Vi guider
9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud
Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

I takt med at vi bliver ældre, så ændrer vores hud sig som bekendt. Derfor kan måden vi lægger makeup på også ændre sig – men der findes heldigvis en lang række tips og gode produkter, som man kan ty til, og dermed få det bedste ud af sin smukke hud. Læs med her, så guider vi til, hvordan du lægger en god makeup på en moden hud. 

Lær at lægge makeup til én på 50+:

1

Primer

Det er altid en god idé at starte med en primer, når man skal lægge sin makeup. På den måde holder makeuppen længere, og man kan snyde sig til lidt mere glød og udstråling.

Når man har en mere moden hud, så kan det være en god idé at gå efter en primer, som giver god glød. Sandstones Glowing Skin Lotion giver en fantastisk strålende glød til ansigtet, og giver samtidig en jævn og ensartet base at starte ud på. Kom en passende mængde på fingrene, og fordel primeren i hele ansigtet, efter du har lagt din dagcreme. Denne primer kan også bruges som highlighter og mikses i dagcremen – mulighederne er mange!

En anden god mulighed er at gå efter en primer med solbeskyttelse. Clarins SOS Primer er olie-fri og indeholder SPF 30, så du er beskyttet mod solens stråler i løbet af dagen. Det er fx godt, hvis man ønsker at mindske pigmentpletter i ansigtet.


SPAR 25%KØB FOR 150,-
Sandstone Glowing Skin Lotion 30 ml
149,96 kr.199,95 kr.Spar 50,-
Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Vi guider

Vælg den rigtige hudpleje til din alder

Det kan være svært at finde den rette hudpleje til din alder. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der spiller ind. I indslager her giver vi dig et overblik over, hvilke faktorer du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge hudpleje udfra din alder. Hertil kommer vi med nogle eksempler på produkter, vi er overbeviste om, din hud vil elske.

Læs også
2

Den bedste foundation til moden hud


Det kan være lidt af en jungle at finde foundations, som passer til kvinder over 50 – for hvad skal man lige gå efter? Overordnet er det en god idé at gå efter foundations, som har en lettere dækkeevne, så man undgår det her ”kagede” look, som sætter sig i de fine linjer. Der skal fokus på fugt og glød – så bliver resultatet bedst! Det kan opnås med en BB- eller CC-cream, da de både plejer og fugter huden, samtidig med at de har en lettere dækkeevne.

It Cosmetics CC+ Illumination indeholder SPF 50, og så har den bitte små lysreflekterende pigmenter i sig, som giver en diskret glød til din hud. Dup den rundt i ansigtet – gerne med en væddet Beauty Blender, for det mest naturlige og fugtede look.


3

Foundation til en moden og tør hud


Når man har en moden hud, så kan man ofte opleve, at den også føles tør. Og det er bare svært at lægge foundation på en hud, som er tør, da den ofte hænger fast i de tørre områder på huden.

Først og fremmest – husk at brug en god og fugtgivende ansigtscreme, så er du allerede langt! CC-og BB-creams, som vi var inde på før, fugter og plejer, så det vil også være et godt bud på en foundation til en tør hud. Et andet godt bud er at bruge en mineral foundation – de giver nemlig et fjerlet og naturligt look til din hud og er så fine i konsistensen, at de ikke sætter sig i linjerne.


Tromborgs Mineral Foundation er nem at bruge og giver din hud en base, som er mere levende og glødende – og så indeholder den SPF 15. Kom lidt på en kabuki-børste og fordel det rundt i ansigtet i cirkulære bevægelser.


Foundation: Sådan Vælger Du Den Rigtige Farve

Vi guider

Foundation: Sådan Vælger Du Den Rigtige Farve

Vink farvel til foundationkanten én gang for alle! I dag guider vi dig til at finde den rigtige farve foundation - og det er nemmere end du tror.

Læs også
4

Concealer


Brug din concealer til at dække uønskede rande under øjnene, eller hvis du fx har ujævne områder i dit ansigt, som du gerne vil gøre mere ensartet.


Dup en lille smule på de områder, du ønsker at dække, og fordel med en børste til formålet. Kom eventuelt lidt pudder på efterfølgende for at ’sette’ din concealer, så den ikke sætter sig i linjerne.


5

Gå over til en cremet blush


Når du lægger en makeup på en 50+ hud er det vigtigt at vælge den rigtige blush. Vælg en cremet variant og en uden glimmer og shine, da det kan samle sig i linjerne.


Tilfør blushen på kindens æble og blend godt. Tricket er, at det ikke må være for tydeligt, at du har blush på, så pas på med at være for gavmild. Gå efter en blød fersken-nuance for så naturligt et look som muligt.


Draping: Vi guider til 2022’s blush-trend!

Vi guider

Draping: Vi guider til 2022’s blush-trend!

Måske du har hørt om den nye blush-trend ’draping’? Lige nu er den overalt, og det er med god grund. Teknikken løfter nemlig ansigtet og giver en illusion af højere og skarpere kindben. What’s not to like? Ved hjælp af Sandstones effektive produkter guider vi dig her til, hvordan du får looket – og så løfter vi sløret for en blændende nyhed, der vil fuldende dit look!

Læs også
6

Highlighter til moden hud


Når du skal finde en god highlighter til den modne hud, så kan det være en god idé enten med en flydende highlighter eller én på bagte mineraler. Tromborg Baked Mineral Silk er et godt bud, da den har en meget let formel, som er super nem at arbejde med, og som lægger sig meget naturligt på huden.

Du kan også gå med en flydende hightlighter, som Max Factors Miracle Glow highlighter. Dup den på kindben, næseryg og lidt under øjenbrynene for en sund og naturlig glød.


7

Vælg brun over sort


Markér øjnene ved hjælp af en eyeliner, men ikke den flydende slags, da den kan være for hård. Påfør i stedet en blød eyeliner til både den øvre og nedre vippekant. Undgå den våde kant, hvis du har små øjne, da det får øjet til at se mindre ud. Vælg en eyeliner i mørkebrun, hvis du synes, at sort er for hårdt til dit look.


På samme måde kan du med fordel vælge en brun mascara fremfor en sort.


Vælg også gerne matte øjenskygger fremfor shiny eller glitrende versioner. Brug en lysere på hele låget og ton ud med en mørkere skygge i globelinjen og den yderste del af øjet.


8

Fyld brynene ud med farve


Mange oplever, at det tynder ud i brynene med alderen, men her kan brynfarve gøre meget. Gå efter en ”øjenskygge” til bryn frem for en blyant, da det giver et mere naturligt look.


Har du meget tynde bryn, er et godt råd at gå en tone eller to ned. Du kan også forsøge dig med et brynserum, som kan få dine bryn til at vokse sig fyldige igen.5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Ønsker du stærke, sunde og smukke bryn og vipper? Så har vi i denne artikel samlet vores fem bedste tips til, hvordan du kan nå i mål med det bryn- og vippelook, du ønsker.

Læs også
9

Læberne skal også have kærlighed


Lip gloss er det sikre valg, da den udfylder linjerne og får læberne til at syne fyldigere. Er du mere til læbestift, kan det være en god idé at lægge en god læbepomade under, så undgår du, at læberne udtørrer og ujævnhederne bliver mindre tydelige.


Vælg en farve, der er en tone mørkere end din egen og undgå de matte varianter.


Lær at lægge makeup på moden hud

Har du flere spørgsmål? Så husk, at du altid kan forhøre dig hos vores dygtige materialister. De kan hjælpe dig med præcis de produkter, som vil passe aller bedst til dig, samt hvordan du lægger makeuppen for det aller bedste resulatet. Mød dem i vores butikker, eller KLIK HER for online rådgivning.


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Vi guider

Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Af Alberte Sejling

Med årene finder fine linjer og rynker langsomt vej til ansigtet. Her får du 5 lette trin til at lægge en øjenmakeup på moden hud.

Læs Mere
A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Vi guider

A-vitamin i hudpleje – bekæmp rynker og uren hud

Af Trine Brøndsted

A-vitamin er ikke blot noget, vi spiser i maden og i kosttilskud. A-vitamin i hudplejeprodukter har en dokumenteret effekt i en grad, så vi slet ikke behøver at diskutere, hvorvidt det virker eller ej. Her er alt du skal vide om vidunderingrediensen.

Læs Mere
Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Primer: Alt Du Behøver At Vide

Vi guider

Primer: Alt Du Behøver At Vide

Af Cecilia Demant

Måske du har hørt om dem; de lover at give din hud et mere perfekt udseende, få din makeup til at holde længere, gøre din øjenskygge mere intens og endda agere som et ekstra lag hudpleje. I dag skal det handle om primere – for hvad er op og ned? Og virker de virkelig?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.