• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Airstylere

Hår Styling Tools
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

37 produkter
37 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Få smukt hår på få minutter

Det kan for mange være et tidskrævende og svært projekt at style håret og det er bare ikke altid lige nemt at gen-style det, som du fik lavet hos frisøren. Det kan være svært, at stå derhjemme med både en føntørre, en rundbørste og et krøllejern for at skabe en holdbar volume og smukke krøller.

Med en Airstyler bliver stylingen som en leg, og på kort tid kan du derhjemme skabe en frisure, som er lige til den røde løber. En Airstyler kombinerer nemlig både en føntørre, en rundbørste og et krøllejern, i ét og samme produkt. Aldrig har det været nemmere at style håret derhjemme som en professionel!

Hvordan virker en Airstyler?

En Airstyler er formet som en klassisk rundbørste, som samtidig blæser varm luft ind i dit hår, og sikrer holdbare resultater, ved hjælp af en motor.

Det giver dig en mulighed for, at style dit hår imens det føntørres.  Med en Airstyler er der næsten ikke dén frisure, du ikke kan lave. Du kan give dit hår et løft ved rødderne for at skabe volume, du kan lave flotte store krøller eller et naturligt fald. Det er kun fantasien der sætter grænser og med en en Airstyler har du mulighed for at skabe en ny frisure hver dag.

Inden du skal benytte din styler er det vigtigt, at du påfører et varmebeskyttende produkt og reder håret igennem for knuder, så sikrer du, at du får den mest skånsomme stylig af dit hår.

Fordelene ved en Airstyler.

  • Hurtig og nem styling
  • Flere stylere i én
  • Flotte og holdbare resultater
  • Smukt hår på få minutter

En Airstyler er for alle!

Alle kan bruge en Airstyler - og du behøver ikke at være super trænet for at benytte den. Både mænd og kvinder kan bruge en Airstyler, da den både kan bruges i kort og i langt hår. Selvfølgelig er det nemmere med en smule længde på håret, men selv det korte hår kan få skabt mere fylde og bevægelse ved hjælp af en Airstyler.

På Matas.dk har vi både Airstylere med store og små børstehoveder. Det store er til dig, som ønsker masser af fylde og lækre store bløde krøller. Den lille er særlig god til dig med det kortere hår eller til dig der ønsker mere tætte og formede krøller.

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje