøllejern henvender sig til dig med mellemlangt til langt hår, da diameteren er større. Dette gør, at du kan krølle dine lange lokker, uden at løbe tør for plads omkring hovedet af krøllejernet. Der findes flere forskellige modeller af krøllejern til Hollywood-krøllen. De keramiske modeller giver en tættere Hollywood-krølle, da de har mulighed for at varme fra 130-210°c og er i tæt kontakt med håret.

Varmeindstillinger på krøllejern

Ofte kan du selv indstille den ønskede varme på dit krøllejern – hvilket er en stor fordel. Er dit hår meget fint og skrøbeligt, kan det typisk håndtere varme på under 180°c, men har du derimod meget tykt hår, kræver det lidt mere varme at give krøllerne hold. Dit hår kan holde til op mod 200-210°c. Hvilken varmeindstilling du vælger, er helt op til dig. Husk altid at bruge et produkt, der giver varmebeskyttelse før varmekilden kommer i kontakt med dit hår for at undgå at skade det.

Mange forskellige krøller

Du kan skabe mange forskellige slags krøller med dit krøllejern. Vi gennemgår her et udvalg af de mange krøller du kan skabe derhjemme.

Slangekrøller med keramisk krøllejern

De keramiske modeller er mere skånsomme og laver en flot blød slangekrølle, som holder i mange timer. Det bedste resultat gives, hvis du krøller håret væk fra ansigtet, således at du indrammer ansigtet på den flotteste facon. Du kan også vælge at køre dine hænder forsigtigt gennem de færdige krøller for mere volumen.

Beach curls

Et varmluftskrøllejern giver en mere løs krølle, som kan blive til de såkaldte 'beach curls'. Et varmluftsjern er formet som en rundbørste og varmer op til 180°c. Du kan ofte bruge dem i både tørt og vådt hår, og dette er den ideelle model til dig, der ønsker en let krølle eller bølge med lækker glans lige efter badet. For at opnå den optimale beach curl kan du tilføre saltvand i form af en saltvandspray.

Smukke bølger med bølgejern

Du vil gerne have bølger, men ikke nødvendigvis som en slangekrølle. Hvis det er tilfældet, så skal du kigge efter et bølgejern. Disse er udformet således, at du nemt kan lave bølger i hele eller dele af håret. På denne måde får du lette beach waves uden for meget krøl, men hvor du stadig opnår masser af volumen og fylde. Du kan med fordel spraye lidt saltvand i dit hår for ekstra tekstur.

De klassiske curlere

Du kan også bruge de klassiske curlere i stedet for et håndholdt krøllejern, hvis du ønsker et mere håndlavet resultat. Curlere anvendes ofte varme, og bliver siddende i håret, indtil de er kolde. På denne måde kan du let lægge din makeup eller gennemgå din hudplejerutine, mens du får smukke krøller eller bølger, alt efter hvor længe du lader curlerne sidde i.

Proptrækker-krøller

Er du til fine proptrækker-krøller eller en tættere krølle, som giver dit ellers naturligt glatte hår mere volumen? Når du ønsker en tættere krølle, er det en god idé at købe et krøllejern, som har en lille diameter på eksempelvis under 20. Arbejd med mindre sektioner af hår ad gangen, således at krøllerne ikke bliver for tunge. Så holder de nemlig længere. Du kan tilføre ekstra tekstur ved at vælge et krøllejern med et elliptisk hoved. Afslut med lidt hårspray for optimalt hold.

Tætte krøller og afro-style

De krøllejern, du skal kigge efter, skal have en diameter på omkring 10, 13 eller op til 19 mm. Sådan kan du optimere krøllens tæthed, alt efter hvor tæt en krølle du ønsker. Det er en god idé at sno krøllen væk fra dit ansigt, så krøllerne indrammer dit ansigt og falder på en naturlig måde. Disse krøllejern med en lille diameter kan give en smuk og frisk afro-style i både langt og kort hår, hvis du kører dine hænder gennem lokkerne for at åbne krøllerne op.

Livlige krøller i kort hår

Hvis du har kort hår og gerne vil have fyldige krøller, kan du sagtens anskaffe dig et krøllejern, men vælg et med en mindre diameter. Det vil give dig det bedste resultat, fordi du vil kunne lave flere krøller med et pænere fald, da håret kan blive snoet om hovedet på krøllejernet flere gange.

1980'ernes kreppekrøller

Er du til 1980'ernes store, voluminøse frisurer, så skal du have fat i et kreppejern. På denne måde får du tætte, livagtige bølger, som giver fylde.

Sådan laver du de flotteste krøller

Hairstudio

Sådan laver du de flotteste krøller

Af Amalie Schiller

Drømmer du om smukke, krøllede lokker, kan du her blive klædt på med uundværlige tips og tricks til, hvordan du mestrer krøllejernet, hvilke stylingprodukter du kan bruge og hvilke typiske “krøllefejl”, du bør undgå.

Læs Mere
Redaktionen anbefaler: GHD

Hairstudio

Redaktionen anbefaler: GHD

Af Ida Hinchely Kyhn

GHD er kendt for at skabe super effektive produkter, som samtidig har et lækkert og brugervenligt design. Så om du er på jagt efter det perfekte glattejern eller et tool, der kan skabe lækre krøller, så har GHD det helt rette produkt til dig, så du kan skabe de fineste looks til både hverdag og fest. Læs med her, så guider jeg dig til et par forskellige looks med GHD's stylingtools, og du får de bedste tips og tricks fra vores frisør Maj.

Læs Mere