• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Glæd dig - 28. okt får du 20% på gaveæsker*
psst... fra 28. okt får du 20% på udvalgte gaveæsker*

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Unboxing: Julens ultimative gaveæsker

Julen er lig med gaveæsker og beauty-kalendere. I dagens Matas LIVE guider vi dig til årets bedste gavesæt og julekalendere - vi lover selvfølgelig ikke at afsløre alt indholdet. Se med for den ultimative gaveinspiration. Måske der er lidt til egen ønskeliste - eller den perfekte gave til en du holder af?

Vi sendte LIVE fredag d. 30/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE fredag d. 30/10 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Unboxing: Julens ultimative gaveæsker Julen er lig med gaveæsker og beauty-kalendere. I dag i Matas LIVE guider vi dig til årets bedste gavesæt og julekalendere. Fredag d. 30.10 kl. 20.00

Se med fredag d. 30/10 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Forkæl dig selv eller en du holder af

Julen er lige om hjørnet, og med den følger dejlig julemad, skøn julemusik og selvfølgelig den perfekte julekalender. Det kan være svært at finde rundt i de utallige muligheder som brands udgiver hvert år, så derfor har vi i dagens Matas LIVE samlet vores bedste bud på de perfekte gaveæsker og julekalendere.


Læn dig tilbage med en dejlig varm kop te eller chokolade, og bliv inspireret til hvilken julekalender du bør skaffe dig i år og hvilken gaveæske, der passer til netop den du holder af.

De bedste julekalendere

Hvis du er til gode og lækre overraskelser, så er disse fire julekalendere fra hhv. Lancôme, Biotherm, Essie og NYX lige noget for dig. De eksklusive pakkekalendere er fyldt med 24 lækre skønhedsoveraskelser.


Forkæl dig selv eller en du holder af med disse luksuriøse pakkekalendere, og gør hver dag i december til en særlig spændende dag!  


Alle fire julekalendere er så smukke, at de nærmest er en juledekoration i sig selv. De indeholder desuden de mest eftertragtede produkter, som kunderne særligt holder af.

Er du mere til en adventkalender?

Hvis du er mere til en adventkalender, så er denne fra Nilens Jord er rigtig godt valg. Adventkalenderen indeholder fire fantastiske full size produkter, der gør adventsdagene i december magiske.   

De bedste gaveæsker

Der er intet som at få eller forære lækre gaveæsker til jul. Især, når de fleste af sammensat af vores alles yndlingsprodukter.


Disse fantastiske gaveæsker egner sig både til teenageren, den voksne kvinde eller manden. Forkæl din ven, veninde, kæreste, mand eller kone med en af disse lækre gaveæsker, der helt sikkert bliver et hit under træet.

Tredje step: En god base

Nu er det blevet tid for Maria til en lækker en dejlig let og smuk makeup. For Maria er det vigtigt at makeuppen er hurtig og nem, men samtidig giver et resultat der får hende til at føle sig smuk og præsentable.


Først så lægger Maria en base med Your Skin But Better CC+ SPF 50+, som er en fuldt dækkende foundation, der korrigerer hudtonen og mindsker synligheden af fine linjer. Herefter bruger hun Bye Bye Under Eye Concealer, der er en fuldt dækkende concealer, som holder hele dagen uden at lave striber eller sætte sig i de fine linjer i huden.

Fjerde step: Hold makeuppen på plads

Efter, at Maria har lagt sin foundation og concealer, så sætter hun makeuppen med Bye Bye Pores Pressed i ansigtet. Pudderen reducerer synligheden af porer og ujævnheder samtidig med, at den holder makeuppen på plads hele dagen.


Under øjnene bruger Maria Bye Bye Pores, som er en løs pudder der ligeledes hjælper med at reducere synligheden af porer og ujævnheder i huden. Den sikrer desuden, at concealeren holdes på plads hele dagen og at mascaraen på undervipperne ikke smudger på huden

(27)
IT Cosmetics Bye Bye Pores Pressed Translucent
244,95
Du optjener 25 point
(29)
IT Cosmetics Bye Bye Pores - Translucent 6,8 g
224,95
Du optjener 23 point

Femte step: Tid til at bringe farven tilbage

Nu er det blevet tid for Maria til at bringe farve og korrektur tilbage til ansigtet. Her bruger hun Your Most Beautiful You, som er en ansigtspalette, der indeholder blush, highlighter og bronzer.


Den matte bronzer giver varme til din hud, mens den lysreflekterende highlighter skaber en naturlig glød, og blushen giver dig en frisk farve til kinderne.

Sjette step: Brows on fleek

Bryn er vigtige for Maria, men ligesom alt andet makeup, så ønsker hun ikke at bruge alverdens tid på det. Derfor benytter hun sig af Brow Power Universal Eyebrow Pencil, som er en smart, let anvendelig øjenbrynsblyant, der hjælper dig med at skabe veldefinerede, voluminøse bryn på et split-sekund.

Syvende step: Forførende vipper

Efter, at Maria har tegnet sine bryn op, så bruger hun Superhero Mascara til at definere sine vipper med.


Mascaraen indeholder plejende ingredienser og supersorte pigmenter, der adskiller, løfter og gør øjenvipperne voluminøse. Mascaraen er opbyggelig, så du til hverdag kan have et naturligt look og til fest bygge den op til en sand wow-effekt!

(36)
IT Cosmetics Superhero Mascara Sort
194,95
Du optjener 20 point

Ottende step: Smukke læber

Det sidste step i Maria Lucias morgenrutine er læbestift. Dette er noget Maria bruger hver dag, og det får hende til at føle sig ekstra feminin.


Maria bruger Pillow Lips Lipstick, som er en kollagenberiget læbestift, der både fås i en mat og cremet finish. Læbestiften er specielt udviklet til at komplementere forskellige hudtoner og læbetyper, og den er beriget med kollagen, der effektivt mindsker synligheden af læbelinjer og bidrager til et mere fyldigt udseende.  

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Birgitte Bardot look

Sisley Phyto-Khol Star 1 Sparkling Black, 0,3 G
344,95
Du optjener 35 point
Lancôme Hypnose Palette 5 Farver French Nude
399,95
Du optjener 40 point
Sisley Phyto-Sourcils Design 4 Moka
414,95
Du optjener 42 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Du optjener 74 point

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(7)
Sisley BLUR Expert
619,95
Du optjener 62 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
Medlemspris 262,46
Ikke medlem 349,95
Du optjener 27 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
734,95
Du optjener 74 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
364,95
Du optjener 37 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

'No makeup'-makeup: Topmodellernes hemmelighed

Matas LIVE

'No makeup'-makeup: Topmodellernes hemmelighed

Af Matas

No makeup-makeup er en naturligt forskønnende måde at bruge makeup på, hvor man fokuserer på at fremhæve de bedste træk ved sig selv. I dag får vi både historier direkte fra de internationale catwalks samt de bedste teknikker derude til en naturlig og usynlig makeup direkte leveret af Tanja Balsgaard - international makeupartist for Dior - som gæster Matas LIVE. Gå ikke glip af denne mulighed og stil hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Ecooking: Tog kampen op mod stressrynker og vandt!

Matas LIVE

Ecooking: Tog kampen op mod stressrynker og vandt!

Af Matas

Ecooking er på rekordtid blevet et kult-brand herhjemme, og historien bag succesen er både fascinerende og inspirerende. Se med, når Ecookings grundlægger Tina Søgaard gæster Matas LIVE og fortæller om sin rejse fra livskrise til national succes. Vi lover at krydre videoen med masser af hudplejeråd også!

Læs Mere