Badeolie

23 produkter
BadeanstaltenBade- og Massageolie
119,95 kr.
(20)
100 ml
UrtekramBody Oil Soothing Lavender
99,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
750 ml
Beau TerraShower Oils Citrus
144,95 kr.
SÆBEVÆRKSTEDETGlad i Bad Gavepose
284,95 kr.
(2)
200 ml
Molton BrownOrange & Bergamot Radiant Bathing Oil
459,95 kr.
KUN ONLINE
750 ml
Beau TerraShower Oils Tropic
144,95 kr.
NYHED
10 ml
ECO.Aroma Relax And Unwind Trio
239,95 kr.
NYHED
10 ml
ECO.Aroma Calm & Destress Aroma Trio
239,95 kr.
NYHED
10 ml
ECO.Aroma Sleep Aroma Trio
239,95 kr.
NYHED
10 ml
ECO.Geraniumolie æterisk
119,95 kr.
100 ml
ElemisCellutox Active Body Oil
499,95 kr.
100 ml
ElemisFrangipani Monoi Body Oil
499,95 kr.
100 ml
ElemisJapanese Camellia Body Oil Blend
499,95 kr.
100 ml
ElemisMusclease Active Body Oil
499,95 kr.
100 ml
ElemisSuperfood Multi Mist
349,95 kr.
KUN ONLINE
10 ml
Green PeopleWellbeing Time to Smile Essential Oil
324,95 kr.
100 ml
Molton BrownMesmerising Oudh Accord & Gold Precious Body Oil
519,95 kr.
100 ml
Molton BrownOrange & Bergamot Radiant Body Oil
459,95 kr.
6x12 g
NaturataSuppeterninger Grøntsager Ø
stk. 16,95 kr.
KUN ONLINE
750 ml
Beau TerraShower Oils Bambo
144,95 kr.
10 ml
ECO.Aroma Travel Essentials Aroma Trio
239,95 kr.
10 ml
ECO.Aroma With Love Aroma Trio
239,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
KUN ONLINE
110 ml
REN Clean SkincareAtlantic Kelp And Microalgae Anti-fatigue Bath Oil
334,95 kr.
Line
Materialist og Helserådgiver
Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Ren terapi for sjæl og krop

En badeolie findes i mange forskellige mærker og med mange forskellige duftvarianter. Der findes bla. badeolier der indeholder duft der er opkvikkende, som er genialt til morgenbaderen. Omvendt findes der også olier der virker afslappende, som er helt perfekt til aftenbaderen, der ønsker at være afslappet op til sengetid og afstresse med et bad.

Prøv en badeolie fremfor en sæbe

Næste gang du skal i bad, skal du gøre dig selv den tjeneste, at prøve en badeolie fremfor din klassiske badesæbe. Det er uafhængigt af, om det er under bruseren eller i badekaret, prøv en badeolie!Det du vil opleve ved, at bruge en badeolie i badet fremfor en badesæbe er nemlig, at badeolier indeholder olier og dermed stimulerer din krop og sind med diverse duftolier. Dét der sker, når du bruger en sæbe er, at du fjerner hudens beskyttende lipider(fugten i huden), dette kan skabe ubalance i din krops PH-værdi og skabe en mere ru og irriteret hud over tid.

Perfekt til tør hud

Hvis du ofte står i løbet af året og tænker at du har en tør hud, så er en badeolie helt sikkert et must for din baderutine. Specielt i vinterhalvåret er der mange der oplever, at benene nærmest drysser, fordi vi er ekstra tørre i vinterhalvåret. Der skal vi pleje vores krop ekstra meget, og sørge for, at den får alt den fugt og næring den behøver. Ved at bruge en badeolie vil du opleve, at din hud føles blød og gennemfugtet efter badet og du ikke nødvendigvis behøver at smøre dig ind i creme eller olie efterfølgende.

Sådan vælger du din badeolie med æteriske olier

Mange badeolier er også samtidig med at være en badeolie kan de også være aromaterapeutiske. Hvilket vil sige, at de er tilsat en æterisk olie, der ikke alene går ind og påvirker din hud, men også din krop og sinds stemning. Hvis du ikke har en badeolie med æteriske olier, kan du også selv, tilføje det til din favoritbadeolie.

I karbadet
Anvender du oftest et karbad når du går i bad, så er det vigtigt, at du fylder karbadet med lunt vand, og ikke brandvarmt vand. Fordi du nemt vil opleve, at dine æteriske olier vil fordampe, og ikke give dig den følelse du leder efter. Træk vejret dybt, og lad de æteriske olier påvirke dit sind.

I brusebadet
Hvis du benytter dig af bruseren når du går i bad, så kan du med fordel dryppe 5-10 dråber, af din æteriske olie på dit gulv og lade det varme vand skabe et lækker atmosfære imens du tager et dejligt varmt bad.

Det beroligende bad
Hvis du er til det beroligende bad, oftest om aftenen. Så skal du gå efter de æteriske olier såsom lavendel, kamille, lindeblomster eller sandeltræ. Du kan også købe lækre badeolier hvori det står på dem, at de er beroligende og er sammensat til, at give dig ro i krop og sind ved anvendelse.

Det opkvikkende bad
Hvis dit bad skal virke opkvikkende til en lang dag, så skal du gå efter nogle friske æteriske olier. Det kan f.eks. være rosmarin, mynte, citrus eller bergamotte.

Brug en badeolie som en gave

Udover, at badeolier er lækre til dig selv og det giver dig en lækker spa følelse hjemme på dit eget badeværelse. Så er en badeolie en ideel gaveidé til enhver livsnyder der går op i sig selv, men det kan også være til den nybagte mor eller den stressede veninde som har mange bolde i luften. En badeolie er uundværlig i et hvert hjem, så måske er din næste gave til en kær, en lækker badeolie?

Du kan finde det store udvalg på Matas.dk eller i vores butikker.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek