Crepejern

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Farve

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
RemingtonKrøllejern og Glattejern i én, S8670 Mul
599,95 kr.
(9)
KUN ONLINE
RemingtonS3580 E51
499,95 kr.
(15)
KUN ONLINE
2165CE, Sort
BaBylissThe Crimper Antistatisk Crepejern
529,95 kr.
(3)
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hvad er et crepejern?

Et crepejern minder lidt om et bølgejern, dog er jernet mere kantet, og giver en zigzag tekstur i dit hår. Med et crepejern kan du lave markerede og mindre zigzag bølger. Crepejernet laver bølgerne noget mere "kantet", præcise og detaljerede, end et bølgejern gør. Med et crepejern kan du skabe volume, tekstur i dit hår og tilføre fine detaljer. Du kan tilføje ekstra volumen til dit glatte hår ved at crepe enkelte hårtotter. Det giver et fint touch og frisker dit outfit op, eller du kan crepe hele håret, og få et friskt "wow" look.

Hvordan bruger jeg et crepejern?

  • Inden du starter med kreppe dit hår, skal du sørge for, at dit hår er helt tørt.
  • Det er en god idé at bruge varmebeskyttende spray, og lad den tørre før du går i gang.
  • Din hårtype er afgørende for temperaturen ca 120-140 grader er bedst til fint, farvet eller meget behandlet hår, mens normalt hår kan holde til op til 140-170 grader, og tykt og kraftigt krøllet hår skal have højere temperaturer. Ca helt op til 170-190 grader.
  • Aldrig træk kreppejernet igennem dit håret! Du placerer crepejernet det på et område du ønsker. Tryk det sammen ca 2 sek, og slip igen. Fortsæt på denne måde, indtil du er færdig.

Skånsom for dit hår!

Her på Matas.dk forhandler vi forskellige crepejern, og alle har forskellige belægninger som eksempelvis titanium og keramik samt plader, der er belagt med argan-olie. Belægningerne sørger for at varmen bliver fordelt jævnt i dit, så der ikke sker nogen skade. De gode belægninger også anti-frizz og giver en blank finish. Du kan med fordel vælge et creperjern med en lang drejeledning, som lettere brugen når du skal style dit hår. Selvom de beskytter dit hår, så er det altid en god idé med en varmebeskyttende spray!

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek