Vi guider
Matas Men: Den optimale hudplejerutine til ham
Når jeg taler med min kæreste om hudpleje, så er hans indstilling, at han gerne ville gå mere op i det, men det er lidt for besværligt. Men sandheden er, at det behøver det faktisk ikke være! Jeg hookede ham op med en simpel og effektiv rutine fra Matas Men, som er en række skånsomme produkter, man nemt kan få ind i en travl hverdag. Og den gode nyhed er, at der netop er kommet et nyt produkt til flokken – nemlig Matas Men Face Serum, som meget nemt kan tage din hudpleje til nye højder!

Det kan være svært at hitte ud af, hvilke produkter man skal sammensætte, hvis man gerne vil have en god og simpel hudplejerutine. Men med Matas Men er det gjort ret nemt – her får du nemlig hele rutiner skræddersyet til dit behov. Det nye Matas Men Face Serum er uden parfume og er en del af serien til sensitiv hud. Så har du en hud, der kan føles stram og irriteret, så kan det være, det er denne serie, du skal dykke ned i.

Lad os gennemgå de forskellige steps i denne hudplejerutine – vi starter med nyheden!

Matas Men Face Serum 

Et serum er genialt, da det er en mere koncentreret form for pleje, som har en tyndere konsistens end fx cremer. Derfor kan det trænge dybere ned i huden og virke. Du kommer et serum på din hud efter rens og før din creme.  

Matas Men Face Serum er god til dig, der ønsker mere fugt til din hud. Det kan fx være godt her i vintertiden, hvor luften er kold, og huden har en tendens til at tørre lidt ud. Det indeholder hyaluronsyre, som er kendt som lidt af en fugtbooster, samt glycerin, som hjælper med at holde på fugten i huden. Niacinamid og provitmain B5 plejer og beskytter huden.  

Produktet kommer i en smart pumpe-form – et enkelt pump er nok til dit ansigt og hals.  


Tanker fra Oliver
Jeg kan rigtig godt lide indpakningen – det er fedt, man bare lige drejer, og så kommer pumpen op. Jeg har aldrig brugt serum før, så jeg skal lige vænne mig til det, men jeg kan mærke, min hud er meget mere fugtet. Man skal lige lade den trænge lidt ind, før man kommer creme på.’

Materialisten guider: Hurtig hudpleje til mænd

Nyhed

Materialisten guider: Hurtig hudpleje til mænd

Tør, fedtet, normal eller kombineret. Lige meget hvilken hudtype du har, er det vigtigt som mand at få etableret gode hudplejerutiner - især når vejret bliver koldere. Materialist Johnny Jensen guider dig til de bedste hudplejerutiner med Matas Mens produkter, der nemt kan presses ind i en travl hverdag.

Læs også

Matas Men Face Wash

Noget af det vigtigste, du kan gøre for din hud, er at rense den. Men måske man som mand kan tænke – why bother? Jeg hører i hvert fald ofte fra min bedre halvdel, at han jo ikke går med makeup som mig, så derfor kan han ikke helt forstå pointen i, at han skal rense sin hud. Men her er svaret, at det er godt at få renset sin hud i ansigtet på daglig basis, uanset om man har makeup på eller ej. På den måde får du nemlig fjernet skidt, snavs og forurening, som kan hobe sig op på huden i løbet af dagen og kan danne urenheder. Derudover er det vigtigt at komme sin hudpleje på en ren hud, så ingredienserne bedre kan trænge ned i huden og virke.

Matas Men Face Wash har en let gel-konsistens, som er nem at fordele i ansigtet og skummer let op. Den indeholder aloe vera og provitamin B5, som plejer og beskytter huden. Ligesom de andre produkter i serien, indeholder den ikke parfume, så du undgår at din hud bliver unødigt irriteret. Din hud føles fugtet efter brug, og du undgår den her stramme følelse, som nogle ansigtsrens kan give.

Tanker fra Oliver
’Jeg synes, det er dejlig at få renset huden, men det er lidt besværligt at vaske sit ansigt ind over håndvasken hver dag. Så jeg kom frem til, at det er smartest at have den stående i badet. Så husker jeg meget bedre at få den brugt, og den er nemmere at skylle af igen.’

Matas Men Anti-Age 3-in-1 Eye Gel Roll-on

Måske tænker man ikke umiddelbart at en simpel hudplejerutine også indebærer en øjencreme – men så kan man godt skynde sig at tro om igen! Matas Men Anti-Age Eye Gel er nemlig ikke kun effektiv, den er også ultra-behagelig, hvilket gør det meget nemmere at huske at få den brugt.

På applikatoren sidder tre små metalkugler, som masserer huden blidt, når du ruller den under øjet. Metalkuglerne hjælper til at køle øjenområdet, hvilket især er rart, når man vågner om morgenen, og kan føle at poserne under øjnene hænger lidt. Den hjælper altså med at mindske mørke rande og hævelser, samtidig med at aloe vera og provitamin B5 plejer og beskytter huden. Derudover indeholder den også UVA-filter, hvilket er ret smart, hvis du gerne vil undgå begyndende rynker om øjnene, da solens stråler er noget af det, der skader huden mest.

Påfør Matas Men Anti-Age Eye Gel under øjnene og kom også gerne lidt på huden ved siden af øjnene, hvis du gerne vil komme de fine linjer, der kan opstå her, til livs.

Tanker fra Oliver
’Det her produkt er virkelig rart! Den føles meget behagelig under øjnene, og jeg kan godt lide, at den køler. Og så er det dejligt, at konsistensen er lidt tyndere, så den ikke føles så tung på huden’.

7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Vi guider

7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Døjer du med uønsket hårvækst på ryggen, er din ånde begyndt at lugte fælt og er du måske ved at blive tynd på toppen? Mange mænd tumler med issues, som kan være lidt akavede og grænseoverskridende at spørge til råds om nede i Matas, og genkender du problemet, så læs med her. Vi har nemlig samlet de spørgsmål, som mænd oftest ikke tør stille om deres krop og hygiejne, og giver dig selvfølgelig svarene på det hele.

Læs også

Matas Men Face Cream

Sidst men ikke mindst skal vi runde Matas Men Face Cream. Det er en lækker, blød creme, som du kan bruge både morgen og aften som det sidste step i din hudplejerutine. Den trænger hurtigt ind i huden og føles hverken fedtet eller klistret, og så er den igen ideel til den mere sensitive hud.

Udover provitamin B5 og aloe vera, som plejer og fugter huden, så indeholder den også hydrolyzed algin, som beskytter huden mod udefrakommende faktorer som fx luftforurening.

Tanker fra Oliver
’Man kan mærke, den giver huden en masse fugt, hvilket føles rigtig rart. Et pump er lidt for meget, er min erfaring, så mit tip er at være lidt varsom, når man kommer produktet på. Et halvt pump er nok til både ansigtet og halsen – hvilket kun er godt, så har man den jo bare længere!’

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
Den store shampooguide til mænd

Vi guider

Den store shampooguide til mænd

Af Nanna Hein

Har du hår på hovedet, vasker du det sikkert tit og ofte med en shampoo. Men vidste du, at det faktisk ikke er helt ligegyldigt, hvilken shampoo, du bruger? Og er du klar over, at der findes helt specifikke shampooer udviklet særligt til alt lige fra hårtab, skæl og irriteret hovedbund? Vi guider dig til disse og mange flere gode shampooer velegnet til mænd lige her.

Læs Mere
Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Vi guider

Hårvoksguide: Find den bedste hårvoks til dig

Af Nanna Skousbøll

Sidder dit hår aldrig helt i skabet? Så kan forklaringen meget vel være, at du bruger den forkerte hårvoks. Hårvoks er nemlig ikke bare hårvoks, og skal du have det optimale ud af din klipning og en frisure, der holder, så er der helt bestemte ting, du skal overveje, inden du køber din næste hårvoks. Læs med her og bliv (forhåbentlig) lidt klogere.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd på matas.dk.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.