• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Skumbad

Hudpleje Kropspleje Karbad
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hudtype

Form

Indhold

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sortér efter: Mest populære

Efter en lang og hård dag, er der få ting, som er lige så behageligt som et afslappende karbad, hvor dine muskler bliver gennemvarmet og får lov til at slappe helt af. For at opnå det perfekte karbad, er skumbad et musthave!

Hvordan laver man skumbad?

Gør dit bad sjovere med det perfekte skum; Tænd for vandet og placér en passende mængde af dit favorit sæbe produkt direkte under det rindende vand, og se skummet forme og bredde sig i dit badekar. Du er nu et skridt tættere på et lækkert og afslappende bad.

Boost dit karbad

Andre badetilbehør kan hjælpe med at booste dit bad endnu mere. Tilføj eksempelvis en lækker badesalt, som nemlig er med til, at få muskulaturen i kroppen til at slappe af, samtidig med, at den renser, blødgør og plejer huden.

Du kan også vælge, at bruge et par enkelte dråber æterisk olie i din udvalgte yndlingsduft for en endnu mere sanselig oplevelse.

Æteriske olier dufter ikke bare dejligt, de bliver også tillagt alverdens gode egenskaber.

Det afslappende karbad:
Lavendel er kendt for, at gøre både krop og sind afslappet, og er perfekt til de lidt for stressede dage, hvor du bare har brug for at slappe helt af. Tilføj lavendelolie i dit karbad, læn dig tilbage, sæt tankemylderet på pause for en stund og få varmet kroppen helt igennem.

Det opkvikkende karbad:
Citrusdufte er kendt for at virke opfriskende, skærpe koncentrationen og gøre dig glad. Gør noget godt for dig selv, og brug citrusolien på de mørke eller triste dage, hvor både krop og sind trænger til et opkvikkende boost.

Brusebadet:
Er du mere til brusebade - så frygt ej! Det er nemlig ikke kun i karbad, hvor skumbad kommer dig til gode. Skumbad er også helt fantastisk under bruseren og giver dig en dejlig duft, blød fornemmelse og fugt til huden.

Slut med børn som ikke gider i bad

Det er ikke kun de voksne, som elsker et dejlig varmt karbad. Med skumbad, bobler og en masse lækker skum, bliver hele badeoplevelsen meget sjovere for børnene. Prøv for eksempel Matas Kids skumbad, som både er svane- og astma allergimærket. Denne skumbad er en mild og uparfumeret skumbad, som fugter og plejer børnenes hud med hudvenlige ingredienser. Dine børn vil elske det, og en tur i bad, bliver pludselig en fest.

Find udvalget på Matas.dk eller i vores fysiske butikker.

Cimmie D.
Materialist og Matas LIVE Ekspert
"Jeg har altid være en beauty-pige med stor interesse for makeup, men jeg har med tiden også fundet ud af, at den perfekte makeup, starter med en god hudplejerutine, så huden får den næring den har brug for. Makeup er for mig, dér hvor jeg kan være kreativ og hvor kun fantasien sætter grænser."
Cimmie er 23 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 4 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...