Neglelakfjerner

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Egenskaber

Form

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

34 produkter
34 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 10,-
KUN I MATAS
Nailster Fnugfri Pads 500 stk.
29,95 kr.39,95 kr.Spar 10,-
SPAR 18,-
Nail Diva Corrective Pen
51,95 kr.69,95 kr.Spar 18,-
VI GUIDER
Alt hvad du behøver at vide om neglelak
LÆS MERE
SPAR 10,-
KUN I MATAS
Nailster Remover Nr. 10
29,95 kr. 39,95 kr.Spar 10,-
Depend O2 Remover Pads 32 stk.
stk. 24,95 kr.
Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Neglelaksfjerner med eller uden acetone?

Acetone er et opløsningsmiddel, og neglelakfjernere med acetone fjerner derfor lakken hurtigere. Men har du sensitive negle, eller bruger du neglelakfjerner tit, skal du måske overveje at bruge en neglelakfjerner uden acetone. Disse er mere milde. Ja, det tager lidt længere tid at få lakken af, men dine negle vil takke dig i længden.

Når du fjerner din neglelak, skal du ikke gnide hårdt på dine negle. Du skal væde en vatrondel med neglelakfjerner og lægge den på neglen, vente i 5 sekunder, og så trække neglelakken af. Gentag, hvis ikke neglelakken er helt væk. Så undgår du misfarvede negle.  ​​​​​​​

Klar i en fart

Matas' Ekspres Neglelakfjerner er et absolut musthave, hvis det skal være nemt og hurtigt. Det er en neglelakfjerner i en krukke, hvor du blot stikker fingeren ned, drejer rundt – og vupti, så er lakken væk. Matas Ekspres Neglelakfjerner fjerner lakken hurtigt og skånsomt, da den indeholder glycerin, og den findes med og uden acetone.

Nede i krukken er en svamp, som er gennemvædet med neglelakfjerner. Du skal holde fingeren nede i svampen mellem 5 og 10 sekunder, og når du trækker den op, så er dine fingernegle helt fri for neglelak og neglelakrester.

Matas.dk har mange forskellige slags neglelakfjerner i forskellige former. Der er en helt bestemt også en til dig.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.