Makeup til mænd

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Nyheder (1)

Nyheder
1 produkt ud af 32
1 produkt ud af 32
Sorter efter: Mest populære
NYHED
30 ml
Nilens JordMen Tinted Moisturiser
174,95 kr.

Makeup er også for mænd

Make up til mænd, er mindst lige så naturlig som til kvinder og det er kun fantasien der sætter grænser. Make up til mænd bruges dagligt bag kulissen i b.la tv shows og film, blot for at få huden til at fremstå skønnere, og for at fremhæve de gode sider i ansigtet, f.eks. kan en pudder gå ind og mattere en lidt skinnende hud, så huden ikke giver genskær.

Opnå et naturligt look

Ønsker du et flot og naturligt makeup look, hvor du bare fremhæver dine gode sider, er det alfa omega med en god fugtighedsgivende creme under. En creme er det produkt der hjælper makeuppen til at smelte ind i huden og ikke sætte sig i små plamager på huden.

Når du påfører makeuppen, kan du med fordel tage enten pensler eller fingrene i brug - det er nemlig super vigtigt at få produktet blendet godt ind i huden. Afhængig af hvor meget makeup du ønsker at påfører, kan du bruge en pensel til en høj dækkeevne og fingrene til en lettere dækkeevne

Find makeup der passer til dig

Når du vælger makeup, til at korrigere hudtonen er et tip at vælge en concealer i en tone lysere end din egen hudtone, når du gør det lysnes huden under øjet op, og du vil automatisk opnå et mere vågen og frisk look.

Et godt eksempel på en super god og plejende concealer er "Recipe for men Concealeren". Denne concealer indeholder plejende ingredienser som E vitamin og fugt, derudover går din ind og dækker urenheder, pigmentering, poser og rander under øjnene. Produktet findes også i en såkaldt cover stick, som med anti bakterieller ingredienser både mindsker og dækker eventuelle urenheder.

Forskel på foundation og pudder

Under kategorien makeup til mænd findes der en masse produkter du kan benytte til at dække ujævnheder i huden, men hvad er forskellen egentlig på de forskellige konsistenser ?

Pudder

En pudder konsistens, er velegnet hvis du ønsker at mattere huden, eller fiksere det våde produkt (f.eks Foundation) du har på under. Du kan også med fordel bruge det alene, for at give lidt udstråling til ansigtet. Dækkeevnen på en pudder variér, men typisk kan pudderen bygges op i dækkeevne med et par lag. En pudder er ekstra god til dig der har tendens til en kombineret - fedtet hud.

Foundation

Hvis vi taler foundation, findes der lidt forskellige muligheder og dækkeevner. De foundations du finder under kategorien Makeup til mænd, har typisk en mere let dækkeevne men fremhæver vi eksempelvis " The Ordinary Coverage" foundation, får du her en fulddækkende foundation der ikke tynger hudstrukturen og stadig får huden til at se flot og glødende ud - hvis du ønsker at bygge denne her foundation op til en høj dækkeevne er et godt tip at påfører en pudder efterfølgende for at få makeuppen til at holde længere.

Er du mere til et let dækkende look der får huden til at se naturlig men glødende ud, så er "Recipe for men Energizing Bronze Creme" lige noget for dig. I det her lækre produkt, får du top hudpleje samt en smuk glød på samme tid, det er nemlig det vi kategorisere som en farvet dagcreme. Bronze cremen er fyldt med blødgørende ingredienser, og er super god til dig der barbere ofte og kan opleve irritation - den er nemlig beroligende.

​​​​​​​Hop på eventyr i Makeup til mænd, her på Matas.dk, og find lige det der passer til dig og dine behov.

Den store shampooguide til mænd

Vi guider

Den store shampooguide til mænd

Af Nanna Hein

Har du hår på hovedet, vasker du det sikkert tit og ofte med en shampoo. Men vidste du, at det faktisk ikke er helt ligegyldigt, hvilken shampoo, du bruger? Og er du klar over, at der findes helt specifikke shampooer udviklet særligt til alt lige fra hårtab, skæl og irriteret hovedbund? Vi guider dig til disse og mange flere gode shampooer velegnet til mænd lige her.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Maria Bech-Jensen

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Matas Men: Den optimale hudplejerutine til ham

Vi guider

Matas Men: Den optimale hudplejerutine til ham

Af Ida Hinchely Kyhn

Når jeg taler med min kæreste om hudpleje, så er hans indstilling, at han gerne ville gå mere op i det, men det er lidt for besværligt. Men sandheden er, at det behøver det faktisk ikke være! Jeg hookede ham op med en simpel og effektiv rutine fra Matas Men, som er en række skånsomme produkter, man nemt kan få ind i en travl hverdag. Og den gode nyhed er, at der netop er kommet et nyt produkt til flokken – nemlig Matas Men Face Serum, som meget nemt kan tage din hudpleje til nye højder!

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek