Neglelak

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Finish

Egenskaber

Farveintensitet

Indhold

Certificeringer

Farve (1)

Rød

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

63 produkter ud af 881
63 produkter ud af 881
Sorter efter: Mest populære
FIND DIN FAVORIT
Hvilken neglelak passer til dig?
TAG TESTEN
VI GUIDER
Manicure guide: Sådan passer du på dine negle
LÆS MERE
SPAR 40,-
NYHED
OPI Infinite Shine Neglelak Kiss My Aries
119,95 kr.159,95 kr.Spar 40,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Rød Neglelak: Den Passionerede Valg

Tilføj et touch af elegance med den tidløse rød neglelak. Uanset hvilken nuance du går efter, er det vigtigt at have en basecoat og en topcoat for at sikre holdbarheden af din røde neglelak. En basecoat forhindrer lakken i at krakelere, og med en topcoat beskytter og forlænger du neglelakkens levetid.

Gelélak i Rød: Et Glamourøst Valg

Er du fan af gelélak? Den fås også i en skinnende rød nuance. Kendt for sin holdbarhed, er gelélak det perfekte valg for dem, der ønsker en langvarig finish. Udforsk mærker som Essie, OPI, Sally Hansen, og CND for den ideelle røde gelélak.

Graviditet og Rød Neglelak

Hvis du venter dig, er det vigtigt at vide, at EU-reguleringer sikrer, at skønhedsprodukter, inklusiv rød neglelak, er sikre og uden skadelige kemikalier. Alligevel kan det være en god idé at være ekstra forsigtig og vælge mærker som Nilens Jord, Green Manucurist, og IDUN MINERALS, der tilbyder den reneste og mest allergivenlige røde neglelak.

Påføring af Rød Neglelak

Start med hydrerede negle, fortsæt med en basecoat, og påfør derefter din favorit røde neglelak. Husk at arbejde med tynde lag for at sikre hurtig tørring. Afslut med en topcoat for at forsegle den røde farve og beskytte mod afskalning.

Opbevaring af Din Røde Neglelak

For at bevare din røde neglelaks kvalitet bedst muligt, undgå direkte sollys og store temperaturforskelle. Det anbefales at opbevare den i en skuffe eller et skab, beskyttet fra varme og sollys.

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Vi guider

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Af Maria Bech-Jensen

Skal man putte neglelakker i køleskabet, og skal jeg vælge en neglelakfjerner med eller uden acetone? Der er mange myter om neglelak, og vi forstår godt, hvis du synes, det er svært at finde rundt i. Vi har derfor lavet den ultimative guide til neglelak med 15 tips, du skal kende. Læs den inden du giver dig i kast med din næste lakering.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Af Nanna Skousbøll

Skal dine negle piftes op med forårets lakker i pastelfarver, er der mange fine og budgetvenlige neglelakker at vælge imellem. Vi har samlet fire af vores bedste neglelakker, hvor både pris, farve og kvalitet er i top. Og så guider vi dig til, hvordan du nemt forlænger holdbarheden på din neglelak og bevarer dine negle så pæne som muligt med den rette neglepleje.

Læs Mere
Nyhed fra Matas fjerner nemt neglelak på farten

Nyhed

Nyhed fra Matas fjerner nemt neglelak på farten

Af Benedikte Lundberg

Nogle gange har man akut brug for en neglelakfjerner, der nemt og hurtigt kan fjerne den afskallede lak, når man er på farten. Matas lancerer praktisk nyhed, der er som skabt til håndtasken.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.