Krøllejern

56 produkter
RemingtonRemington CI5700 Copper Radiance Krøllestav
399,95 kr.
(49)
KUN ONLINE
25 mm
BaBylissRose Quartz Klemkrøllejern
399,95 kr.
(11)
Pink 32 mm
Mermade HairPRO Waver
599,95 kr.
(20)
KUN ONLINE
32 mm
BaBylissRose Quartz Klemkrøllejern
399,95 kr.
(9)
BaBylissTitanium Brilliance curls
479,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
10 mm
BaBylissRose Quartz Tight Curls Wand Krøllejern
399,95 kr.
(8)
KUN ONLINE
HH SimonsenHH Simonsen ROD Curling Iron vs3
999,95 kr.
(3)
S66606 E51
RemingtonCurl & Straight Confidence
749,95 kr.
KUN ONLINE
RemingtonCI5519 E51 Pro Tight Curl 19mm Tong
359,95 kr.
KUN ONLINE
RevlonJumbo Wave Master
499,95 kr.
KUN ONLINE
RemingtonKrøllejern og Glattejern i én, S8670 Mul
599,95 kr.
(9)
KUN ONLINE
Pink 25 mm
Mermade HairMini Waver
599,95 kr.
(6)
KUN ONLINE
RemingtonCI5538 E51 Pro Big Curl 38mm Tong
419,95 kr.
KUN ONLINE
RemingtonKeratin Protect Rotating Air Styler AS88
599,95 kr.
(16)
KUN ONLINE
vs10
HH SimonsenROD Curling Iron vs10
999,95 kr.
(2)
W2447E, Sort
BaBylissDeep Waver Bølgejern
649,95 kr.
(21)
KUN ONLINE
RemingtonCI83V6 Keratin Protect Konisk Krøllejern
549,95 kr.
(9)
KUN ONLINE
HH SimonsenHH ROD Curling Iron vs5
999,95 kr.
(3)
ROD VS9
HH SimonsenBølgejern
999,95 kr.
19 mm
BaBylissRose Quartz Klemkrøllejern
399,95 kr.
(1)
28mm - 23mm
ghdCurve Creative Curl Wand
1.649 kr.
KUN ONLINE
RemingtonCI91X1 PROluxe Krøllestav
599,95 kr.
KUN ONLINE
Blå
BaBylissCurl Secret Hydro Fusion
999,95 kr.
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
White
Silk'nAutotwist Krøllejern
Medlemspris
559,96 kr.699,95 kr.
(13)
ROD VS8
HH SimonsenStylingjern
999,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
32 mm
RevlonKlemmekrøllejern Pro Collection
299,95 kr.
Lyserød
BaBylissCurl & Wave Trio
729,95 kr.
(5)
ROD VS11
HH SimonsenCylinder Styler
999,95 kr.
KUN ONLINE
C454E, Sort
BaBylissRose Quartz Konisk Wand Krøllejern
449,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
HH SimonsenHH Simonsen ROD Curling Iron vs2
999,95 kr.
(1)
C260E
BaBylissEasyWaves Bølgejern
499,95 kr.
KUN ONLINE
RemingtonPROluxe 4-in-1 Adjustable Waver
599,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
Lilac 22 mm
Mermade HairCutie Waver
599,95 kr.
Sort
BaBylissWave Secret Air Krøllejern
1.399 kr.
(2)
KUN ONLINE
Björn Axén Tools Curling Wand Elliptic
OBH NordicaKrøllejern
849,95 kr.
KUN ONLINE
Mermade HairThe Style Wand
1.199 kr.
Gå til sideud af 2
Produkter pr. side:
Min ekspertise er:
Hårpleje

Det bedste krøllejern til dig

Hvis du går og drømmer om flotte, fyldige krøller, men ikke fra naturens side er blevet velsignet med sådan et hår, kan du heldigvis få det alligevel. Ved hjælp af et krøllejern kan du nemlig selv diktere lige præcis, hvilken form for krøller eller fald i håret, du vil have. Ved køb af et krøllejern kan du også selv bestemme, hvor ofte du har lyst til at kaste dig over krøllerne, og hvor ofte du vil lade håret falde fint og glat.

Her på Matas.dk har vi flere forskellige designs og modeller, som er udviklet til lige netop dit behov. Her finder du alt fra store krøllejern med flere forskellige aftagelige hoveder, så du altid har mulighed for at skifte mellem små og store krøller, til små, rejsevenlige krøllejern, som du let kan have med på farten.

Måske har du en bestemt form for krølle i tankerne – eller eller måske vil du gerne se modellerne an. Uanset så har brands som Remington, BaByliss, HH Simonsen og OBH Nordica et krøllejern til dig her på Matas.dk.

Store bløde Hollywood-krøller med Krøllejern

Går du og drømmer om smukke fyldige Hollywood-krøller? Så har du brug for et krøllejern, der kan lave præcis de krøller. En hovedregel, du kan gå efter, er, at jo større en diameter, jo større en krølle. Dette betyder, at du roligt kan begynde at se på krøllejern med en diameter på eksempelvis 25, 32, 38 eller helt op til 40-45 mm.

Her kan du selv bestemme, om du ønsker at have et krøllejern med en klemme, der hjælper dig med at holde spidsen af dine lokker, eller om du går efter det mere naturlige look og selv holder spidsen af hårsektionen. I så fald kan du finde krøllejern med en spids, som du kan holde på, eller med en medfølgende handske, så du roligt kan holde på spidsen af krøllejernet uden at brænde fingrene.

Disse former for krøllejern henvender sig til dig med mellemlangt til langt hår, da diameteren er større. Dette gør, at du kan krølle dine lange lokker, uden at løbe tør for plads omkring hovedet af krøllejernet. Der findes flere forskellige modeller af krøllejern til Hollywood-krøllen. De keramiske modeller giver en tættere Hollywood-krølle, da de har mulighed for at varme fra 130-210°c og er i tæt kontakt med håret.

Varmeindstillinger på krøllejern

Ofte kan du selv indstille den ønskede varme på dit krøllejern – hvilket er en stor fordel. Er dit hår meget fint og skrøbeligt, kan det typisk håndtere varme på under 180°c, men har du derimod meget tykt hår, kræver det lidt mere varme at give krøllerne hold. Dit hår kan holde til op mod 200-210°c. Hvilken varmeindstilling du vælger, er helt op til dig. Husk altid at bruge et produkt, der giver varmebeskyttelse før varmekilden kommer i kontakt med dit hår for at undgå at skade det.

Mange forskellige krøller

Du kan skabe mange forskellige slags krøller med dit krøllejern. Vi gennemgår her et udvalg af de mange krøller du kan skabe derhjemme.

Slangekrøller med keramisk krøllejern

De keramiske modeller er mere skånsomme og laver en flot blød slangekrølle, som holder i mange timer. Det bedste resultat gives, hvis du krøller håret væk fra ansigtet, således at du indrammer ansigtet på den flotteste facon. Du kan også vælge at køre dine hænder forsigtigt gennem de færdige krøller for mere volumen.

Beach curls

Et varmluftskrøllejern giver en mere løs krølle, som kan blive til de såkaldte 'beach curls'. Et varmluftsjern er formet som en rundbørste og varmer op til 180°c. Du kan ofte bruge dem i både tørt og vådt hår, og dette er den ideelle model til dig, der ønsker en let krølle eller bølge med lækker glans lige efter badet. For at opnå den optimale beach curl kan du tilføre saltvand i form af en saltvandspray.

Smukke bølger med bølgejern

Du vil gerne have bølger, men ikke nødvendigvis som en slangekrølle. Hvis det er tilfældet, så skal du kigge efter et bølgejern. Disse er udformet således, at du nemt kan lave bølger i hele eller dele af håret. På denne måde får du lette beach waves uden for meget krøl, men hvor du stadig opnår masser af volumen og fylde. Du kan med fordel spraye lidt saltvand i dit hår for ekstra tekstur.

De klassiske curlere

Du kan også bruge de klassiske curlere i stedet for et håndholdt krøllejern, hvis du ønsker et mere håndlavet resultat. Curlere anvendes ofte varme, og bliver siddende i håret, indtil de er kolde. På denne måde kan du let lægge din makeup eller gennemgå din hudplejerutine, mens du får smukke krøller eller bølger, alt efter hvor længe du lader curlerne sidde i.

Proptrækker-krøller

Er du til fine proptrækker-krøller eller en tættere krølle, som giver dit ellers naturligt glatte hår mere volumen? Når du ønsker en tættere krølle, er det en god idé at købe et krøllejern, som har en lille diameter på eksempelvis under 20. Arbejd med mindre sektioner af hår ad gangen, således at krøllerne ikke bliver for tunge. Så holder de nemlig længere. Du kan tilføre ekstra tekstur ved at vælge et krøllejern med et elliptisk hoved. Afslut med lidt hårspray for optimalt hold.

Tætte krøller og afro-style

De krøllejern, du skal kigge efter, skal have en diameter på omkring 10, 13 eller op til 19 mm. Sådan kan du optimere krøllens tæthed, alt efter hvor tæt en krølle du ønsker. Det er en god idé at sno krøllen væk fra dit ansigt, så krøllerne indrammer dit ansigt og falder på en naturlig måde. Disse krøllejern med en lille diameter kan give en smuk og frisk afro-style i både langt og kort hår, hvis du kører dine hænder gennem lokkerne for at åbne krøllerne op.

Livlige krøller i kort hår

Hvis du har kort hår og gerne vil have fyldige krøller, kan du sagtens anskaffe dig et krøllejern, men vælg et med en mindre diameter. Det vil give dig det bedste resultat, fordi du vil kunne lave flere krøller med et pænere fald, da håret kan blive snoet om hovedet på krøllejernet flere gange.

1980'ernes kreppekrøller

Er du til 1980'ernes store, voluminøse frisurer, så skal du have fat i et kreppejern. På denne måde får du tætte, livagtige bølger, som giver fylde.

Sådan laver du de flotteste krøller

Hairstudio

Sådan laver du de flotteste krøller

Af Amalie Schiller

Drømmer du om smukke, krøllede lokker, kan du her blive klædt på med uundværlige tips og tricks til, hvordan du mestrer krøllejernet, hvilke stylingprodukter du kan bruge og hvilke typiske “krøllefejl”, du bør undgå.

Læs Mere
Redaktionen anbefaler: GHD

Hairstudio

Redaktionen anbefaler: GHD

Af Ida Hinchely Kyhn

GHD er kendt for at skabe super effektive produkter, som samtidig har et lækkert og brugervenligt design. Så om du er på jagt efter det perfekte glattejern eller et tool, der kan skabe lækre krøller, så har GHD det helt rette produkt til dig, så du kan skabe de fineste looks til både hverdag og fest. Læs med her, så guider jeg dig til et par forskellige looks med GHD's stylingtools, og du får de bedste tips og tricks fra vores frisør Maj.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek