Penispumpe

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Egenskaber

Bedømmelser

Farve

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
FPPR.Masturbator
112,95 kr.
Mr. MembrOriginal Penis Pumpe
219,95 kr.
BaseksKlassisk Penis Pumpe
159,95 kr.
Mr. MembrPenis Pumpe med Trykmåler
269,95 kr.
Pleasure
EasyToysStretchy Penis Sleeve Sæt
112,95 kr.
BonersIntense Texture Male Stroker
134,95 kr.
Mr. MembrPenis Pumpe Pussy
59,95 kr.
KUN ONLINE
Grå
BelladotIngemar Penispumpe
349,95 kr.
CruizrPower Penis Pumpe
519,95 kr.
EasyToysOriginal Penis Pumpe
149,95 kr.
(2)
EasyToysKlassisk Penis Pumpe
149,95 kr.
(1)
Linea
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Penispumpen: Et Værktøj med Flere Formål

Penispumpen er et redskab, der kan bruges ved forskellige behov og lejligheder. Uanset formålet med brugen kan penispumper give forskellige fordele og resultater for brugeren.

Pumperne findes i et væld af designs, og kan både have manuel og automatisk pumpefunktion. Uanset dit behov er der en model, der passer præcis til dig.

En penispumpe fungerer ved hjælp af vakuumsystemet for at øge blodgennemstrømningen til penis. Resultatet er en midlertidigt forstørret og fastere erektion, hvilket kan booste selvtillid og forbedre seksuel præstation.

Penispumpe ved Erektionsproblemer

For dem med erektionsudfordringer eller rejsningsproblemer kan penispumpen være en løsning. Den hjælper med at fremme erektion ved at øge blodtilførslen til penis, hvilket gør den til et nyttigt redskab i disse situationer.

Penispumper er ikke kun begrænset til medicinske formål. De kan også bruges under onani eller samleje, hvor brugeren kan opleve forøget følsomhed og tilfredsstillelse.

Fordele ved Brug af Penispumpe

Ved at benytte en penispumpe kan brugeren opnå en større og mere tilfredsstillende seksuel oplevelse, både alene og med en partner.

Penispumper hos Matas

Penispumper kommer i mange forskellige designs og er nemme at anvende. De er typisk designet med en gennemsigtig cylinder, så brugeren kan overvåge fremskridt. De kan også variere i deres pumpefunktioner, fra manuelle til automatiske.

For dem interesserede i at erhverve en penispumpe kan de finde et bredt udvalg af modeller på Matas.dk. Uanset dit behov eller budget, er der sandsynligvis en model, der passer perfekt til dig.​​​​​​​

Onani: Sexologen guider til den bedste oplevelse

Din sundhed

Onani: Sexologen guider til den bedste oplevelse

Af Cathrine Katzmann

Onani er en sund og helt naturlig del af livet. Men måske du er ny i at finde ud af, hvad der fungerer for dig? Eller du har brug for lidt inspiration til, hvad der virkelig tænder dig? I denne artikel får du sexolog Cathrine Katzmanns bedste råd til, hvordan du kan opnå orgasme. Og så guider vi dig til sexlegetøj, som kan hjælpe dig godt på vej!

Læs Mere
Her er de 10 bedste sexstillinger!

Din sundhed

Her er de 10 bedste sexstillinger!

Af Cathrine Katzmann

Det kan være rigtig sundt for sexlivet at spice det op med et par nye sexstillinger. Det kan både gøre det mere spændende og mindre rutine-præget, og så kan det gøre samlejet endnu bedre, hvis I finder nogle nye stillinger, som kan få jer helt op til stjernerne! Læs med her, så guider sexolog Cathrine Katzmann til 10 af de rigtig gode.

Læs Mere
Svært ved at opnå orgasme? Få sexologens guide her

Din sundhed

Svært ved at opnå orgasme? Få sexologens guide her

Af Cathrine Katzmann

Oplever du, at det kan være svært at give sig hen og opnå orgasme, når du er sammen med din partner? Så er du ikke den eneste. Én af grundene kan findes i den skam, der rent historisk har været forbundet med kvinders nydelse gennem tiden. Og det skal der gøres op med. I denne artikel guider sexolog Cathrine Katzmann dig til, hvordan du tager din nydelse alvorligt og giver dig selv plads til at opnå skønne orgasmer under sex.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek