MAC

MAC er verdensførende inden for professionel makeup takket være vores enestående MAKEUP-EKSPERTISE. MAC hylder mangfoldighed og INDIVIDUALITET – vi er til alle aldre, hudfarver og køn. MAC sætter tidens TREND og samarbejder med førende talenter fra mode-, kunst- og popbranchen. Vores makeupartister skaber trends backstage i forbindelse med de internationale modeuger.

MAC

MAC er verdensførende inden for professionel makeup takket være vores enestående MAKEUP-EKSPERTISE. MAC hylder mangfoldighed og INDIVIDUALITET – vi er til alle aldre, hudfarver og køn. MAC sætter tidens TREND og samarbejder med førende talenter fra mode-, kunst- og popbranchen. Vores makeupartister skaber trends backstage i forbindelse med de internationale modeuger.

SHOP KATEGORIER

SHOP ALT MAC

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/10
1181 produkter
1181 produkter
MAC Lipglass Clear
184,95 kr.
MAC Bronzing Powder Deep Golden
319,95 kr.
MAC Powder Blush Melba
234,95 kr.
MAC Eye Brows Styler Fling
209,95 kr.
MAC Eye Brows Styler Stud
209,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 10
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Mac studio

Mac Cosmetics, bedre kendt som M.A.C er et af de førende makeup brands, inden for professionel Makeup. De er kendt og elsket for deres ovetrufne makeup ekspertise, og fantastiske produkter.

Brandet blev i første omgang udviklet til professionelle makeup artister, men bliver i dag også solgt til privat personer verdenen over.

Starten på en succes

Make-up Art Cosmetics blev startet  i Toronto i Canada og er skabt af Makeupartist og fotograf Frank Toskan og salonejer Frank Angelo. De var frustrerede over ikke at kunne finde noget makeup som så flot ud på billeder, og besluttede sig derfor for at lave deres eget.

I starten startede de med at lave produkterne i køkkenet, og solgte det direkte fra deres salon, til makeup kollegaer, fotografer og modeller. Det var hurtigt et rygte der spredte sig, og hurtigt begyndte stylister og moderedaktører, at komme ind for at købe makeuppen.

Snart begyndte makeuppen at få masser af omtale i modemagasiner og modeblade. Det resulterede i at populariteten steg gevaldigt, og i marts 1984 lancerede duoen M.A.C fra en stand i et stormagasin i Toronto.

Deres tilgang til makeup var at den skulle være elegant, men praktisk, og blev derfor solgt i sorte krukker i stedet for paletter.

Et af de mest populære produkter var en mat rød læbestift. Den fik et kæmpe boost da den blev vist på et photoshoot med madonna, der senere blev set med en M.A.C T-shirt på.

I 1994 blev M.A.C en del af Estée Lauder Companies, og sælges i dag i over 120 lande verdenen over.

M.A.C - Ikke som de andre

Allerede fra den spæde start, skilte M.A.C sig ud fra mængden. Mens de andre store makeup brands dengang primært var hudplejevirksomheder, valgte M.A.C i stedet at etablerer sig som den ultimative farveautoritet. I deres stand var det professionelle makeup artister der stod bag disken, hvilket aldrig var set før.

Det var tydeligt at M.A.C's makeupartister også havde en helt anden tilgang i forhold til salgsteknikker. I stedet for at bruge de traditionelle teknikker, satte de i stedet deres lid til de omhyggeligt udviklede produkter.

I 1994 da HIV og AIDS spredte sig over kloden oprettede man M.A.C Aids fonden, og har med deres Viva Glam kampagne indsamlet mange millioner kroner til kampen mod HIV og AIDS.

I dag er M.A.C stadig et helt unikt brand, og formor stadig at skille sig ud fra mængden, både med deres nogle gange vovede og kreative looks, men også med hele deres tilgang til hvem der kan bruge deres produkter. M.A.C er for alle! alle aldre, alle hudfarver og alle køn.

M.A.C er et brand som er frygtløs og som hylder individualitet og selvudfoldelse, og er kendt for at bringe en følelse af teater og udklædning i de elegante M.A.C butikker og stande rundt om i verdenen.

M.A.C er også på forkant med de mange modetrends, og samarbejder med førende talenter fra modeindustrien, kunstlivet og populærkulturen. Deres makeup artister skaber trends backstage til over 200 modeuge shows verdenen over, og har arbejdet sammen med navne som Prabal Gurung og Vivienne Westwood.

Deres tilstedeværelse ved disse modeshows, samt deres utallige samarbejder med store navne fra blandt andet popkulturen, kunst og mode, sikre M.A.C status som et af de førende trendsetter, inden for skønhed.

Bliv din egen Makeup artist med Mac Cosmetics

Udover at være kendt for at være et professionelt makeup brand, som både ses i modebilledet og på catwalken, er M.A.C samtidig verdenskendt for deres innovative og langtidsholdbare produkter. M.A.C's produkter opfordre til leg og kreativitet, og hos M.A.C er der ingen grænser for hvad Makeup kan.

Deres sortiment byder både på produkter til den perfekte base, smukke læber, farvestrålende øjne, samt et stort udvalg af produkter til bryn og vipper. Fælles for alle produkterne er at de ikke går på kompromis med kvaliteten, og møder altid både forbrugeren og den professionelle makeup artists behov. ​​​​​​​

MAC STACK: Få de vildeste vipper med ny mascara

Nyhed

MAC STACK: Få de vildeste vipper med ny mascara

Af Natalie Khayat

Har du også prøvet et hav af mascaraer, som ikke kan møde alle dine behov? Dét er slut nu, for MAC har skabt den eneste mascara, du får brug for i makeuppungen. Nu kan du opbygge volumen og længde lag-på-lag uden at udtørre vipperne og skabe alt fra naturlige til dramatiske vipper.

Læs Mere
Vi afslører: Her er MAC Foundation-favoritterne

Vi guider

Vi afslører: Her er MAC Foundation-favoritterne

Af Pernille Witt Kirkegaard

At finde den helt perfekte foundation er en kunst i sig selv. Vi drømmer alle om et match-made-in-heaven, og MAC har heldigvis opfyldt den drøm hos mange af os! Der er ingen tvivl om, at I og vi er ellevilde med foundations fra MAC, og i denne artikel kommer vi til at løfte sløret for, hvilke foundations, der er jeres og vores favoritter.

Læs Mere
Jeres favoritter fra MAC

Vi guider

Jeres favoritter fra MAC

Af Anja Mille Blum

Let’s be real: Vi har alle sammen tænkt på, hvorfor det er vigtigt for os at vide, hvilke produkter der er de bedst sælgende. Som ægte #aquarius er jeg den sidste til at indrømme, at jeg følger strømmen, men alligevel har jeg gang på gang taget mig selv i at købe de samme produkter som alle andre. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke er for sjov, at netop de her produkter er bestsellers.

Læs Mere