Krill Olie

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Bedømmelser

På abonnement

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 20%ABONNÉR
60 kaps.
Natur EnergiKrillivita
239,95 kr.
135 kaps.
PurevivaKrillolie 500 mg
279,95 kr.
270 kaps.
PurevivaKrillolie 500 mg
489,95 kr.
(3)
FÅ FRI FRAGTABONNÉR
KUN ONLINE
180 tabl.
MezinaAquaminum
449,95 kr.
200 kaps.
PurevivaKrillolie 500 mg
399,95 kr.
Line
Materialist og Helserådgiver
Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Hvad er krillolie?

Krillolie kommer fra den lille lyskrebs krill, som måske bedst er kendt for at være blåhvalens favoritspise. De små rejelignende dyr lever i store flokke i primært de antarktiske have. Krillolie bliver mere og mere populær som kosttilskud og som alternativ til fiskeolie. Det skyldes især krills høje indhold af Omega-3 fedtsyrer DHA og EPA.

Overvågning af fangsten

De store mængder krill i havet er en livsvigtig fødevare for mange forskellige havdyr. Netop på grund af krillens vigtige rolle i fødekæden, er det vigtigt, at fangsten af krill overvåges. Den internationale organisation Convention on the Conservation of Antarctic Marine Living Resources søger for denne overvågning. Bestanden af krill har stadig lang vej at gå, før den når op den maksimale, bæredygtige grænse.

Dosis

Den anbefalede ugentlige mængde fisk for voksne er 350 gram, hvoraf de 200 gram er fed fisk som ørred, laks, makrel og sild. Spiser du ikke den anbefalede mængde fisk, kan du med fordel at dække dit behov gennem kosttilskud som krillolie.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek