• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Badesalt

Hudpleje Kropspleje Karbad
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Hudtype

Egenskaber

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

16 produkter
16 produkter
Sortér efter: Mest populære
Greenish Greenish Epsom Salt 1500 g
109,95
Optjen 11 point
Stone Soap Spa Badesalt Bergamot/Citron
199,95
Optjen 20 point
SÆBEVÆRKSTEDET Aromatisk badesalt Vildrose 200 g
75,95
Optjen 8 point
Stone Soap Spa Badesalt Appelsin/Grapefrugt
199,95
Optjen 20 point
Badeanstalten Badesalt Agurk & Mynte
99,95
Optjen 10 point
Stone Soap Spa Badesalt Citrongræs
199,95
Optjen 20 point
Tromborg Bathsalt Big Vanilla 600 ml
269,95
Optjen 27 point
Stone Soap Spa Badesalt Eukalyptus
199,95
Optjen 20 point
Stone Soap Spa Fodbadesalt Peppermynte
199,95
Optjen 20 point

​​​​​​​Badesalte i alle dens former, uanset om du har det til et håndbad, fodbad eller karbad. Så er badesalte ren luksus og giver en wellness følelse når man bruger det. Badesalt er nemlig med til, at få muskulaturen i kroppen til at slappe af, samtidig med, at den renser, blødgør og plejer huden.

Hvad er badesalt?

Badesalt er havsalte, epsom salt eller flagesalt til brug i fodbad eller karbad. Men det er oftest, at firmaerne tilsætter forskellige dufte, blomster eller krydderier som giver en skøn og naturlig duft, for at give en eksklusiv spa følelse ved hjemmebrug.

Et badesalt er dog ikke blot et almindelige salt, det er specielt udvalgt fra forskellige steder i verden. F.eks. bruger Ecooking tangsalt fra Mariager Fjord, som indeholder magnesium. Det kan både bruges til fodbad, håndbad og karbad. Så her har man fri leg med produktet. Andre firmaer kan f.eks. have salt fra Det Døde Hav og mange andre steder i verden.

Epsom salt kommer naturligt fra magnesiumsulfat og har en utrolig afslappende effekt på muskler, led og generelt kroppen når man bruger det til fodbad eller karbad. ​​​​​​​

Badesalt til fødder

Et fodbadesalt er et fantastisk middel til at blødgøre huden under fødderne. Ved at gøre brug af et fodbad i ny og næ, kan du komme fodsved og andre gener til livs. F.eks. er fodbadesalt suverænt til tørre, slidte og dertil også ømme fødder. Du kan finde fodbadesalte der er tilsat menthol, som virker kølende og afstressende på dine fødder.

For at få ekstra fugt til din fodbadesalt vælger nogle firmaer at tilsætte olivenolie, Aloe Vera og Carbamid til fodbadesalten, til de ekstra tørre fødder der har brug for omsorg.

Et fodbad er ideelt til alle, der elsker en spa oplevelse derhjemme. Men det er specielt ideelt til alle dem som står op en hel dag på arbejde, og er helt perfekt, til når fødderne bare ikke vil mere efter en lang dag. ​​​​​​​

Badesalt til karbad / badekar / spabad

Badesalte stammer fra forskellige salte rundt om i verden. Dét som er essentielt at huske på, når man køber salte til brug i karbad/badekar/spabad så er der oftest tilsat nogle æteriske olier, der er med til at give en aromatisk oplevelse. Saltet er med til at rense huden samtidig med, at det øger blodcirkulationen i huden.

På Matas.dk finder du vores udvalg af forskellige typer salte til forskellige anledninger. ​​​​​​​

Julie M.
Matas LIVE Support
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikkert - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2013 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...