• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Sådan plejer du huden efter sommeren

Sommeren er ved at gå på hæld, og det betyder, at størstedelen af os har haft masser af gode timer i solen de sidste mange måneder. Men selvom solens stråler er dejlige, så er de hårde ved vores hud, og derfor skal vi have skruet godt op for kærligheden i vores hudplejerutine igen. I denne live guider vi til den perfekte hudpleje med de skønneste produkter fra Clarins, samt de bedste tips og tricks til gode produkter fra hudplejeekspert Line Hough Jakobsen.

Vi sendte LIVE torsdag d. 25/08

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Rens din hud

Det første step i en hudplejerutine er altid rens. Rens skaber de bedste forudsætninger for dine produkter til at trænge godt ind i din hud og yde det arbejde, de er skabt til.

Gentle Foaming Cleanser Foamer: En dejlig rensemousse, der forsigtigt renser huden og tilføjer nyt liv med en øjeblikkeligt fornyende effekt.


Cleansing oil: En silkeblød renseolie, der blidt renser huden og fjerner selv den mest vandfaste makeup - alt imens hudens naturlige balancer respekteres og bevares.


One Step Gentle Exfoliating Cleanser: Et effektivt 2-i-1 renseprodukt, der fjerner makeup og dybereliggende urenheder i huden.   


Lækre lotions, der opfylder forskellige behov

Toning Lotion Purifying: En alkoholfri toning lotion, der renser huden og opstrammer porerne. Denne lotion er beriget med Microbiota Complex, der fremmer den naturlige balance i hudens flora

Toning Lotion Soothing: En beroligende og alkoholfri toning lotion, der er rig ekstrakt fra økologisk kamille og økologisk lille solhat, der begge lindrer og plejer huden.


Toning Lotion Hydrating: Endnu en lækker lotion fra Clarins, der indeholder ekstrakt fra økologisk aloe vera og økologisk figen, der fugter og blødgør huden.


Serum: Dobbelt op på gode sager til din hud

Serum er et lille mirakel på flaske, der har til opgave at gå ind og arbejde på et eller flere specifikke hudproblemer. Serum kan man sin intensitet trænge dybere end i huden end fx en dagcreme kan. Du kan læse mere om serum, hvordan serum virker og hvornår man bruger serum her i vores store guide til det effektive produkt.


Effektiv serum fra Clarins

Double Serum All Skin: En 2-i-1 serum med dobbelt anti-age effekt til alle hudtyper og til alle aldre. Denne skønne serum genopbygger, fugter, ilter, nærer og beskytter huden - og så bliver huden efterfølgende en strålende fornøjelse, der føles dejlig blød og glat.


Double Serum Eye: Endnu en 2-i-1 serum, men denne serum-sag er til dine øjne. Med sin kraftfulde og innovative dobbelt teknologi er det en effektiv øjenserum, der udglatter, styrker, beskytter, lysner og reducerer hævelser og mørke rander under øjnene. What's not to like?

Derfor skal serum være en del af din rutine

Vi guider

Derfor skal serum være en del af din rutine

Måske har du hørt det før: Hvis du vil pleje din hud i dybden, er serum et af de vigtigste trin i din daglige rutine. De koncentrerede dråber trænger nemlig dybere ned i hudlagene end eksempelvis almindelig ansigtscreme, og dermed kan serum fokusere bedre og mere målrettet på de udfordringer, din hud har. Vi har set nærmere på nogle af vores serum-favoritter fra L’Oréal Paris, der alle har det til fælles, at de er spækket med effektive, aktive ingredienser.

Læs også

Den bedste dag- og natcreme til din hud

Super Restorative dagcreme: En dejlig dagcreme, der arbejder med de aldersrelaterede hormonelle forandringer i huden. Konsistensen er velegnet til tør hud og er et match til huden, der er blevet en anelse træt efter sommerens solstråler. Dagcremen giver næring og fylde, den udglatter og løfter - og så efterladen den din hud med en fornyet glød og udstråling.


Super Restorative natcreme: Den perfekte makker til ovenstående dagcreme. Huden bliver øjeblikkeligt udglattet, mere jævn og løftet, så du vågner op med en frisk og strålende hud.

Effektiv solbeskyttelse

Du må ikke gå på kompromis med god solbeskyttelse, der er egnet til ansigtet. Huden i dit ansigt er nemlig langt mere sensitiv end huden på kroppen, og produkter, der er nøje skabt til ansigtet, er derfor et must, hvis du vil mindske risikoen for solskader.

Clarins har skabt en lille creme med stor værdi for din hud. Den er nemlig Clarins' første UV- og forureningsbeskyttelse, der beskytter mod fem former for forurening i hverdagen: Atmosfærisk, indendørs, pollen, blåt lys og fotoforurening - og så byder den på faktor 50.


Alt, du skal vide om solcreme

Vi guider

Alt, du skal vide om solcreme

Når sommeren står for døren, og solens stråler begynder at varme din hud, skal du til at tænke på solbeskyttelse. Ud over skygge og solhat, så er solcremen din bedste ven. Én ting er at vælge den rigtige, en anden ting er at bruge den rigtigt.

Læs også

Solcreme, der beskytter godt

Dry touch Touch Sun Care Cream:
En høj beskyttende solcreme med faktor 30 til ansigtet. Solcremen beskytter mod UVA- og UVB-stråler.


Care Oil Mist: En høj beskyttende sololie med faktor 30, der kan bruges på hele kroppen og alle hudtyper. Den giver en ensartet, holdbar og solbrun farve.

Tre lækre ansigtsscrubs, der øger effekten af din hudplejerutine

Glem ikke halsen i din hudplejerutine

Det kan være en god idé at huske halsen, når du er i gang med din hudplejerutinen. Du kan nemlig også opleve at få dybe rynker og pigmentforandringer på halsen, hvilket du med en god og effektiv creme kan forebygge og bekæmpe.

​​​​​​​

Super Restorative Decollete & Neck er en halscreme, der mindsker dybe rynker og pigmentforandringer. Cremen efterladen huden på hals og decollete mere fast og ensartet.


Det bedste fugt-boost

Emulsion Plant Gold Cream er en smeltende emulsion med en let, ikke-fedtet konsistens, der giver huden komfort, næring, vitalitet og udstråling. Du kan også bruge emulsionen som serum under din dag- og natcreme.


Har du brug for glød?

... så er den lækre "glow booster" fra Clarins som skræddersyet til dig.

Radiance Plus Golden Glow Booster Body er en banebrydende og unik patenteret innovation fra Clarins Laboratories, der hjælper dig med at opnå en gylden glød året rundt ved at blande et par dråber med dit sædvanlige kropsplejeprodukt.

Få naturlig sommerglød året rundt

Vi guider

Få naturlig sommerglød året rundt

Plaisir har udviklet selvbrunerdråber uden parfume, der på nemmeste og sikreste vis giver dig en smuk, naturlig sommerglød hele året rundt. Et par dråber i dine egne hudplejeprodukter er alt, der skal til. Vi har testet produktet på redaktionen henover sensommer og efterår. Her er vores ærlige bedømmelser.

Læs også

Øjenpleje, der genopbygger og plejer

Eye Total Eye Lift er effektiv øjenpleje med lift-effekt, der får øjnene til at syne mere åbne - som om de har fået et løft. Plejeproduktet er en let balm, der trænger hurtigt ind i huden og efterlader den med en dejlig følelse.

Hudpleje-ekspertens favoritter

Et beroligende plaster på såret:
Clarins har udviklet et hudplejeprodukt, der lindrer, reparerer og nærer alle svækkede hudområder i ansigtet og på kroppen. Vi kender alle sammen den beroligende effekt et plaster har på såret - og det er netop den rolige effekt, Clarins lækre balm har.


Opstrammende pleje på dåse: Ja, du læste rigtigt. Denne creme har en tredobbelt formende, opstrammende og forskønnende effekt, der gør stædige kurver mindre synlige - særligt dem i taljen, på hofter, arme og knæ. Og så hjælper cremen med at genskabe en fast og blød hud.


Stærke og længere øjenvipper:
Drømmer du om stærke og tydeligt definerede øjenvipper, kan det være en god idé at inkorporere denne primer serum og naturlige mascara som en del af din rutine. Du kan bruge den alene for længde og definition, men du kan også kombinere den med din yndlingsmascara som primer, der booster dit makeup look.

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Alt om pigmentpletter: Eksperten guider

Matas LIVE

Alt om pigmentpletter: Eksperten guider

Af Matas

Livet kommer med masser af minder og livserfaring, man ikke vil være foruden – men det sætter også sine spor på huden, blandt andet i form af pigmentpletter, der viser sig rundtomkring på kroppen. Vil du også gerne vide, hvordan du bedst muligt giver de ujævne plamager kamp til stregen? Så er det her den perfekte live til dig. Med vores ekspert Stephanie Berg i studiet guider vi dig nemlig til det bedste beredskab mod pigmentpletterne. Stil desuden alle dine spørgsmål undervejs!

Læs Mere
God morgen: 8 brugbare tips til din rutine

Matas LIVE

God morgen: 8 brugbare tips til din rutine

Af Matas

Ferien er ved at være slut for de fleste af os, og det betyder, at vi skal tilbage til hverdagen og vores rutiner igen. Så i denne live kickstarter vi din morgenrutine og guider dig til, hvordan du får gang i de gode rutiner oven på en velfortjent pause. Vær med, når vi sammensætter den perfekte hudplejerutine og giver gode tips og tricks til en perfekt start på dagen. Og så gæster Charlotte Bircow studiet og gør os klogere på, hvordan du kommer bedst tilbage til hverdagen igen.

Læs Mere