• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Travel-Beauty: Sammensæt den optimale toilettaske

Når man rejser handler det om at tænke smart for at spare plads, men stadig kunne få alle sine favoritprodukter med. I dag guider Maria dig til at sammensætte den optimale toilettaske at have med på farten - uanset om den står på "staycation" i Danmark eller om du skal udenlands.

Vi sendte LIVE mandag d. 15/06

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Se med mandag d. 15/6 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herunder

Travel-Beauty: Sammensæt den optimale toilettaske på farten Maria tipper til at sammensætte den optimale toilettaske at have med på farten - uanset om den står på "staycation" i Danmark eller om du skal udenlands. Mandag d. 15.06 kl. 20.00

Makeup og hudpleje på farten

Det kan være svært at få plads i makeup- og toilettasken, når man gerne vil have alle sine favoritter med. Ofte bruger man også mange forskellige produkter. I dag guider Maria dig til hvordan du kan spare på pladsen og få lidt af alle dine favoritprodukter med på farten til henholdsvis makeuptasken og toilettasken.

Smarte tasker

Cimi Toilettaske i Sort Shine PU
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Tænk småt og smart

Makeup børster og pensler kan fylde en del. Maria anbefaler at du bruger pensler som har flere funktioner i hver ende af skaftet. Skal du spare på foundation og BB creme, så er concealer et godt all-around produkt. Brug en concealer som macther din hudtone, og så kan du bruge den som spot concealer i ansigtet. Den er lille og bruger ikke meget plads i makeuptasken. Den kan også bruges som øjenprimer, så din øjenskygge holder hele dagen. En BB-creme som er kombineret med en dagcreme er også smart at have med.

BB cremer og concealer

(59)
Matas Natur BB lys Ansigtscreme 50 ml
119,95
DU OPTJENER 12 Point
(30)
Nilens Jord Duo Concealer 451 Marble
199,95
DU OPTJENER 20 Point

Brug paletter

Maria anbefaler at benytte paletter som både har øjenmakeup og ansigtsmakeup. Her findes mange varianter og Maria viser dig herunder hendes anbefalinger. Kombinationsprodukter som både kan bruges på øjne, læber og kinder er også super smarte at have med. Desuden kan man også være mere kreativ med sine produkter og for eksempel bruge en læbestift som cremet blush.

Paletter og multiprodukter

Et lille tip

Maria har også et tip til dig, som bruger makeup dagligt. Farv dine bryn og vipper hjemmefra, så du slipper for at tage produkter med til det. Det holder i nogle dage til uger, og giver et naturligt, makeuppet look. Alternativt er øjenbyns gele super smarte til at holde brynene på plads og samtidig give dem lidt farve.

Bryn og vippefarve

(358)
Hanne Bang Brynfarve Brunsort
134,95
DU OPTJENER 14 Point
(138)
Hanne Bang Vippefarve Sort
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Til din toilettaske

Ens toilettaske er ofte propfyldt med cremer og rens. Maria anbefaler at du kan tage starterkits med på vejen, da de fylder mindre og ofte indeholder en god basis af de produkter, man har brug for. Maria anbefaler Ecooking starterkit, da du får alt samlet og du efterfølgende kan fylde dine egne produkter over i beholderne.

Starterkits

(12)
Ecooking Starterkit med Rensemælk
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Ecooking Men Starterkit
349,95
DU OPTJENER 35 Point
(33)
Ecooking Starterkit med Rensegel
299,95
DU OPTJENER 30 Point

Rejsestørrelser

Tørshampoo er din bedste ven. For at få mere fylde kan du evt. kombinere den med Volume Powder fra Matas. Bodylotion med parfume kan være et godt alternativ til at have den store parfumeflacon med i tasken. Tomme beholdere er også et must, så du kan fylde dine egne produkter over i små størrelser. Skal hygiejnen være i top, er intimservietter fra Vivag eller Matas gode bud. Små størrelser af tandpasta, fodcreme og solcreme er også at finde. Hårbørsten Tangle Teezer er også lille og smart at tage med sig på farten.

Gode rejsestørrelser

(31)
Matas Striber Rejseflaske 100 ml
9,95
DU OPTJENER 1 Point
(32)
Matas Striber Dry Shampoo 50 ml, rejsestørrelse
7,95
Førpris 16,95
DU OPTJENER 1 Point
Matas Medicare Desinfektionsservietter - 85% Ethanol 20 stk.
31,95
Førpris 39,95
DU OPTJENER 4 Point
Vivag Intimservietter 15 stk
34,95
DU OPTJENER 4 Point
MAUI Bamboo Fiber Shampoo 100 ml
39,95
DU OPTJENER 4 Point
MAUI Bamboo Fiber Conditioner 100 ml
39,95
DU OPTJENER 4 Point
(52)
Tangle Teezer Original Black
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Bæredygtige alternativer

Er du på farten, så er bæredygtige alternativer et oplagt valg. Vatpinde og vatrondeller kan erstattes af genbrugelige alternativer, så du både skåner miljøet og ikke skal have så meget ekstra med. Herunder ser du Marias anbefalinger.

Genbrugelig vatpind og vatrondel

LastSwab Basic Vatpind Whale Blue
79,95
DU OPTJENER 8 Point
Pargaard Rondelsæt og Vaskepose Naturhvid 5 stk.
129,95
DU OPTJENER 13 Point
LastSwab Beauty/Makeup Vatpind Sea Fan Red
79,95
DU OPTJENER 8 Point

Brynpomade: når brynene skal være perfekte

Bryn-pen: når brynene skal være fluffy

Mild behandling og vedligeholdelse

Det sidste Louise anbefaler at du tænker over, når du vil gro sunde negle, er at behandle dem mildt. Det gør du bl.a. ved at investere i en god neglefil eller -klipper, samt bruge milde neglelaksfjernere.


Louise sværger selv til en glasfil, og kunne se stor forskel i sine egne negles sundhed efter hun begyndte at bruge glasfil fremfor metalfil. Husk, at du kun må file neglene i én retning, ellers flækker du dem. Er du mere til en negleklipper, så vælg da ligeledes en i god kvalitet, som er skarp og klipper neglen fint og jævnt ved første tryk.


Neglelakfjerner uden acetone er mindre hårdt mod neglene end en acetoneholdig neglelaksfjerner. Til gengæld fjerner de ikke din lak ligeså hurtigt, men er bestemt ikke ueffektive. Louise anbefaler klart, at man anskaffer sig en mild neglelakfjerner - det er nemlig rigtig hårdt og udtørrende for neglene, når lakken skal af igen.

Mildt vedligehold

(13)
Depend Neglefil glas med sten
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(120)
Matas Striber Farvet Glasneglefil
109,95
DU OPTJENER 11 Point
(10)
Nilens Jord Neglefil 199 Glass
84,95
DU OPTJENER 9 Point
Mavala Neglelakfjerner uden Acetone 50 ml
37,95
Førpris 47,95
DU OPTJENER 4 Point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage