• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

MAC er verdensførende inden for professionel makeup takket være vores enestående MAKEUP-EKSPERTISE. MAC hylder mangfoldighed og INDIVIDUALITET – vi er til alle aldre, hudfarver og køn. MAC sætter tidens TREND og samarbejder med førende talenter fra mode-, kunst- og popbranchen. Vores makeupartister skaber trends backstage i forbindelse med de internationale modeuger.

SHOP KATEGORIER

SHOP ALT MAC

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/10
1150 produkter
1150 produkter
Forrige
Gå til side
1
ud af 10
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita G.
Zita G.
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje
Make-up

Øjenskygge primer: et musthave i toilettasken

Er du fan af øjenskygge? så kender du helt sikkert det problem med at øjenskyggen i løbet af dagen sætter sig i klumper, og bare ikke ligger så flot som den gjorde i morges. Det problem kan afhjælpes super hurtigt, ved at bruge en primer under din øjenskygge.

Ligesom der findes primer til ansigtet for at få Foundation og pudder til at holde bedre, findes der også primer til øjenskygge. En øjenskygge primer, er typisk et flydende produkt der hjælper til at øjenskyggen holder hele dagen, sidder hvor den skal og den gør faktisk også at farven på din øjenskygge træder bedre frem. Øjenskygge primer er helt klart det man vil kalde et musthave produkt til dig som elsker øjenskygge.

Påfør din øjenskygge primer korrekt

Når der er tale om makeup, er det en god ide altid at tænke på begrebet "less is more" og det samme gælder i den grad med en øjenskygge primer.

Når du skal bruge din primer er det derfor vigtig at du bruger meget lidt produkt. En god ide kan være at påføre den med fingrende, da man ofte har lidt mere kontrol over mængden på den måde. Når du har fundet den rette mængde påfører du den på øjenlåget, i duppende bevægelser. Det er vigtigt at din primer lige får lov at sidde i 1-2 minutter inden du påfører øjenskygge.

Har du en tendens til at fedte meget på øjenlåget, kan du med fordel lige pudre øjenlåget med en matterende pudder efter din primer har sat sig. Det kan dog gøre farven på din øjenskygge lidt mindre intense, så ønsker du fuld knald på farven, kommer du bare øjenskyggen på direkte oven på din primer, efter den har sat sig.

Hvorfor skal man bruge øjenskygge primer?

De fleste af os har en tendens til at kunne fedte lidt på øjenlåget i løbet af dagen. Og hvis du bruger øjenskygge kan dette resulterer i at din øjenskygge vil klumpe sig sammen og sætte sig i de små fine linjer, eller du vil måske også opleve at din øjenskygge forsvinder i løbet af dagen.

En primer til øjenskygge ligger sig som et tyndt lag på øjenlåget, og danner en base for øjenskygge. Den efterlader typisk et mere mat øjenlåg, der mindsker tendensen til at fedte op, samtidig med at den slører fine linjer og sikrer et mere jævnt underlag. En øjenskygge primer vil også sikrer at øjenskyggen hæfter bedre på øjenlåget og får farverne til at være mere pigmenterede. Med en øjenskygge primer, vil din øjenskygge holde hele dagen i gennem.

Man kan faktisk også bruge en øjenskygge primer selvom man ikke bruger øjenskygge. Nogle øjenskygge primer har nemlig lidt farve i som kan gøre øjenlåget mere ensartet, og skjule evt. rødme og blodåre.

Hvis du har en tendens til at fedte på øjenlåget, har du helt sikkert også oplevet at din mascara i løbet af dagen kan smitte af. Her kan en primer også være til stor hjælp. Påfør en lille mængde primer på øjenlåget og slut af med pudder, og du vil opleve at også din mascara bliver hvor den skal.

Sådan lægger du makeup, der passer din øjenform

Vi guider

Sådan lægger du makeup, der passer din øjenform

Af Nicci Welsh

Er du i tvivl, om hvordan du skal lægge en makeup, som passer godt til din øjenform? Her får du et par tips til, hvordan du kan fremhæve eller underspille dine træk og skabe en fin balance i dit look.

Læs mere
Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Af Amalie Schiller

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs mere
Hvilke vipper passer til din øjenform?

Vi guider

Hvilke vipper passer til din øjenform?

Af Matas

Når det kommer til kunstige vipper, er der et hav af forskellige typer, og det kan være svært at finde op og ned i, hvad der passer bedst til lige netop én selv. Derfor har vi her samlet nogle af de mest typiske øjenformer og vores bud på, hvilke vipper, der er særligt gode til at fremhæve de forskellige typer øjne.

Læs mere