Glattebørster

5 produkter
KUN ONLINE
RevlonREVLON Glattebørste 2i1 Perfectionist
399,95 kr.
(8)
Blå
BaBylissHydro-Fusion Smooth and Shape
629,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
BaBylissSmoothing Heated Brush
529,95 kr.
(1)
Sort
ghdGlide Hot Brush
1.349 kr.
(3)
amika:Double Agent 2-in-1 Straightening Blow Dryer Brush
1.259 kr.
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som giver hende de bedste ...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Glattebørster

Glattebørsterne så for alvor dagens lys i 2015, hvor der kom et stort fokus på denne nye gadget. Med en glattebørste får du flere løsninger samlet i det samme produkt, hvilket giver dig nemmere og anderledes metoder til styling. Har du tykt, tyndt, bølget eller krøllet hår, kan du bruge en glattebørste. Børsten blev skabt for at give dig et bedre produkt, end det traditionelle glattejern, så du både får et effektivt kvalitetsprodukt, som hurtigt og skånsomt styler dit hår.

Forskellige udgaver af glattebørster

Der findes efterhånden en del forskellige udgaver af glattebørster, alt efter placering af børstens pigge, overfladebehandling, varmeindstillinger, ekstraudstyr, materialer mm.

Varmelegemet og dets overfladebehandling er afgørende for glattebørstens effekt. Et velfungerende varmelegeme sikrer at dit hår styles nemt og uden at påføre håret skadelig varme og slid. Jo flere gange du skal køre børsten igennem håret for at fuldende din ønskede styling, jo mere udsætter du håret for slidtage - Det er derfor en fordel at vælge et produkt, som passer til dine ønsker og din hårtype, så du kan undgå unødvendig slidtage.

Varmebeskyttende produkter

Varmen fra både, glattebørste, føntørrer, glattejern og krøllejern, kan have en skadende effekt på dit hår. Denne skade kan du minimere ved at bruge et varmebeskyttende produkt, inden du bruger varme på dit hår. Produktet vil fungere som en barriere imellem dit hår og varmen fra f.eks. din glattebørste og på den måde beskytte dit hår.

Der findes flere forskellige typer af varmebeskyttende produkter; Forskellige varmegrader, ekstra pleje, reparerende ingredienser, anti-frizz samt produkter som efterlader dit hår ekstra skinnende og blankt. Ofte finder du flere af disse egenskaber i samme produkt, som også findes i forskellige konsistenser: spray, gel, creme osv.

Hvilke glattebørste eller hvilket varmebeskyttende produkt der passer perfekt til dit hår og ønske, kan være svært at finde ud af - I vores butikker og på vores livechat kan du få grundig vejledning til at finde det bedste produkt til dig.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek