• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Nyhed

Naturlige kosttilskud fra danske Puori

Danske Puori synes, at alle har ret til et oplyst valg. Derfor får de deres produkter testet for renhed og kvalitet af et uafhængigt laboratorie og resultaterne offentliggøres online. På den måde giver de dig mulighed for et rent valg – på ærlig vis.

Hos Puori mener de, at man har krav på at vide, præcis hvad de produkter, man indtager dagligt indeholder. Derfor har de indgået et samarbejde med The Clean Label Project (CLP) om initiativet ’The Transparency Project’.

The Transparency Project

The Clean Label Project (CLP) er en amerikansk non-profit organisation, der igennem uafhængige og eksterne samarbejdspartnere tester produkter for skadelige stoffer. De tester efter den californiske proposition 65 som er en af strengeste i hele verden når det kommer til grænseværdier for tungmetaller, pesticider og andre uønskede stoffer i produkter.

Formålet med ‘The Transparency Project’ er for Puori at få alle deres produktbatches testet af et uafhængigt laboratorie og at gøre resultaterne frit tilgængelige online – for fuld gennemsigtighed for dig som forbruger.

Helena Christensen er ambassadør

Model, fotograf, iværksætter og miljø- og sundhedsaktivist Helena Christensen er ambassadør for Puori og deler entusiasmen for et oplyst valg:

“Når et uafhængigt tredjepartslaboratorium tester alle Puori’s produkter, betyder det, at man kan være sikker på, at det, der står på pakken, hvad enten det er proteinpulver eller andre tilskud, er, hvad det giver sig ud for at være; nemlig naturligt og af høj kvalitet. Det giver mig den sikkerhed, jeg som forbruger har brug for, og jeg glæder mig virkelig meget til at følge Puori på deres rejse for fortsat at skabe et fantastisk produkt og samtidig presse på for, at hele industrien kun anvender beviseligt rene og naturlige ingredienser.”

​​​​​​​Ligesom Puori, mener Helena Christensen, at der ikke findes nogen mirakelkur, når det kommer til et godt helbred, men at et oplyst valg er den bedste forudsætning for et afbalanceret aktivt liv, med fysisk velvære.


Vidste du, at...
Det hele startede for 10 år siden med et parti fiskeolie og ambitionen om at skabe gennemsigtige, ærlige og kvalitetsbevidste kosttilskud?

Prøv Puoris højkoncentrerede fiskeolie

Puori O3 var mærkets allerførste produkt. Missionen var klar fra start – at skabe den reneste fiskeolie uden ubehagelig fiskesmag eller sure opstød. Den høje koncentration af Omega-3 fedtsyrer i Puori O3 hjælper din krop med at fastholde et sundt hjerte, hjerne og syn.

Puoris rå fiskeolie udvindes af vildfangede ansjoser fra Stillehavet og er bæredygtigt fanget med FOS (Friend Of the Sea) certificerede fiskemetoder, der sikrer ingen bifangst, fokus på miljø og bæredygtighedsetik.

Puori Omega-3 O3 Puori 120 kaps.
249,95
DU OPTJENER 25 Point

Prøv SB3

SB3 indeholder en unik blanding af mælkesyrebakterier, fibre og C-vitamin. Puori bruger 2 af de mest veldokumenterede mælkesyrebakteriestammer - BB-12 &  PCC.


Hver SB3 stick indeholder 13 milliarder levende bakterier, og kan nemt tages direkte fra sticken eller mikses i vand, juice eller noget helt tredje.

Relaterede produkter

Puori Omega-3 O3 Puori 120 kaps.
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Valleprotein med vaniljesmag Ø Puori 900 g
399,95
DU OPTJENER 40 Point

Relaterede artikler

Alt du skal vide om vaskenødder - Naturens sæbe

Spot Trenden

Alt du skal vide om vaskenødder - Naturens sæbe

Af Isabel Marschall Thostrup

Vaskenødder, også kaldet sæbebær, er et alternativ til det traditionelle vaskemiddel, som du bruger til tøjvask. Fordelene ved vaskenødder er mange; det er nemlig en bæredygtig, økologisk og allergivenlig måde at vaske tøj på. Men hvordan virker de, og hvordan bruger man dem egentlig? Det får du svaret på her.

Læs Mere
Shots – flydende kosttilskud

Spot Trenden

Shots – flydende kosttilskud

Shots lavet på frugt, urter og grøntsager er ikke en ny trend. De sidste par år har du sikkert set ingefærshots og hvedeshots på din lokale juicebar. Men nu er olieshots og kollagenshots som kosttilskud kommet på banen. Vi kigger på trenden.

Læs Mere
 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
4 nemme tips til en sundere hverdag

Vi guider

4 nemme tips til en sundere hverdag

Af Cecilia Demant

Ekstra sundhed i hverdagen behøver ikke at være tidskrævende, besværligt eller ubehageligt; vi giver dig 4 nemme måder at få mere af det på.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021