Hvid Te

8 produkter
125 g
ØsterlandskImperial White The
149,95 kr.
KUN ONLINE
160 g
Chaplon TeaTivoli Grøn/Hvid Te Dåse
134,95 kr.
KUN ONLINE
34 g
ClipperHvid Te M. Appelsin Ø
stk. 33,95 kr.
20 breve
NatureSourceHvid Te m. hindbær Ø
stk. 33,95 kr.
3 FOR 90,-
31 g
YogiTe White Tea m. Aloe Vera Ø
stk. 32,95 kr.
3 FOR 90,-
17 breve
YogiYogi Tea Women's Ø
33,95 kr.
100 g
Nicolas VahéHvid Te, Kokos & Passion
84,95 kr.
15 breve
English Tea ShopWhite Tea Blueberry & Elderflower Te Ø
45,95 kr.
Line
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Stort udvalg af hvid te

Hvis du er på jagt efter en te med lavt indhold af koffein og en let, aromatisk smag og duft, er hvid te det rette valg for dig!

Hvad er hvid te?

Hvid te er kendt for at være en af de mindst forarbejdede te-varianter, hvor man bruger knopper og de yngste teblade fra planten Camellia sinensis. Hvid te har været brugt i Asien, særligt Kina, i mange år, men er først relativt nyligt blevet populært i resten af verden. Hvid te kommer fra samme plante som grøn og sort te, men er langt mindre forarbejdet end de andre varianter. Det gør hvid te enestående, da den indeholder flere næringsstoffer og mindre koffein end grøn og sort te.

Hvid te er generelt dyrere end de andre varianter, da tebladene kun kan plukkes på bestemte tidspunkter på året, og forarbejdningen kræver mere kontrol. Hvid te bliver derfor af mange anset som mere eksklusiv.

Sundhedsfordele ved hvid te

Hvid te er varianten af te med flest antioxidanter, endnu flere end den populære grønne te! Antioxidanterne bidrager til cellernes beskyttelse mod frie radikaler og bidrager samtidig til et velfungerende immunforsvar.

Sådan tilbereder du hvid te

Som med andre te-varianter findes der mere eller mindre sensitive udgaver af hvid te. Det er derfor altid en god idé at læse omkring brygning af den specifikke te på emballagen.

​​​​​​​Dog kan man generelt sige, at hvid te skal brygges ved omkring 60-75 grader i 2-5 minutter. Trækketiden kan tåle lidt mere end grøn og sort te uden at blive bitter, men den kan også få for meget.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek