Skumbad

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

På abonnement

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære
Matas Striber Luksus Skumbad 500 ml
SPAR 20%ABONNÉR
500 ml
Matas StriberLuksus Skumbad
57,95 kr.
(79)
Matas Striber Granatæble Skumbad 500 ml
SPAR 20%ABONNÉR
500 ml
Matas StriberGranatæble Skumbad
57,95 kr.
(99)
Weleda Relaxing Bath Lavender 200 ml
200 ml
WeledaRelaxing Bath Lavender
159,95 kr.
Badeanstalten Puf Diva Stil Badeskummer 1 stk.
1 stk.
BadeanstaltenPuf Diva Stil Badeskummer
24,95 kr.
Dove Indulging Cream Caring Bath 500 ml
KUN ONLINE
500 ml
DoveIndulging Cream Caring Bath
59,95 kr.
(1)
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Efter en lang og hård dag, er der få ting, som er lige så behageligt som et afslappende karbad, hvor dine muskler bliver gennemvarmet og får lov til at slappe helt af. For at opnå det perfekte karbad, er skumbad et musthave!

Hvordan laver man skumbad?

Gør dit bad sjovere med det perfekte skum; Tænd for vandet og placér en passende mængde af dit favorit sæbe produkt direkte under det rindende vand, og se skummet forme og bredde sig i dit badekar. Du er nu et skridt tættere på et lækkert og afslappende bad.

Boost dit karbad

Andre badetilbehør kan hjælpe med at booste dit bad endnu mere. Tilføj eksempelvis en lækker badesalt, som nemlig er med til, at få muskulaturen i kroppen til at slappe af, samtidig med, at den renser, blødgør og plejer huden.

Du kan også vælge, at bruge et par enkelte dråber æterisk olie i din udvalgte yndlingsduft for en endnu mere sanselig oplevelse.

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber.

Det afslappende karbad
Lavendel er kendt for, at gøre både krop og sind afslappet, og er perfekt til de lidt for stressede dage, hvor du bare har brug for at slappe helt af. Tilføj lavendelolie i dit karbad, læn dig tilbage, sæt tankemylderet på pause for en stund og få varmet kroppen helt igennem.

Det opkvikkende karbad
Citrusdufte er kendt for at virke opfriskende, skærpe koncentrationen og gøre dig glad. Gør noget godt for dig selv, og brug citrusolien på de mørke eller triste dage, hvor både krop og sind trænger til et opkvikkende boost.

Brusebadet
Er du mere til brusebade - så frygt ej! Det er nemlig ikke kun i karbad, hvor skumbad kommer dig til gode. Skumbad er også helt fantastisk under bruseren og giver dig en dejlig duft, blød fornemmelse og fugt til huden.

Slut med børn som ikke gider i bad

Det er ikke kun de voksne, som elsker et dejlig varmt karbad. Med skumbad, bobler og en masse lækker skum, bliver hele badeoplevelsen meget sjovere for børnene. Prøv for eksempel Matas Kids skumbad, som både er svane- og astma allergimærket. Denne skumbad er en mild og uparfumeret skumbad, som fugter og plejer børnenes hud med hudvenlige ingredienser. Dine børn vil elske det, og en tur i bad, bliver pludselig en fest.

Find udvalget på Matas.dk eller i vores fysiske butikker.