• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan sammensætter du en hudplejerutine til mænd

Hvad er egentlig forskellen på mænd og kvinders hud? Og hvilke produkter er de vigtigste at have i en herrehudplejerutine? I dag har vi teamet up med Kiehl's for at give dig den bedste vejledning i hudpleje til mænd. Hint: vi lover også at dele virkelig gode tilbud undervejs!

Køb minimum 2 Kiehl's produkter og få 20% rabat!
Brug koden KIEHLSFARSDAG ved checkout. Gælder t.o.m. 26/5 2020

Sådan sammensætter du en hudplejerutine til mænd Hvilke produkter er de vigtigste at have i en herrehudplejerutine? I dag har vi teamet up med Kiehl's for at give dig den bedste vejledning i hudpleje til mænd. Hint: vi lover også at dele virkelig gode tilbud undervejs! Mandag d. 25.05 kl. 20.00

Nem og effektiv hudpleje til mænd med Kiehl’s

Kiehl’s har i mere end 165 år specialiseret sig i hudpleje til kvinder, mænd og børn. Hudplejeverden kan dog være en jungle at finde rundt i, især for mænd, men i dag tager vi hudpleje til mænd step for step så alle kan være med. I dag vil Michael fra Kiehl’s forklare forskellen på mænd og kvinders hud samt give tips til hvordan man sammensætter en nem og effektiv hudplejerutine til mænd.

Er der forskel på mænd og kvinders hud?

Det korte svar er; ja, det er der. Mænds hud er i gennemsnit 25% tykkere end kvinders. Mænds hud har desuden en grovere tekstur på grund af en tykkere stratum corneum, som er det øverste lag i huden. Mænd har højere sebumproduktion på grund af et højere testosteronniveau, og det kan lede til øgede problemer med fedtet og uren hud. Derudover har mænd mere collagen i huden som aftager lineært med alderen, hvoraf kvinder ofte ser et fald i collagenniveauet omkring 40-års alderen og overgangsalderen. På trods af samme alder mellem mænd og kvinder, så er mænds hud i snit 15 år yngre end kvinders.​​​​​​​ Til gengæld ses aldersforskellen i huden ikke særlig meget, da mænd generelt er dårligere til at bruge solcreme og en effektiv hudplejerutine. Men med den rette hudplejerutine kan mænd nemt overhale kvinderne og sørge for at holde huden ren, sund og ung.

3 simple trin i en hudplejerutine

Er du nybegynder inden for hudplejeverden, og vil du gerne begynde at pleje din hud korrekt, så anbefaler Michael, at du starter med at følge tre simple trin - rens, skrub og fugt.

Trin 1: Brug en mild ansigtsrens

Du skal altid starte med at rense din hud. Mænd har nemt ved at skippe dette step, men det er et vigtigt step for at fjerne al skidt som ophober sig på hudens overflade - og der er oftest mere end man lige går og tror. Michael anbefaler en mild rens, som vasker dit ansigt skånsomt.

Ansigtsrens til mænd

(0)
Kiehl’s Ultra Facial Oil-Free Cleanser 150 ml
144,95
DU OPTJENER 15 Point

Trin 2: Brug en god skrub

En skrub eksfolierer din hud, fjerner døde hudceller og hjælper med at rense tilstoppede porer og uønskede talgknopper. Du skal ikke bruge en skrub hver dag, men et par gange om ugen er nok. Du kan med fordel - hvis overskuddet er til det - kombinere med en god dybderensende maske eller fugtmaske en gang om ugen.

Effektive skrubs

Trin 3: Brug en fugtighedscreme

Afslut med en god creme som giver masser af fugt til huden og beskytter den i løbet af dagen. Her er det især vigtigt at tilføje solfaktor på huden for at forhindre pigmentforandringer. Herunder finder du Michael's favoritter.

Lækre, gode fugtighedscremer til ham

(12)
Kiehl’s Ultra Facial Cream 50 ml
209,95
DU OPTJENER 21 Point
(1)
Kiehl’s Facial Fuel SPF 19 125 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point

Ekstra forkælelse og pleje til mænd

Er du eller en mand du kender, allerede god til at rense, skrubbe og fugte huden, så kan huden forkæles endnu mere med en specialiseret behandling tilpasset netop ham og hans behov.


Er huden begyndt at ældes og ønsker du anti-age, så findes der produkter til dig med disse behov. En serum eller olie kan også være med til at styrke din hudplejerutine og sørge for, at du får mere ud af dine produkter. Døjer du med mørke rander eller poser under øjnene, så findes der også produkter til dette.


Behov som disse kan du få dækket ved at kende din hud og dens behov og dermed få en yderligere tilpasset effektiv hudplejerutine til dig. Herunder ser du nogle af Michael's anbefalinger alt efter hvilket behov du har.

Anti-age, serum eller øjengele? Kiehl's har det hele

(3)
Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 30 ml
329,95
DU OPTJENER 33 Point
(3)
Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate 30 ml
349,95
DU OPTJENER 35 Point
(0)
Kiehl’s Eye Fuel 15 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(2)
Kiehl’s Cooling Depuffing Eye Gel Stick 4,5 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(1)
Kiehl’s Age Defender Power Serum 75 ml
429,95
DU OPTJENER 43 Point

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(12)
Depend Neglefil glas med sten
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(101)
Matas Striber Farvet Glasneglefil
109,95
DU OPTJENER 11 Point
(9)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
DU OPTJENER 9 Point
(3)
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
47,95
DU OPTJENER 5 Point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021