Slankekosttilskud

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

14 produkter
14 produkter
Sorter efter: Mest populære
Line
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Forskellige kosttilskud til forskellige behov

Alt efter behov kan du få forskellige vægttabsprodukter, som kan hjælpe processen lidt på vej. Er det en stor appetit, sukkertrang eller svingninger i blodsukkeret, der gør det svært for dig at tabe dig? Uanset dit problem er der et produkt, der kan hjælpe dig lidt på vej, her på Matas.dk.  

Ingredienser til vægttab

Glucomannan er en interessant ingrediens, når det kommer til vægttab. Glucomannan bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost. Derudover så bidrager Glucomannan til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

Glucomannan er vandopløselige et fibre fra konjakroden, der i kontakt med væske svulmer op til en gelé og fylder mavesækken, hvorved du føler dig hurtigere mæt. Det skal altid indtages ca. 30 minutter før et måltid, og i de fleste tilfælde tre gange i døgnet. Indtag Glucomannan sammen med rigeligt væske, 1-2 glas, da fibrene suger meget væske.

Cholin bidrager til en normal omsætning af fedtstoffer.

Krom/Chrom bidrager til at opretholde normale blodsukkerniveauer og bidrager til normal omsætning af makronæringsstoffer, det vil sige fedt, kulhydrater og protein.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.