Krill Olie

Helse & Sundhed Kosttilskud Andre kosttilskudsolier
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

På abonnement

Bedømmelser

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad er krillolie?

Krillolie kommer fra den lille lyskrebs krill, som måske bedst er kendt for at være blåhvalens favoritspise. De små rejelignende dyr lever i store flokke i primært de antarktiske have. Krillolie bliver mere og mere populær som kosttilskud og som alternativ til fiskeolie. Det skyldes især krills høje indhold af supermættede Omega-3 fedtsyrer DHA og EPA samt deres naturlige indhold af antioxidanter og fosfolipider. Antioxidanterne består af astaxanthin, A-vitamin og E-vitamin. Krillolie indeholder almindelige fiskeolier og ikke ret mange fosfolipider.

Bæredygtigt kosttilskud

De store mængder krill i havet er en livsvigtig fødevare for mange forskellige havdyr. Netop på grund af krillens vigtige rolle i fødekæden, er det vigtigt, at fangsten af krill overvåges, så vi beholder en bæredygtig bestand. Den internationale organisation Convention on the Conservation of Antarctic Marine Living Resources søger for denne overvågning. Bestanden af krill har stadig lang vej at gå, før den når op den maksimale, bæredygtige grænse.

Dosis

Den anbefalede ugentlige mængde fisk for voksne er 350 gram, hvoraf de 200 gram er fed fisk som ørred, laks, makrel og sild. Spiser du ikke den anbefalede mængde fisk, kan du med fordel at dække dit behov gennem kosttilskud som krillolie.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.