• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Få naturlig sommerglød året rundt

Plaisir har udviklet selvbrunerdråber uden parfume, der på nemmeste og sikreste viser giver dig en smuk, naturlig sommerglød hele året rundt. Et par dråber i dine egne hudplejeprodukter er alt, der skal til. Vi har testet produktet på redaktionen henover sensommer og efterår. Her er vores ærlige bedømmelser.

Er du på udkig efter et produkt, der kan udvide sommergløden til resten af året? Så tror vi, at Plaisir Self Tanning Drops er noget lige for dig.

Først og fremmest, så lad os lige slå fast, at der intet galt er med en bleg krop. Det er hvad, man må forvente, når vi bor i et land som Danmark, hvor solen viser sig fra sin gode side højest en måneds tid om året. Når det så er sagt, tror jeg de fleste af os gerne vil give lidt fornyet glød og udstråling til kroppen. Især når vi begynder at pakke os ud af de store vinterfrakker og lader huden "komme på græs", eller når vi igen lægger sommertøjet i skabet og pakker os ind igen. Ligeledes hvis du har en mørkere hud, der har tendens til at blive lidt mat i vinterhalvåret, kan den også have rigtig god gavn af et ekstra skud glød.


Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Vi guider

Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Selvbruner er nærmest et musthave på vores breddegrader, hvor vinterbleg hud er standarden ti måneder om året. Men er du bange for orange hud og striber, så læs med og bliv guidet til, hvordan du undgår de klassiske selvbruner fejl og finder den bedste selvbruner til dig.

Læs også

Solkysset hud året rundt

Hvis du tænker, at Plaisir Tanning Drops blot er endnu en selvbruner ud af mange, tager du fejl. For Plaisir Self Tanning Drops uden parfume er en sikker og naturlig vej til solkysset hud året rundt, hvis du spørger vores tespersoner fra redaktionen.

Dråberne indeholder aktive ingredienser, der effektivt imødekommer din huds behov, så den altid holdes sund og frisk. Med få dråber et par gange om ugen i dine foretrukne bodylotion eller ansigtscreme kan du sikre dig en smuk farve i vinterhalvåret eller få din naturlige tan i sommerhalvåret til at strække sig endnu længere.

Du slipper altså for faren ved den klassiske selvbruner lotion, der ofte resulterer i tigerstriber og orange plamager, hvis man ikke er rutineret. Helt enkelt er dråberne nemme at arbejde med og giver et langt mere naturligt resultat. Samtidig får du alle de gode fordele fra dine hudplejeprodukter. Lad os se, hvad Anja, Sandra og Benedikte fra redaktionen, siger om produkter efter at have testet det i sensommeren og begyndende efterår.


Redaktionen tester

Anja:

"Jeg må indrømme, at jeg lidt af en hat, når det kommer til selvbruner. Jeg er håbløs til at påføre det og har tidligere endt ud med store plamager rundt omkring på kroppen – og derfor har jeg længe holdt mig helt fra det.  


Dog er jeg det seneste år blevet ret glad for selvbrunerdrops, og særligt dem fra Plaisir har jeg været kæmpe fan af denne sommer og her ind i efteråret, når det stadig har været vejr til at hoppe i en kjole eller nederdel.  


Jeg har ret svært ved at blive brun, men kan nu alligevel godt lide at snyde mig lidt til et mere sommerligt look særligt på benene. Og Plaisir Tanning Drops gør det altså bare nemt for mig at opnå netop det. Jeg blander bare et par dråber i min bodylotion og smører ud på kroppen – et volià, så får jeg er superfint, sommerligt og ikke mindst ensartet look."  

Sandra:
"Jeg synes, de har været rigtig gode. Jeg har nok påført lidt mere, end det er anbefalet, men jeg synes de giver denne her rigtig dejlige, naturlige glød i hverdagen.

Jeg bruger dem primært til ansigtet, hvor jeg blander dem i en ansigtscreme, hvilket har fungeret rigtig fint, da teksturen blander sig godt sammen med dagcremen.

Jeg bruger 5-6 pump i ansigtet og 7-8 pump på kroppen, men det er også fordi, jeg er en smule bleg i det og gerne vil have den ekstra glød. Det gør jeg ca. hver tredje dag, eller når man skal noget, hvor det er lækkert med lidt ekstra glød.

Duften er meget neutral, og jeg bemærker den slet ikke, når jeg påfører den"

Benedikte:
"For det første elsker jeg, at dråberne er uden parfume, da jeg virkelig har tendens til sensitiv hud. Så allerede der, er den foran på point i forhold til mange andre mærker.

Derudover giver den en virkelig fin, diskret glød til hele kroppen, der vitterligt ligner, at man har været ude i solen en hel sommer. Jeg brugte den gennem hele min sommerferie, da jeg ikke er den store soldyrker, og det gav bare et lækkert resultat i kombination med ens egen sommerkulør.

Jeg har fortsat med at bruge den i hele september, og det har virkelig gjort en forskel for mit look. Især i ansigtet føler jeg, at gløden gør mig mere frisk at se på, og jeg har kunne spare lidt på de makeup-produkter, der ellers normalt skulle til for at give samme kulør.

Det eneste minus er, at jeg hurtigt får brugt en flaske. Jeg synes, der skal lidt flere pump til, end der står på produktet. Heldigvis har den en helt fair pris, så jeg køber med glæde en ny."


Fornyet glød med aktive og skånsomme ingredienser

Okay, er I klar til at ingrediensnørde lidt?

Den jævne, naturlige glød fra dråberne stammer fra dihydroxyacetone også kaldt DHA. Stoffet farver huden brun ved at reagere med aminosyrerne i det øverste lag af din hud. Der dannes derved et pigment, der kaldes melanoidin, der ligger i det øverste lag af huden. Farven fra dråberne vil derfor forsvinde, når de øverste hudceller dør og bliver vasket af i badet eller forsvinder ved almindelig slid og afstødning. Du kan dog sagtens holde liv i gløden ved at bruge Self Tanning Drops flere gange om ugen, men huden kan have godt af at blive eksfolieret fra tid til anden, så huden bedre kan tage imod DHA'en. Det giver også et mere naturligt resultat.


Udover at give en frisk glød indeholder Plaisir Self Tanning Drops masser af plejende aktiver:


 • Pentavitin giver fugt, reducerer rødme og virker beroligende på huden

 • Butylene glycol virker fugtgivende

 • Glycerin beskytter, modvirker udtørring og beroliger huden

 • Tocepherol er en antioxidant


Derudover er produktet vegansk uden animalske ingredienser, uden parfume og produceret i Danmark.


Dråberne kan bruges af alle aldre og hudtyper, som ønsker en fugtgivende, fin og varm glød.

(42)
Plaisir Self Tanning Drops 30 ml
129,95
Du optjener 13 point

Anvendelse

Dråberne kan let tilføjes til dine normale hudplejerutiner – dag eller aften. Til ansigtscremen anbefales der 2-3 pump og 4-6 pump til din bodylotion. Dråberne blandes godt i din respektive hudpleje, hvor den herefter fordeles jævnt ud på huden.


Byg gløden gradvist op

Du kan nemt opbygge din glød over flere dage ved gradvist at bruge flere dråber i din bodylotion og ansigtscreme. Har du en mørkere teint, kan du starte ud med flere pump end beskrevet overfor. Sommeren er dermed ikke længere en sæson, men en årlig refleksion i din hud.


Brug den sammen med

​​​​​​​Plaisir Self Tanning Drops kan dryppes i hvilken som helst lotion, når du vil give kroppen smuk glød.

Det kunne fx være Plaisir Firming Bodylotion, der er til alle hudtyper og specielt til dig, som har brug for en opstrammende bodylotion, der samtidig fugter og beskytter din hud. Den indeholder bl.a.:
​​​​​​​

 • Kreatin, der forbedrer hudens elasticitet, virker opstrammende, regenererende og styrker bindevævet

 • E-vitamin acetate, som er en antioxidant, beskytter effektivt huden, mens glycerin tilfører rigeligt fugt til huden

(77)
Plaisir Firming Body Lotion 220 ml
79,95
Du optjener 8 point

Når det gælder glød til ansigtet, kan Plaisir Multi Protection Day Cream være et godt bud at dryppe dine selvbruner drops i. Den er god til forår og sommer, da den indeholder SPF 15, som giver pleje og ekstra beskyttelse til dit ansigt. Den indeholder bl.a.:

 • SPF15 UVB/UVA forebygger solskoldning, pigmentpletter og nedbrydning af proteiner i huden.

 • Hydrolyzed hyaluronic acid øger hudens elasticitet, genopretter fugtbalancen og reducerer rynker.

 • Kreatin styrker bindevævet, virker opstrammende og stimulerer cellefornyelsen i huden.

 • Glycerin beskytter og tilfører fugt til huden gennem hele dagen.​​​​​​​

(60)
Plaisir Multi Protection Day Cream 50 ml
144,95
Du optjener 15 point

Relaterede produkter

(36)
Plaisir Exfoliating Body Scrub 220 ml
79,95
Du optjener 8 point
(39)
Plaisir Moisturising Bodylotion 200 ml
79,95
Du optjener 8 point
(96)
Plaisir Beautifying Body Oil 100 ml
59,95
Førpris 119,95
Du optjener 6 point
(104)
Plaisir Soothing 24H Cream 50 ml
134,95
Du optjener 14 point
(36)
Plaisir Beautiful Glow Day and Night Gaveæske
199,95
Du optjener 20 point

Relaterede artikler

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Nyhed

Ny intens serum fra Plaisir forynger den modne hud

Af Benedikte Lundberg

Matas eget luksusbrand Plaisir har lanceret en effektiv serum, som er ren forkælelse til den modne hud. Den går specifikt ind og forynger hudens udseende og arbejder i dybden med at reducere de lodrette rynker i panden samt de små rynker i øjenkrogen og ved munden.

Læs Mere
Sådan prepper du huden før selvbruner

Vi guider

Sådan prepper du huden før selvbruner

Af Nanna Skousbøll

De fleste ryster lidt ved tanken om selvbruner, fordi den drilske genvej til solkysset hud, ikke er helt nemt at mestre. Men med det rette forarbejde, så huden er velplejet og klar, kan du gøre chancerne for et fejlfrit resultat endnu større.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Vi guider

Selvbruner - 5 fejl du ikke må begå

Af Trine Brøndsted

Selvbruner er nærmest et musthave på vores breddegrader, hvor vinterbleg hud er standarden ti måneder om året. Men er du bange for orange hud og striber, så læs med og bliv guidet til, hvordan du undgår de klassiske selvbruner fejl og finder den bedste selvbruner til dig.

Læs Mere