• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Ecooking: Tog kampen op mod stressrynker og vandt!

Ecooking er på rekordtid blevet et kult-brand herhjemme, og historien bag succesen er både fascinerende og inspirerende. Se med, når Ecookings grundlægger Tina Søgaard gæster Matas LIVE og fortæller om sin rejse fra livskrise til national succes. Vi lover at krydre videoen med masser af hudplejeråd også!

Vi sendte LIVE onsdag d. 19/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE onsdag d. 19/8 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Ecooking: Tog kampen op mod stressrynker - og vandt! Ecookings grundlægger, Tina Søgaard, oplevede alt for tidlig ældning af huden på grund af en personlig krise. I dag afslører hun, hvordan hun kom rynkerne til livs! Onsdag d. 19.08 kl. 20.00

Se med onsdag d. 19/8 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Fra krise til succes

Livet går op og ned, og ligeledes gjorde det for den danske iværksætter og stifter af Ecooking, Tina Søgaard, der i 2008 gennemgik en svær skilsmisse, som både påvirkede hende psykisk og fysisk. Tina tabte sig omkring 15 kg på blot to måneder og hendes hud blev kedelig og slap. Men så fik hun heldigvis en ide!


Tina Søgaard havde i mange år produceret kosmetik- og andre hudplejeprodukter til kendte kunder – heriblandt kendisfrisørerne Dennis Knudsen og Gun-Britt Zeller. Men en dag valgte hun at bringe nogle olier og råvarer med sig hjem fra sit laboratorium, for at lave nogle cremer, der kunne komme hendes trætte hud til livs.


Tina fortæller ”Det var nærmest terapi for mig at stå og lave cremer. Jeg glemte skilsmissen og havde ikke længere ondt af mig selv”. Og så tog det ellers fart! I dag er Ecooking i over 25 forskellige lande, og de har over 600 udsalgssteder i Danmark – Danskerne elsker altså produkterne ligeså højt som Tina selv.


I dag i Matas LIVE har vi fornøjelsen af at have Tina i studiet, hvor hun både deler hendes svære tid efter skilsmissen og fortæller om de første syv produkter, der gav glød og farve tilbage i hendes ellers lidt triste hud. Tina vil give et par tips og tricks til, hvordan du bedst anvender hendes produkter og samtidig svare på en masse seer spørgsmål.  

Rensemælk

Det første produkt som Tina hiver frem på skærmen, er Ecooking Rensemælk. Rensemælken er fantastisk til at rense huden i dybden - både morgen og aften, og den tilfører din hud masser af fugt og pleje. Tina fortæller, at rensemælken er en mildere form for rens end f.eks. en rensegel og, at den derfor er ideel til dig med tør og/eller sensitiv hud.


Rensemælken indeholder bl.a. økologisk solsikkeolie samt økologisk glycerin, der tilsammen beroliger, fugter og plejer huden.

(38)
Ecooking Rensemælk 200 ml
199,95
Du optjener 20 point

Skintonic

Det andet produkt som reddet Tinas hud er Ecooking Skintonic. Denne skintonic frisker og strammer huden op, samtidig med, at den gør huden klar til at modtage fugt. Tina fortæller, at toneren bl.a. indeholder økologisk Aloe Vera samt økologiske agurk, der begge virker lindrende og fugtgivende på huden.


Produktet indeholder desuden et højt indhold af E-vitamin, der gør at produktet kan virke skummende på huden.Tina anbefaler, at du også bruger toneren til at fiksere makeuppen med, da dette sikrer, at makeuppen holder hele dagen!

(29)
Ecooking Ecooking Skintonic 200 ml 200 ml
179,95
Du optjener 18 point

Dagcreme

Dagcreme er det tredje produkt som Tina tager frem på skærmen, hvilket er en ansigtscreme, der giver din hud masser af fugt og pleje dagen lang. Cremen mindsker derudover også fine linjer i huden og forebygger aldringstegn.


Tina forklarer, at cremen indeholder ingrediensen Hyadisine, som er med til at tilføre huden en langvarig fugt samtidig med, at den mindsker hudens fine linjer og giver en mere glattere struktur til ansigtet.

(135)
Ecooking Dagcreme 50 ml
249,95
Førpris 289,95
Du optjener 25 point

Natcreme

Om aftenen benytter Tina Ecooking Natcreme, der sikrer en stærk fugttilførsel til din hud over natten. Tina fortæller, at natcremen synligt reducerer rynker i huden, hvis du bruger natcremen hver aften.


Rynker opstår, da der produceres mindre bindevæv i huden med alderen. Ecooking Natcreme indeholder ingrediensen ’Argireline’, en såkaldt hexapeptide, dvs. seks aminosyrer, der effektivt reducerer rynker i dybden. Natcremen indeholder derudover også ’Trylagen’, som er en aktiv ingrediens, der styrker kroppens naturlige produktion af kollagen.

(84)
Ecooking Natcreme 50 ml
249,95
Førpris 289,95
Du optjener 25 point

Super Serum

Ecooking Super Serum er det femte produkt, som har reddet Tinas hud. Serummet giver din hud et fugtboost og har en ekstrem høj anti-age-virkning. Produktet tilfører huden en masse glød og minimerer ligeledes fine linjer og rynker.


Tina fortæller, at du får en ekstra god virkning af serummet ved at bruge det sammen med Ecooking Derma Ruller, som får serummet til at trænge dybere ind i huden.

(69)
Ecooking Super Serum 20 ml
399,95
Du optjener 40 point
Ecooking Derma Ruller 0,5 mm
599,95
Du optjener 60 point

Peel Maske

Ecooking Peel Maske er en effektiv ansigtsmaske, der opstrammer og udglatter huden. Tina fortæller, at masken indeholder aktive ingredienser såsom mælkesyre og AHA-syre, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen.


Tina forklarer, at idet ansigtsmasken indeholder en række forskellige syrer, så er det vigtigt, at du ikke går ud i solen efter du har brugt den.

(162)
Ecooking Peel Maske 50 ml
289,95
Du optjener 29 point

Multi Olie

Det sidste produkt, som Tina fortæller om i dagens LIVE, er Ecooking Multi Olie. Olien bliver kaldt ”multi”, da den kan bruges til mange forskellige ting. Olien består af en blanding af unikke, multifunktionelle og 100% økologiske olier. Derudover indeholder den en frisk og skøn duft af bl.a. orange og lavendel.


Du kan bl.a. bruge Multi Olie som:

 • Kropsolie, der påføres på fugtig hud efter bad
 • Rens til huden
 • Makeupfjerner
 • Olie ved og efter barbering
 • Hårkur
 • Kur mod tør og skællet hovedbund
 • Massageolie
 • Olie til fodbad eller karbad
 • Neglebåndspleje
(56)
Ecooking Multi Olie 100 ml
179,95
Du optjener 18 point

Skintonic

Det andet produkt som reddet Tinas hud er Ecooking Skintonic. Denne skintonic frisker og strammer huden op, samtidig med, at den gør huden klar til at modtage fugt. Tina fortæller, at toneren bl.a. indeholder økologisk Aloe Vera samt økologiske agurk, der begge virker lindrende og fugtgivende på huden.


Produktet indeholder desuden et højt indhold af E-vitamin, der gør at produktet kan virke skummende på huden.Tina anbefaler, at du også bruger toneren til at fiksere makeuppen med, da dette sikrer, at makeuppen holder hele dagen!

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Birgitte Bardot look

Sisley Phyto-Khol Star 1 Sparkling Black, 0,3 G
344,95
Du optjener 35 point
Lancôme Hypnose Palette 5 Farver French Nude
399,95
Du optjener 40 point
Sisley Phyto-Sourcils Design 4 Moka
414,95
Du optjener 42 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Du optjener 74 point

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(260)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black
99,95
Førpris 139,95
Du optjener 10 point
(7)
Sisley BLUR Expert
619,95
Du optjener 62 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
349,95
Du optjener 35 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Du optjener 74 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
364,95
Du optjener 37 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs mere