• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

8 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Det er svært at komme udenom, at alderen sætter sine spor på vores ansigt. Det gælder både hud, øjne og læber. Heldigvis kan makeup udrette mindre mirakler. Der er nemlig flere ting, du kan gøre, hvis du vil snyde lidt på aldersvægten.

Lær at lægge makeup til en på 50+:

1

En flot makeup starter med en sund og velfugtet hud


Det er vigtigt, at din hud er gennemfugtet, inden du starter med at lægge din makeup, da tør hud får dig til at se ældre ud.


Forebyg derfor dagligt med en fugtgivende og rig serum og ansigtscreme for at pleje din hud, men også lige inden du påfører makeuppen.
Ekstra gode fugtgivere:

(66)
Dr. Scheller Arganolie/Amarant Antirynke Dagcreme
111,95
Førpris 139,95
Optjen 12 point
(37)
Dr. Scheller Arganolie/Amarant Antirynke Serum
111,95
Førpris 139,95
Optjen 12 point
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs også
2

Gør primeren til din bedste ven


Hemmeligheden bag en glat makeup ligger i primeren. Vidundermidlet udjævner huden ved at udfylde rynker og fine linjer.


Den gør det derfor lettere at lægge en jævn makeup på både hud og øjne – den får simpelthen det hele til at glide nemmere.


Gode primere:

(74)
Ole Henriksen Banana Bright Face Primer 30 ml
389,95
Optjen 39 point
(28)
Clinique Superprimer - Universal Face Primer 30 ml
274,95
Optjen 28 point

​​​​​​​

TIP! Less is more
Når det kommer til makeup 50+, er den gode gamle læresætning for alvor aktuel. For meget makeup fremhæver ganske enkelt alt det, vi gerne vil nedtone.


3

Brug en let foundation for et ungt og friskt look


En lysere tone foundation får din hud til at se friskere ud. Gå efter en let dækning, da en tung og tæt foundation får din hud til at se og føles tør og dermed ældre.


En BB- eller CC-cream er oplagt, da begge giver en let dækning og plejer og fugter huden. Vælg en variant med SPF, så du beskytter mod yderligere skade.


Farvede hjælpere:

Foundation: Sådan Vælger Du Den Rigtige Farve

Vi guider

Foundation: Sådan Vælger Du Den Rigtige Farve

Vink farvel til foundationkanten én gang for alle! I dag guider vi dig til at finde den rigtige farve foundation - og det er nemmere end du tror.

Læs også
4

Gå efter en fugtgivende concealer


Når man lægger en makeup på en 50+, kan en cremet og fugtgivende concealer, som ikke udtørrer og fremhæver uønskede rynker, dække ujævnheder som f.eks. blodsprængninger, pigmentering og sorte rande under øjnene.


Fugtgivende og farvede quick fixers:

5

Gå over til en cremet blush


Når du lægger en makeup på en 50+ hud er det vigtigt at vælge den rigtige blush. Vælg en cremet variant og en uden glimmer og shine, da det kan samle sig i rynker og linjer.


Tilfør blushen på kindens æble og blend godt. Tricket er, at det ikke må være for tydeligt, at du har blush på, så pas på med at være for gavmild. Gå efter en blød fersken-nuance for så naturligt et look som muligt.


Cremet friskhed:

Sisley Phyto Blush Twist 3 Papaya
449,95
Optjen 45 point
6

Gå udenom den flydende eyeliner og vælg brun over sort


Markér øjnene ved hjælp af en eyeliner, men ikke den flydende slags, da den kan være for hård. Påfør i stedet en blød eyeliner til både den øvre og nedre vippekant. Undgå den våde kant, hvis du har små øjne, da det får øjet til at se mindre ud. Vælg en eyeliner i mørkebrun, hvis du synes, at sort er for hårdt til dit look.


På samme måde kan du med fordel vælge en brun mascara fremfor en sort.


Vælg også gerne matte øjenskygger fremfor shiny eller glitrende versioner. Brug en lysere på hele låget og ton ud med en mørkere skygge i globelinjen og den yderste del af øjet.


Blød øjenmakeup:

7

Fyld brynene ud med farve


Mange oplever, at det tynder ud i brynene med alderen, men her kan brynfarve gøre meget. Gå efter en ”øjenskygge” til bryn frem for en blyant, da det giver et mere naturligt look.


Har du meget tynde bryn, er et godt råd at gå en tone eller to ned. Du kan også forsøge dig med et brynserum, som kan få dine bryn til at vokse sig fyldige igen.Markér brynene med:

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper, som et øjenvippe og øjenbryn serum, men også kosttilskud.

Læs også
8

Læberne skal også have kærlighed til en 50+ makeup


Lip gloss er det sikre valg, da den udfylder linjerne og får læberne til at syne fyldigere. Er du mere til læbestift, kan det være en god ide at lægge en god læbepomade under, så undgår du, at læberne udtørrer og ujævnhederne bliver mindre tydelige.


Vælg en farve, der er en tone mørkere end din egen og undgå de matte varianter.


Giv dine læber ekstra farve og fylde med:

Relaterede produkter

Sandstone Eyeliner Kohl Brun
99,95
Optjen 10 point
(567)
Beauté Pacifique Paradoxe Anti-Age Dagcreme 50 ml
469,95
Optjen 47 point

Relaterede artikler

Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Vi guider

Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Af Alberte Sejling

Med årene finder fine linjer og rynker langsomt vej til ansigtet. Her får du 5 lette trin til at lægge en øjenmakeup på moden hud.

Læs Mere
A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Af Trine Brøndsted

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs Mere
Vi tester øjenvippeserum

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Primer: Alt Du Behøver At Vide

Vi guider

Primer: Alt Du Behøver At Vide

Af Cecilia Demant

Måske du har hørt om dem; de lover at give din hud et mere perfekt udseende, få din makeup til at holde længere, gøre din øjenskygge mere intens og endda agere som et ekstra lag hudpleje. I dag skal det handle om primere – for hvad er op og ned? Og virker de virkelig?

Læs Mere