Kropspleje

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/12
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

426 produkter
426 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 94,-
Versace Eros Deodorant Spray 100 ml
220,95 kr.314,95 kr.Spar 94,-
SPAR 20%
Armani Acqua Di Gio Deodorant Spray 150 ml
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.Spar 60,-
SPAR 91,-
Paco Rabanne 1 Million Deodorant Spray 150 ml
213,95 kr.304,95 kr.Spar 91,-
GAVEIDÈER
Find gaveæsken til ham
SE HER
NYHED
Biotherm Aquapower Gaveæske
359,95 kr.
SPAR 88,-
Jean Paul Gaultier Le Male Deodorant Spray 150 ml
206,95 kr.294,95 kr.Spar 88,-
SPAR 20%
Armani Acqua Di Gio Deodorant Stick 75 g
Medlemspris
239,96 kr.299,95 kr.Spar 60,-
GAVEIDÈER
Årets julekatalog
SE HER
SPAR 91,-
Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray 150 ml
213,95 kr.304,95 kr.Spar 91,-
SPAR 10,-
Matas Striber Men Deo Spray 150 ml
29,95 kr.39,95 kr.Spar 10,-
SPAR 94,-
Versace Dylan Blue Deodorant Spray 100 ml
220,95 kr.314,95 kr.Spar 94,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 12
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Hvad er forskellen på deodoranter og antiperspiranter ?

Der er forskel på deodoranter og de antiperspirante. Antiperspirante deodoranter, kan sagtens have duft, men typisk er de lidt mere neutrale og dæmpede i duften, men er bedst til at kontrollere sved. Sætter vi fokus på de parfumerede deodoranter, er de typisk baseret på en parfume eller eau de toilette, og dufter super godt.

Deodoranter er lavet til at kunne modvirke lugten af sved, som opstår når kroppens naturlige fedtstoffer blandes med bakterier. I deodoranter benyttes der dufte, som tildækker eller fjerner de bakterier, så de ikke kan komme i kontakt med sveden. På den måde forhindrer deodoranter svedlugt.

Antiperspiranter mindsker svedudskillelsen. I antiperspiranter benyttes der aluminiumsalte, som opløses i sved og danner en gelé. Denne gelé lægger sig over svedkirtlernes åbninger, så der ikke kommer mere sved ud.

Et eksempel på en Antiperspirant er Perspirex, her har vi med en roll on at gøre der skaber geleen og modvirker på den måde, både svedlugt og svedproduktion. Denne roll on giver beskyttelse i op til 5 dage og påføres på ren og tør hud.

Hvad er forskellen på kropssæber?

Brusegel, badesæbe, showergel, douchesæbe, bodyshampoo, kropssæbe eller bodywash, alle er begreber, der dækker over det samme produkt, nemlig sæbe udviklet til at fjerne skidt, snavs og bakterier på kroppen. Du kan med fordel bruge en mild sæbe, som giver dig en følelse af renhed og plejer din hud med fugtgivende fedtstoffer – men uden alle kemikalierne.

Du kender det sikkert - der er så mange forskellige produkter til de forskellige områder på kroppen, og som mand er det måske ikke altid i badet du vil bruge mest tid. Derfor laves rigtig mange kropssæber, som både hår- og kropshampoo, altså et to i et produkt. Fra vores egne striber findes der Matas Men Hair and Bodyshampoo, der renser både din krop og dit hår - smart!​​​​​​​

Skal jeg bruge samme kropssæbe på hele kroppen?

I intimzonen bør du aldrig bruge almindelig kropssæbe. Det forstyrrer nemlig balancen og øger risikoen for irritation of u balance. Brug milde intimsæber, der er tilpasset de sarte områder og det intime miljø.

Er det vigtigt med bodylotion ?

Forstil dig en dør der knirker, her vil du typisk smørre den med olie, for at gøre den smidig igen - det samme kan vi lidt sige om huden på kroppen. Sæbe og vand kan udtørre huden, men det rengøre. Huden kan føles tør, trist og grå og det er her super vigtigt at tilfører fugt til huden, for at holde den fast, blød og ekstra smidig, derfor er det super vigtigt at pleje huden på kroppen - hele året rundt.

Guide til mænd: Hvilken deodorant skal jeg vælge?

Vi guider

Guide til mænd: Hvilken deodorant skal jeg vælge?

Af Ida Marie Winge

En god deodorant er en uundværlig hjælp, hvis du vil holde lugten af sved på afstand. Markedet for deodoranter til mænd er stort – og det kan være svært at overskue, hvilken der er den rigtige og bedst til dit behov. Vidste du for eksempel, at det ikke er ligegyldigt, om du vælger en deodorant eller en antiperspirant?

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Ny hudplejeserie til mænd

Bag om brandet

Ny hudplejeserie til mænd

Af Matas

Nu behøver du ikke længere at dele dine hudplejeprodukter med ham. Beauté Pacifique har skræddersyet en ny serie til mænd.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.