Airstylere

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Hårtype

Bedømmelser

Aktuelt

26 produkter
26 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 110,-
KUN ONLINE
Remington Volume & Curl Airstyler AS7051
329,95 kr.439,95 kr.Spar 110,-
SPAR 146,-
KUN ONLINE
BaByliss Hydro Fusion
583,95 kr.729,95 kr.Spar 146,-
SPAR 160,-
KUN ONLINE
BaByliss Big Hair Luxe
639,95 kr.799,95 kr.Spar 160,-
ghd Thin Wand
1.649 kr.
SPAR 200,-
KUN ONLINE
Remington PROluxe You Adaptive Styler CI98X8
599,95 kr.799,95 kr.Spar 200,-
SPAR 200,-
BaByliss Super Styler Sort
799,95 kr.999,95 kr.Spar 200,-
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Få smukt hår på få minutter med airstyler

Det kan for mange være et tidskrævende og svært projekt at style håret og det er bare ikke altid lige nemt at gen-style det, som du fik lavet hos frisøren. Det kan være svært, at stå derhjemme med både en føntørre, en rundbørste og et krøllejern for at skabe en holdbar volume og smukke krøller.

Med en Airstyler bliver stylingen som en leg, og på kort tid kan du derhjemme skabe en frisure, som er lige til den røde løber. En Airstyler kombinerer nemlig både en føntørre, en rundbørste og et krøllejern, i ét og samme produkt. Aldrig har det været nemmere at style håret derhjemme som en professionel!

Hvordan virker en Airstyler?

En Airstyler er formet som en klassisk rundbørste, som samtidig blæser varm luft ind i dit hår, og sikrer holdbare resultater, ved hjælp af en motor.

Det giver dig en mulighed for, at style dit hår imens det føntørres.  Med en Airstyler er der næsten ikke dén frisure, du ikke kan lave. Du kan give dit hår et løft ved rødderne for at skabe volume, du kan lave flotte store krøller eller et naturligt fald. Det er kun fantasien der sætter grænser og med en en Airstyler har du mulighed for at skabe en ny frisure hver dag.

Inden du skal benytte din styler er det vigtigt, at du påfører et varmebeskyttende produkt og reder håret igennem for knuder, så sikrer du, at du får den mest skånsomme stylig af dit hår.

Fordelene ved en Airstyler.

  • Hurtig og nem styling
  • Flere stylere i én
  • Flotte og holdbare resultater
  • Smukt hår på få minutter

En Airstyler er for alle!

Alle kan bruge en Airstyler - og du behøver ikke at være super trænet for at benytte den. Både mænd og kvinder kan bruge en Airstyler, da den både kan bruges i kort og i langt hår. Selvfølgelig er det nemmere med en smule længde på håret, men selv det korte hår kan få skabt mere fylde og bevægelse ved hjælp af en Airstyler.

På Matas.dk har vi både Airstylere med store og små børstehoveder. Det store er til dig, som ønsker masser af fylde og lækre store bløde krøller. Den lille er særlig god til dig med det kortere hår eller til dig der ønsker mere tætte og formede krøller.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.