• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Glattebørster

Hår Styling Tools
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

20 produkter
20 produkter
Sorter efter: Mest populære

Glattebørster

Glattebørsterne så for alvor dagens lys i 2015, hvor der kom et stort fokus på denne nye gadget. Med en glattebørste får du flere løsninger samlet i det samme produkt, hvilket giver dig nemmere og anderledes metoder til styling. Har du tykt, tyndt, bølget eller krøllet hår, kan du bruge en glattebørste. Børsten blev skabt for at give dig et bedre produkt, end det traditionelle glattejern, så du både får et effektivt kvalitetsprodukt, som hurtigt og skånsomt styler dit hår.

Forskellige udgaver

Der findes efterhånden en del forskellige udgaver af glattebørster, alt efter placering af børstens pigge, overfladebehandling, varmeindstillinger, ekstraudstyr, materialer mm.

Varmelegemet og dets overfladebehandling er afgørende for glattebørstens effekt. Et velfungerende varmelegeme sikrer at dit hår styles nemt og uden at påføre håret skadelig varme og slid. Jo flere gange du skal køre børsten igennem håret for at fuldende din ønskede styling, jo mere udsætter du håret for slidtage - Det er derfor en fordel at vælge et produkt, som passer til dine ønsker og din hårtype, så du kan undgå unødvendig slidtage.

GHD Glide Hot Brush

Denne glattebørste anbefales af The Guardian, Womenshealthmag mm. for brugervenlighed og effektive glatning af håret. Du får en glattebørste af høj kvalitet, som hurtigt og nemt glatter dit hår, samt minimerer frizz.Børsten er overfladebehandlet med ion-teknologi, som giver ekstra beskyttelse til dit hår. Hurtig opvarmning til 185 grader, som er den optimale temperatur til styling af de fleste hårtyper.

Børsten er udstyret med både lange og korte pigge, som hurtigt friserer håret, selv i store portioner ad gangen.

Varmebeskyttende produkter

Varmen fra både, glattebørste, føntørrer, glattejern og krøllejern, kan have en skadende effekt på dit hår. Denne skade kan du minimere ved at bruge et varmebeskyttende produkt, inden du bruger varme på dit hår. Produktet vil fungere som en barriere imellem dit hår og varmen fra f.eks. din glattebørste og på den måde beskytte dit hår.

Der findes flere forskellige typer af varmebeskyttende produkter; Forskellige varmegrader, ekstra pleje, reparerende ingredienser, anti-frizz samt produkter som efterlader dit hår ekstra skinnende og blankt. Ofte finder du flere af disse egenskaber i samme produkt, som også findes i forskellige konsistenser: spray, gel, creme osv.

Hvilke glattebørste eller hvilket varmebeskyttende produkt der passer perfekt til dit hår og ønske, kan være svært at finde ud af - I vores butikker og på vores livechat kan du få grundig vejledning til at finde det bedste produkt til dig.

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje