L'Oréal Paris

L'Oréal Paris

5 produkter
FAST LAV PRIS
100 ml
L'Oréal ParisOil Dry Hair
72,95 kr.
(111)
FAST LAV PRIS
150 ml
L'Oréal ParisGlycolic Gloss, Blød- og Glansgivende Leave-in Serum
84,95 kr.
(6)
FAST LAV PRIS
150 ml
L'Oréal ParisBond Repair Leave-in Serum
84,95 kr.
(36)
FAST LAV PRIS
100 ml
L'Oréal ParisElvital Oil Coloured
72,95 kr.
(42)
FAST LAV PRIS
KUN ONLINE
100 ml
L'Oréal ParisElvital Extraordinary Oil Extra Fine Coconut Oil
69,95 kr.
(13)
Mike
Frisør
Min ekspertise er:
Hårpleje

L'oréal Elvital hårserum & hårolie

Med en hårolie eller et hårserum fra L'Oreal Elvital kan du gøre lidt ekstra for at skabe et smukt og velplejet hår. Især hvis du har tørt eller slidt hår, er en olie oplagt for intens pleje og næring. Men selv et naturligt hår uden skader, kan have gavn af en olie eller et serum, for at give håret ekstra fugt.

Om du vælger en olie eller et serum, kan være lidt op til din hårtype og dit hårs behov. De forskellige varianter er nemlig lavet med bestemte formål, og hos L'Oreal Elvital finder du begge dele.

Hvad hjælper en hårolie fra Elvital med?

En hårolie er god til et tørt og kruset hår, som trænger til lidt ekstra hjælp. For den plejende effekt giver det god mening at bruge hårolien i det våde hår efter badet, så den kan trænge ind i hårstråene. Ønsker du derimod at samle spidserne og give dit hår noget ekstra glans og en blankt finish, så kan det være en fordel at bruge den i det tørre hår. Når du bruger din elvital hårolie i det tørre hår er det kun nødvendigt med et par dråber, mere skal der ikke til at give et velplejet look.

Hvis du har et meget fint hår, kan du måske godt føle at en olie kan komme til at se lidt fedtet ud i håret. Det er derfor vigtigt at man ikke bruger for meget. Noget andet du kan gøre, hvis du stadig ønsker at pleje dit hår, er at vælge en hårserum i stedet for.

Hvad hjælper et hårserum fra Elvital med?

En hårserum er lettere i konsistensen en hårolie og giver ikke den samme shine, og er derfor oplagt til et fint hår. Elvitals hårserum kan du også anvende i det nyvaskede, håndklæde tørre hår inden du lufttørre, eller føntørrer det. Men du kan også anvende den i det tørre hår, efter stylingen som det sidste touch, for en smuk frisure.

Alle kan altså have gavn af en god hårolie eller hårserum, uanset hvilken hårtype man har. ​​​​​​​

Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital

Nyhed

Nyhed: Reparér håret indefra med Elvital

Af Pernille Witt Kirkegaard

Lad os tale om dit skadede hår - det har været igennem en hel del, ikke? Farvning, styling med høje temperaturer og måske endda kemisk behandling. Men nu er der hjælp på vej! Elvital har lanceret en ny luksusplejeserie specifikt designet til at genopbygge og styrke dit hår med deres innovative Bond Repair Complex.

Læs Mere
Den store guide til hårolie

Hairstudio

Den store guide til hårolie

Af Amalie Kaaris Lund

De gyldne dråber er efterhånden blevet fast sortiment hos et stort antal kvinder (og mænd), men hvad ved du egentlig om hårolie? Her er svarene på alle dine hårolie-spørgsmål.

Læs Mere