Badesalt

14 produkter
KUN ONLINE
1 kg
WestlabEpsom Badesalt Recover
59,95 kr.
(12)
KUN ONLINE
1 kg
WestlabEpsom & Dead Sea Badesalt Sleep
59,95 kr.
(9)
1 kg
WestlabEpsom & Himalayan Badesalt Cleanse
59,95 kr.
(1)
1 kg
WestlabEpsom & Himalayan Badesalt Mindful
59,95 kr.
(3)
600 ml
TromborgBathsalt Big Vanilla
269,95 kr.
(7)
BadeanstaltenBadesalt
119,95 kr.
(7)
300 g
BadeanstaltenBadesalt Dans på Roser
119,95 kr.
(4)
500 g
GreenishEpsom Salt Solanum
69,95 kr.
1 kg
WestlabEpsom & Himalayan Badesalt Pink Gin
59,95 kr.
(2)
200 g
SÆBEVÆRKSTEDETAromatisk badesalt Kamille & Lavendel
79,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
500 ml
L:A BRUKET090 Sea Salt
69,95 kr.
200 g
SÆBEVÆRKSTEDETAromatisk badesalt Vildrose
79,95 kr.
(6)
SPAR 110,-
250 ml
My MomentsMy Relaxing Salt Body Scrub
39,95 kr.149,95 kr.
(24)
KUN ONLINE
1 stk
âme pureRainbow Bath Bomb
67,95 kr.
(5)
Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje

​​​​​​​Badesalte i alle dens former, uanset om du har det til et håndbad, fodbad eller karbad. Så er badesalte ren luksus og giver en wellness følelse når man bruger det. Badesalt er nemlig med til, at få muskulaturen i kroppen til at slappe af, samtidig med, at den renser, blødgør og plejer huden.

Hvad er badesalt?

Badesalt er havsalte, epsom salt eller flagesalt til brug i fodbad eller karbad. Men det er oftest, at firmaerne tilsætter forskellige dufte, blomster eller krydderier som giver en skøn og naturlig duft, for at give en eksklusiv spa følelse ved hjemmebrug.

Et badesalt er dog ikke blot et almindelige salt, det er specielt udvalgt fra forskellige steder i verden. F.eks. bruger Ecooking tangsalt fra Mariager Fjord, som indeholder magnesium. Det kan både bruges til fodbad, håndbad og karbad. Så her har man fri leg med produktet. Andre firmaer kan f.eks. have salt fra Det Døde Hav og mange andre steder i verden.

Epsom salt kommer naturligt fra magnesiumsulfat og har en utrolig afslappende effekt på muskler, led og generelt kroppen når man bruger det til fodbad eller karbad. ​​​​​​​

Badesalt til fødder

Et fodbadesalt er et fantastisk middel til at blødgøre huden under fødderne. Ved at gøre brug af et fodbad i ny og næ, kan du komme fodsved og andre gener til livs. F.eks. er fodbadesalt suverænt til tørre, slidte og dertil også ømme fødder. Du kan finde fodbadesalte der er tilsat menthol, som virker kølende og afstressende på dine fødder.

For at få ekstra fugt til din fodbadesalt vælger nogle firmaer at tilsætte olivenolie, Aloe Vera og Carbamid til fodbadesalten, til de ekstra tørre fødder der har brug for omsorg.

Et fodbad er ideelt til alle, der elsker en spa oplevelse derhjemme. Men det er specielt ideelt til alle dem som står op en hel dag på arbejde, og er helt perfekt, til når fødderne bare ikke vil mere efter en lang dag. ​​​​​​​

Badesalt til karbad / badekar / spabad

Badesalte stammer fra forskellige salte rundt om i verden. Dét som er essentielt at huske på, når man køber salte til brug i karbad/badekar/spabad så er der oftest tilsat nogle æteriske olier, der er med til at give en aromatisk oplevelse. Saltet er med til at rense huden samtidig med, at det øger blodcirkulationen i huden.

På Matas.dk finder du vores udvalg af forskellige typer salte til forskellige anledninger. ​​​​​​​

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek