Nyhed
Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital
Lad os tale om dit skadede hår - det har været igennem en hel del, ikke? Farvning, styling med høje temperaturer og måske endda kemisk behandling. Men nu er der hjælp på vej! Elvital har lanceret en ny luksusplejeserie specifikt designet til at genopbygge og styrke dit hår med deres innovative Bond Repair Complex.

Er du træt af at se dit skadede hår i spejlet? Elvital har løsningen! Deres nye luksusplejeserie er specialdesignet til at tackle problemet ved roden - med deres innovative Bond Repair Complex trænger formlen ind i hårets cortex og hjælper med at styrke og genopbygge beskadigede hårbindinger, så du kan få dine lokker tilbage i topform.

Trin 1: En tiltrængt 'drink' til skadet hår

Er dit hår træt, skadet og kedeligt? Så skal Elvital Bond Repair Rescue Pre-Shampoo nok redde din dag.
Med det her produkt får du en pre-shampoo behandling, der passer til alle typer skadet hår og er designet til at genopbygge de bindinger, der giver dit hår struktur og styrke.


Den kraftfulde og reparerende formel er den mest effektive i Bond Repair-serien, og indeholder den højeste koncentration af aktive ingredienser. Den trænger ind under skallaget i hårets cortex, hvor den hjælper med at genopbygge beskadigede hårbindinger.


Sådan bruger du Pre-shampooen korrekt:
Påfør en generøs mængde i fugtet hår, lad det virke i 5 minutter, og skyl derefter ud. Følg op med Bond Repair shampoo, balsam og Leave-in serum for det bedste resultat.
Efter kun 5 anvendelser kan du forvente, at dit hår er 82 % stærkere i indre binding, at der er 98 % færre ødelagte hårstrå plus 90 % mere glans.
Obs! Da der ikke er bevis for at få ovenstående resultater med kun ét produkt, anbefaler vi, at du bruger hele Bond Repair-hjemmebehandlingen for at opnå det optimale resultat.

Trin 2: Gør klar til at give dit hår en makeover med shampoo

For at give dit hår de bedste forudsætninger, bør du efter pre-shampoo følge trop med denne reparerende shampoo fra Elvital.


Elvital Bond Repair Rescue Shampoo er specielt designet til at genopbygge de bindinger, der holder dit hår sundt og glansfuldt.
Formlen er beriget med citronsyre, som trænger ind i hårets cortex og hjælper med at styrke og genopbygge beskadigede hårbindinger. Med andre ord giver det dit hår en kæmpe makeover!


Sådan bruger du shampooen korrekt:
Massér shampooen ind i vådt hår, skum op og skyl derefter ud.
For et optimalt resultat anbefaler vi, at du først bruger Elvital Bond Repair Rescue pre-shampoo og fuldfører rutinen med balsam fra Bond Repair-serien.  


5 gode råd til forebyggelse af skadet hår:

Det er altid bedre at undgå frem for at behandle skadet hår. Vi har spurgt vores frisør, Mike Paudy, om at give 5 gode råd til, hvordan man undgår skadet hår:

1. Undgå at afblege dit hår
​​​​​​​​​​​​​​2. Husk altid din varmebeskyttelse
3. Brug nogle produkter, der fugter og beskytter dit hår
4. Sæt ikke håret op, når det er fugtigt eller vådt
5. Alle gentagelser som hestehale, knold eller lignende stramme opsætninger vil ende med en skade.

Trin 3: Påfør tiltrængt pleje i spidserne

Tredje trin i rutinen er dybdeborende pleje. Her bliver Elvital Bond Repair Conditioner din nye bedste ven til at genopbygge og reparere dit hår fra rod til spids.
Den unikke formel indeholder 10 % bond repair-kompleks med citronsyre, som trænger dybt ind i hårets cortex for at hjælpe med at styrke og genopbygge skadede hårbindinger.

Sådan bruger du conditioneren korrekt:
Bruges efter pre-shampoo og shampoo fra Bond Repair serien.
Påfør i længder og i spidserne.
Lad virke i 3 minutter, skyl derefter ud.


6 tips til at behandle dit skadede hår

Hvis skaden allerede er sket, så har Mike også nogle supergode råd til, hvad du så bør gøre:

  • Brug altid en ”natcreme” til håret. Vores hår har også brug for fugt og genopbyggelse, ligesom vores hud har.
  • Hvis du vil være rigtig god ved dit hår så brug altid balsam efter din hår kur, den er med til lukke fugten inde i hårstrået.
  • Brug altid hårkur minimum 1-2 gange i ugen. Kuren er med at genopbygge et skadet hår, så dit hår ikke ender med at blive mere skadet og eventuelt knække.
  • Spring aldrig din balsam over, også selvom du har fint hår. Balsam blødgør håret, men det styrker det også!
  • Lad gerne din shampoo og balsam sidde 2-3 min og virke. Så får du maksimalt ud af de gode ingredienser.
  • Føntør altid dit hår, hvis det er skadet. Men husk altid din varmebeskyttelse.

Trin 4: Få håret tilbage i topform

Elvital Bond Repair Leave-in Serum er et hårserum til alle typer skadet hår.
Hvis du virkelig vil være sikker på at give dit skadede hår styrke indefra, så giv det en boost med Elvital Bond Repair Leave-in Serum!

Den unikke formel indeholder 20 % styrkende kompleks med citronsyre, som trænger dybt ind i hårets cortex for at hjælpe med at styrke og genopbygge skadede hårbindinger.

Sådan bruger du serummet korrekt:
Leave-in-serummet bruges som det sidste trin i din Bond Repair-hårplejerutine for maksimal blødhed, glans og beskyttelse mod skader. Gnid 2 dråber serum mellem dine hænder og påfør jævnt på våde eller tørre hårlængder og -spidser.


Frisør med speciale i Hårstyling og Grooming.

Mike er i 2013 uddannet frisør, og altid haft en naturlig interesse i produkter og ingredienser. Mike har lavet mange forskellige ting inden for beautybranchen og er derfor godt klædt på til at hjælpe og rådgive med at finde de helt rigtige produkter.

Læs mere om vores dygtige frisør, Mike Paudy, lige her.


Her er 4 produkter fra Elvital, som du også vil elske:

4 artikler om hår vi anbefaler, du også læser:

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Hairstudio

Sådan sætter du dit lange og tynde hår op

Af Nanna Hein

Har du langt og tyndt hår, og er du træt af altid at sætte det op i en kedelig hestehale, så findes der heldigvis nogle fine alternativer, som er nemme at lave, og som får dit hår til at ligne en million.

Læs Mere
Få 4 flotte looks til et kort hår

Vi guider

Få 4 flotte looks til et kort hår

Af Ida Hinchely Kyhn

Hvordan laver man det bedste look til kort hår? Det dykker vi ned i i denne artikel, hvor vi guider til fire flotte frisurer til et kort og stylet look, som du kan finde inspiration i. Og så svarer vi på de mest stillede spørgsmål til styling og pleje af kort hår.

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere
Ammehår. Morhår. Strithår. Fedtet hår

Vi guider

Ammehår. Morhår. Strithår. Fedtet hår

Af Cathrine Wichmand

Det er ikke tid, jeg har mest af til mit hår. Og det har lige nu nået en længde, hvor jeg, som mange mødre måske genkender, har lyst til at klippe det helt kort igen, så det i det mindste ikke hives og rives i (små fedtede babyfingre kan virkelig hænge i lokkerne, av!) - for det er heller ikke så langt, at jeg sådan kan få det helt væk fra ansigtet.

Læs Mere