Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Redaktionen afslører: Produkter, vi har brugt op

Endnu et skønt år er gået, og det betyder også, at Matas LIVE-redaktionen har afprøvet en masse beauty-produkter, hvor nogle af dem er blevet vores nye favoritter! Mange af jer har spurgt ind til de produkter, vi personligt bruger, så Silke og Pernille vil i denne LIVE dele 5 af deres absolut 2022-favoritter lige fra hud- og hårpleje til makeup og (for Pernille uundværlig) kollagen!

Vi sendte LIVE mandag d. 30/01

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Lækre krøller med Matas Striber Curly Girl

Du ved det måske allerede. Vi er vilde med Matas’ egen Curly Girl serie, der må siges at være en genistreg, der får det bedste frem i dine krøller. Og så er serien jo også ret pæn at se på med den lyserøde farve, der pynter fint.

Men lad os lige starte fra starten: Hvad er Curly Girl-metoden? Vi har skrevet en uddybende artikel om Curly Girl-metoden, der gør dig klogere på både brug af produkterne, men også den mere tekniske viden herom. Der er guldkorn at hente for dig, der gerne vil nørde krøller og drømmer om det smukkeste resultat.


Pernille har også en LIVE, hvor hun står på badeværelset og viser dig, hvordan hun bruger produkterne og opnår det lækreste resultat, der virkelig taler for sig selv. Se bare!

Fugt og glød med Nilens Jord

Her er en af Pernilles personlige favoritter, hun rækker ud efter dagligt. Og det er vi flere her på LIVE-redaktionen, der gør!

Nilens Jord Moisture Plus Day er en ekstra plejende og fugtbevarende ansigtscreme, du kan bruge hver dag som dagcreme. Cremen er tilsat vvitamin B og antioxidanter samt fugtgivende hyaluronsyre. Den indeholder desuden naturligt plejende mandel-, abrikoskerne- og macadamiaolie samt shea-butter og mango-butter. Vi kan også gøre det kort: Cremen indeholder alt det bedste, der sikrer dig og din hud optimal fugt og næring.
Kollagen af høj kvalitet fra Puori

Hvis du er en af dem, der har kollagen som fast kosttilskud i din hverdag. Eller hvis du er en af dem, der tænker på at prøve det. Så er kollagen fra Puori den af slagsen, du skal rækker ud efter - hvis du spørger os. Puori CP3 Beauty er et kollagenprodukt, som består af hydrolyserede kollagenpeptider, der er kombineret med funktionelle ingredienser, vitaminer og mineraler, som understøtter forskellige funktioner med fokus på hud, hår og negle samt energi og balance. Netop denne Puori kollagen var mange steder at se i 2022, og det var også her, Pernille faldt over hendes nye kærlighed. Og det er der flere grunde til. Kosttilskuddet byder nemlig på:


  • Zink og biotin, der bidrager til vedligeholdelsen af normal hud og hår
  • C-vitamin, der bidrager til normal kollagendannelse til hudens normale funktion
  • Zink, der bidrager til vedligeholdelsen af normale negle
  • Vitamin B6, der hjælper med at reducere træthed og udmattelse
  • Vitamin B6, der bidrager til normalt energistofskifte
  • Vitamin B6, der understøtter en normal hormonbalance


Vil du læse mere om Puori og de gode produkter, mærket har i sortiment, kan du læse mere, hvor vi guider til fire bestsellers.
Sæt din makeup med Laura Mercier

Kender du Laura Mercier? Laura Mercier har siden 1996 udviklet makeup af særlig høj kvalitet, der stadig den dag i dag gør beauty-nørder glade. Makeuppen er kreativ og luksuriøs - og så er det redaktionens yndlings-setting-powder. Den skaber det perfekte look, når du påfører den på din foundation og concealer. Man kan sige, at setting pudderen ‘forsegler’ din foundation og skjuler små ujævnheder, så dit ansigt fremstår let og ensartet. Den er legendarisk og en sand favorit. Se selv i LIVEn ovenfor, hvor Pernille viser det vilde resultat!


Tip: Påfør din setting powder med denne svamp.


Perfekte bryn med Depend

Depend Perfect Eyebrow Lift Illusion Stylingwax. Navnet er et af de længere, men effekten kan forklares simpelt: Perfekt!
Den nemme styling wax sætter dine øjenbryn. Du kan bruge den, hvis du ønsker den populære brow lamination effekt eller teknik - eller hvordan du drømmer om, at dine bryn skal stå hele dagen. Der hører en lille børste med til voksen, så det bliver nemt for dig at arbejde med produktet. Og så kommer den i forskellige farver.


Forkæl dine læber med lipgloss Balm Love

Navnet siger næsten det hele. bareMinerals lækre lipgloss, der også er en dejlig og blødgørende balm, er en højelsket favorit, der er svær at undvære i tasken. Særligt hvis du spørger Silke. Hun har den altid med, og kan ikke få nok af det pift, glossen sætter på læberne. Og så er det uden den irriterende, klistrende følelse!


En højtelsket klassiker fra Ole Henriksen

Det her er en klassiker, men det er en klassiker, vi elsker. Særligt efter den nye formel, der kun har forbedret produktet. Det er stadig den velkendte øjencreme, der er skabt med inspiration af must-have-ingrediensen blandt verdens bedste makeupartister: ‘bananpudder'.

Bananpudderet er smart! Det lysner og farvekorrigerer øjeblikkeligt, og din hud fremstår mere jævn og få en smuk glød.

Det nye i formlen er konsistensen, der lægger sig blødt på din hud og trænger nemt ind for at tilføre huden fugt. Den nye formel byder også på en ny ingrediens, der forebygger inflammation og irritationer i den tynde hud omkring øjnene.

Smuk glød på få minutter

Bondi Sands Self Tan Foam er den selvbruner, du har ledt efter. I hvert fald hvis du har ledt efter den af slagsen, der hurtigt giver dig en naturlig og solkysset hud. Det er den selvbruner, Silke altid rækker ud efter, når hun trænger til glød og friskhed. Den følelse er vi nok mange, der kender.

Den lette og fugtgivende selvbruner-mousse giver en holdbar og naturlig selvbruner-effekt på kort tid, og resultatet er en fugtet hud, som stråler.

Tip! Brug den med en god påføringshandske for et jævnt resultat.


Kærlighed til dine hænder

Du kender helt sikkert den klassiske Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden. Her får du den - bare som håndcreme. Og den er svær at undvære, når du først har prøvet den! Silke har den altid i tasken, og den redder hende fra tørre og sprukne hænder i vintermånederne.

Lange og fyldige vipper

Hvis du spørger Silke om mascara, så ved vi her på redaktionen, hvad hun svarer. Og det giver derfor også god mening, at det er netop den, hun har brugt op i løbet af 2022. Men vi forstår hende godt. Mascaraen giver volume og separerer vipperne til perfektion. Den er den perfekte mascara til hverdag, hvis du drømmer om en følgesvend til dine vipper, der giver lidt af hele: Farve, fylde og længde.

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Ida Hinchely Kyhn

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs Mere
Øko-hudpleje der virker

Bag om brandet

Øko-hudpleje der virker

Af Matas

Organic Apoteke laver naturlige og økologiske produkter, som garanterer resultater. I dag tager vi dig med bag om brandet, og fortæller om vores favoritter her på Matas redaktion!

Læs Mere