Karbad

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

34 produkter
34 produkter
Sorter efter: Mest populære
GAVEIDÈER
Gaveæsker der stimulerer og forkæler dine sanser
SHOP HER
SPAR 37,-
My Moments My Relaxing Salt Body Scrub 250 ml
112,95 kr.149,95 kr.Spar 37,-
Greenish Epsom Salt Solanum 500 g
69,95 kr.
MEDLEMSTREATSSPAR 30%
KUN ONLINE
âme pure Rainbow Bath Bomb 1 stk
Medlemspris
45,46 kr. 64,95 kr.Spar 19,-
Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Karbad med olie

Ønsker du den lækreste, blødeste og mest luksuriøse følelse når du tager et karbad, så er det 100% en badeolie du skal have fat i!

Det er nemlig sådan, at en badeolie både kan være lækker i forhold til at give huden fugt og pleje, men samtidig indeholder de ofte æteriske olier, som virker afslappende og en følelse af velvære på et helt nyt niveau.

Karbad med skum

Et karbad med skum kender vi alle som noget virkeligt hyggeligt, det kan være det er dét man oftest forbinder med et karbad, fordi det er super hyggeligt og sjovt at man sidder i et fyldt karbad med skummende bobler.

Det er legerigt for børn men kan også være en super hyggelig ting at gøre som par, eller dig selv, hvis du ønsker et lækkert boblende karbad. Et ekstra lækkert tip her ville være at bruge badeolie i samme omgang, for samtidig at gøre huden smidig og blød.

Karbad med salt

Badesalt i karbad er også en lækker ny feature, badesalt kan virke både opkvikkende, afslappende, beroligende, blødgørende og meget mere. Det er prikken over i'et i et skønt karbad. Hvis du ikke har prøvet det, så tag dit karbad til nye højder med en lækker badesalt.

Karbad med sæbe

Soap bombs fra Meraki er velduftende og fugtgivende badebomber. Sæberne indeholder sheasmør og olivenolie, der fugter og nærer huden.Put dem i vandet - og efter et par minutter er den opløst og klar til et dejligt afslappende kar- eller spabad. Du kan også halvere bomben og bruge den til et lækkert fodbad. Meraki Soap bombs har en flot rund form. Brug dem som en fin detalje på dit badeværelse.

Karbad til babyer

Karbad til baby er super lækkert og nærende for en baby - og sjovt.

Det er dog super vigtigt, at børn skal bades i olie indenfor de første 6 måneder, da de her har brug for at beholde deres fedt på kroppen og ikke tørre ud. Det kan derfor med fordel være, at du skal bruge baby badeolie til dit barns karbad.

Find alle produkterne til karbad på Matas.dk og i vores fysiske butikker. ​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.