Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Eksperten guider: Sådan bruger du bedst vippeserum

Virker vippeserum? Hvilket vippeserum er bedst? Hvor ofte skal man bruge vippeserum? Der er mange spørgsmål, når det kommer til det magiske serum, der kan forlænge og forskønne vipperne. Amalie har derfor inviteret ekspert fra M2 Beauté, Rikke, der fortæller alt om vippeserum og afslører, hvordan du opnår de bedste resultater. Her er guldkorn at hente til din beauty-rutine!

Vi sendte LIVE mandag d. 13/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Redaktionen har testet: Sådan får du wauw-vipper!

Matas LIVE

Redaktionen har testet: Sådan får du wauw-vipper!

Af Matas

Virker vippeserum? Og hvilken en af slagsen er den bedste? Hvad med primer på vipperne? Og hvordan bruger man en vippebukker? I denne LIVE stiller vi skarpt på vipperne og viser dig, hvordan du får vilde wauw-vipper. Og vi afslører også redaktionens resultater af vores vippeserum-test. Vi garanterer dig vilde før og efter billeder!

Læs Mere