• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Få sommerklar fusser

Sommer betyder sandaler og sand mellem tæerne. Se med, når vi guider dig til bløde, sommerklar fusser. Vi deler alle vores bedste tips til bløde fødder, smukke tånegle og ren velvære, men tager også fat i lidt sværere problemer såsom ligtorne, misfarvninger og lugt.

Vi sendte LIVE tirsdag d. 12/05

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med tirsdag d. 12/5 kl. 20:00!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Få sommerklar fusser Sommer betyder sandaler og sand mellem tæerne. Se med, når vi guider dig til bløde, sommerklar fusser. Tirsdag d. 12.05 kl. 20.00

Sommerklar fødder er andet end fin neglelak

Selvom en smuk neglelak er fin at se på, er den ofte bare kronen på værket; fødder man er komfortabel med at vise frem, betyder som regel fraværet af problemer såsom ligtorne, vorter, ekstremt hård hud m.v. Disse problemer taler Janni om i dag. Hun deler sine bedste tips til at komme dem til livs, men også, hvordan du kan gøre noget godt for dig selv i din daglige fodpleje for fine sommerfusser.

Effektive behandlinger til fodproblemer

Herunder finder du en række af Jannis favoritter til at behandle ligtorne, knyster og vorter med. Vi anbefaler altid, at du konsulterer egen læge ved stærke smerter eller gener. Du er også altid velkommen til at komme ned i en af vores butikker eller chatte med os her på matas.dk for yderligere vejledning.

Problemknusere

(17)
Epitact Knystbeskytter 1 stk, Medium
199,95
Optjen 20 point
(12)
Epitact Fodpude 1 stk, Medium
279,95
Optjen 28 point
Scholl Neglesvampsbehandling 3,8 ml.
299,95
Optjen 30 point
Scholl 2i1 Express Ligtornsbehandling 1 stk.
129,95
Optjen 13 point

Lugt- og svedgener

Nogle mennesker har tendens til fugtigere fødder end andre. Engang imellem kan der også opleves ubehagelig lugt. Det er ikke nødvendigvis sjovt at have med at gøre, men man kan heldigvis modvirke det ved brug af en god foddeodorant og lugtfjerner. Herunder finder du forskellige varianter - både med og uden parfume, alt efter din præference.

Produkter mod sved og lugt

(26)
Safety5 5Days DEO Feet&Body Spray 32 ml
159,95
Optjen 16 point
(19)
Matas Striber Fodspray Antiperspirant 150 ml
49,95
Optjen 5 point
(9)
Australian Bodycare Foot Spray 150 ml
119,95
Optjen 12 point

Ekstremt tør hud og hælrevner

Et meget almindeligt fodproblem er tør og fortykket hud, samt hælrevner. Det er vigtigt, at man behandler dette problem korrekt, da man ved forkert behandling blot risikerer at forstærke problemet. Janni anbefaler derfor, at du allierer dig med andet end en hudhøvl når du går i krig med den tørre og hårde hud på fødderne. Det er vigtigt at fødderne får nok fugt efterfølgende, og at man er mild mod dem - ellers risikerer du blot at danne yderligere hård hud. Her er de bedste produkter man med fordel kan kombinere 2-3 stykker af:

Produkter mod hård, fortykket og tør hud

(204)
Baby Foot Fodpeeling "Sokker" 2 stk
189,95
Optjen 19 point
(124)
Microplane Fodfil
249,95
Optjen 25 point
(39)
Matas Striber Pimpsten 1 stk
29,95
Optjen 3 point

Daglig pleje og vedligehold

Når du blot gerne vil vedligeholde en sund og velfugtet hud på fødderne, er det en god idé at investere i et par enkelte, plejende produkter. Det kan eksempelvis være fodbadesalt og en dejlig fodcreme til brug hver aften. Måske du er mere til en olie? Så findes det også på markedet. Herunder ser du nogle af Jannis favoritter til dejlig, mild og daglig pleje af fusserne.

Daglig fodpleje

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage