Øjne

Mest populære
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Mærker

Pris

Farve

Indhold

Certificeringer

Tilbud m.m.

Nyheder (1)

Nyheder

Bedømmelser

Prøv det på

138 produkter ud af 2838
138 produkter ud af 2838
Sorter efter: Mest populære
FAST LAV PRIS
NYHED
Ash Brown 259
MaybellineBuild-A-Brow
+ 3 farver
129,95 kr.
(4)
FAST LAV PRIS
NYHED
Deep Brown 260
MaybellineBuild-A-Brow
+ 3 farver
129,95 kr.
(4)
NYHED
RevitaLashRevitaBrow Advanced
489,95 kr.
SPAR 25%KØB 2
NYHED
Black
L'Oréal ParisLift Waterproof Mascara
169,95 kr.
NYHED
Natural
KissimPRESS PRESS-ON-FALSIE
189,95 kr.
NYHED
KissFalscara Overnighter KFNB01C
129,95 kr.
NYHED
20 stk
ICONIC LONDONDay to Slay Eyeshadow Palette
499,95 kr.
FAST LAV PRIS
NYHED
Medium Brown 257
MaybellineBuild-A-Brow
+ 3 farver
129,95 kr.
(4)
FÅ EN GAVEKØB FOR 300,-
NYHED
6210 Mulberry Purple
Nilens JordStick Eyeshadow
149,95 kr.
FÅ EN GAVEKØB FOR 300,-
NYHED
6211 Tiffany Green
Nilens JordStick Eyeshadow
149,95 kr.
FÅ EN GAVEKØB FOR 300,-
NYHED
6209 Coral pink
Nilens JordStick Eyeshadow
149,95 kr.
VI GUIDER
Sådan får du det virale Mob Wife Look
Læs mere
FAST LAV PRIS
NYHED
Soft Brown 255
MaybellineBuild-A-Brow
+ 3 farver
129,95 kr.
(4)
NYHED
ArdellHeated Eyelash Curler
69,95 kr.
NYHED
Dark
ArdellLashTite Vippelim
+ 1 farve
49,95 kr.
FAST LAV PRIS
NYHED
3 Sæt
EssenceLashes To Impress False Lashes Set 01
64,95 kr.
NYHED
Voluminous
KissimPRESS PRESS-ON-FALSIES - Spiky - ILK03C
189,95 kr.
FAST LAV PRIS
NYHED
Blue 720
MaybellineHyper Precise All Day Eyeliner
+ 4 farver
84,95 kr.
(106)
NYHED
Black
ICONIC LONDONTriple Threat Mascara
234,95 kr.
(1)
NYHED
Clear
ArdellLashTite Vippelim
+ 1 farve
49,95 kr.
SPAR 25%KØB 2
NYHED
5.23 Auburn
L'Oréal ParisFilling Triangular Pencil
114,95 kr.
NYHED
Universal Shade
GUERLAINNoir G Eyes Primer Mascara
359,95 kr.
FAST LAV PRIS
NYHED
EssenceAll Eye Need Eye Set
84,95 kr.
REDAKTIONEN TESTER
Vi tester vippeserum - se resultaterne
LÆS MERE
NYHED
Nectar
ICONIC LONDONGlaze Crayon Eye Shadow
+ 5 farver
134,95 kr.
NYHED
Rich Chocolate
Bobbi BrownLong-Wear Cream Eyeliner Stick
+ 2 farver
309,95 kr.
NYHED
6 + 6 ml
Bobbi BrownMust-Have Mascara Duo
349,95 kr.
NYHED
2 stk.
STYLPROHot Lash Heated Eye Lash Curler
339,95 kr.
SPAR 25%KØB 2
NYHED
1.0 Ebony
L'Oréal ParisVolumizing Eyebrow Mascara
109,95 kr.
SPAR 25%KØB 2
NYHED
Brunette 5.0
L'Oréal ParisBrow Color Kit
+ 2 farver
179,95 kr.
SPAR 25%KØB 2
NYHED
Transparent 00
L'Oréal ParisBrow Lamination
149,95 kr.
(1)
FAST LAV PRIS
NYHED
Black
EssenceMascara
28,95 kr.
SPAR 25%KØB 2
NYHED
633 Le Rosy Confident
L'Oréal ParisSuperliner Perfect Slim
94,95 kr.
NYHED
RevitaLashHi-Def Brow Pencil - Cool Brown
239,95 kr.
NYHED
Classic
TweezermanPoint Tweezer Classic
189,95 kr.
NYHED
Slant Tweezer
TweezermanPointed Slant Tweezer
189,95 kr.
NYHED
3.0 ml
ICONIC LONDONLiquid Brow Silk
199,95 kr.
FAST LAV PRIS
NYHED
Black 701
MaybellineHyper Precise All Day Eyeliner
+ 4 farver
84,95 kr.
(106)
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up

Mascara

Mascara er for de fleste et uundværligt makeupprodukt. For at finde den rigtige mascara, er der nogle ting, du skal overveje:

 • Hvilken slags børste/applikator kan du bedst lide – gummibørste eller fiberbørste?
 • Hvilken farve vil du gerne have – sort, brun eller måske en helt tredje?
 • Hvad vil du gerne have, at din mascara gør for dine vipper? Skal den give fylde, forlænge dem, adskille dem eller bare give dem lidt bue og form?

Har du svaret på dette spørgsmål, kan du finde den helt rette mascara her på Matas.dk.

Har du sarte øjne eller allergi?

Frygt ej, vi har også mascaraer til allergikere og sarte øjne! Nilens Jord, Gosh, MIILD, Sandstone og Lavinde er alle brands, som producerer allergivenlig øjenmakeup – og der er absolut ikke gået ned på kvaliteten.

Har du ikke allergi, men sart hud i øjenomgivelserne, så findes der endnu flere valgmuligheder på markedet. Her kan Clinique, IDUN Minerals, Tromborg og Youngblood bl.a. være muligheder for dig.

Går du efter økologisk makeup? Så vil vi anbefale dig Clarins' mascara med økologisk indhold. Alternativt kan du kigge hen mod Tromborg, Physicians Formula og Benecos.

Gode råd:

 • Pump ikke. Når du tager din mascarabørste op og ned og op og ned, giver det dig ikke mere farve på børsten, tværtimod vil du blot udtørre mascaraen. Når du pumper, pumper du nemlig luft ned i beholderen, så den udtørrer hurtigere. Drej i stedet din mascarabørste, mens du forsigtigt tager den op af beholderen.
 • Savner du fylde? Så påfør din mascara i en zigzag-bevægelse. På den måde får du fat i selv de mindste vipper. Produktet bliver også bedre fordelt på den enkelte vippe, hvilket giver dig den bedste effekt.
 • Hvis din mascara klumper, er det enten, fordi den er ved at være tør, eller også frigiver den mere produkt, end dine vipper kan håndtere. Brug evt. en ren mascarabørste til at redde igennem vipperne, når din mascara er påført. Den vil skille vipperne ad.
 • Nogle har fordel af at bruge to mascaraer; én, der giver længde, og en, dér giver fylde. Så får man den fulde effekt! Start med at påføre din mascara for længde. Sørg for at male vipperne helt fra roden til spidserne. Derefter påfører du mascaraen, som giver volumen.
 • Når du påfører mascara på de øverste vipper, er det en god idé at kigge ned i spejlet, så du får et bedre overblik over dine vipper. Sådan undgår du også mascara på øjenlåget.
 • Bruger du mascara hver dag, skal din mascara helst erstattes efter 3 måneders brug og allersenest efter 6 måneders brug. Du vil også selv kunne mærke, når den bliver tør, fordi den begynder at klumpe eller smuldre. Når det sker, er det et tegn på, at det er tid til at skifte den gamle ud med en ny. Det er mest af alt af hygiejniske årsager, da der samler sig bakterier i din mascara.
 • Aldrig – aldrig – del din mascara med nogen. Heller ikke familiemedlemmer eller en tæt veninde. I kan have forskellige øjenbakterier, og bliver de blandet sammen i din mascara, kan du ende med at få øjenbetændelse.

Øjenskygge

Øjenskygge findes i mange former og farver. Der findes paletter, enkeltvise farver, øjenskygge på stift, øjenskygger i cremeform, flydende øjenskygge og meget andet. Der er flotte pangfarver, sølv og guld, glimmer og matterede skygger, jordfarver, neutrale farver og mange andre. Find dem alle her på Matas.dk.

Paletter
Øjenskyggepaletter er perfekte, til når du er væk hjemmefra, da de har alle de farver, du kan ønske dig, til et komplet look. Der er typisk en blanding af matte hverdagsfarver, som er neutrale og nedtonede sammen med enkelte kraftige farver, der er i kontrast til basen i paletten. Der vil i mange tilfælde også være en sort skygge, som du kan bruge til at markere dine øjne, præcis som du ville gøre det med en eyeliner.

Hvis du vil have gode råd og vejledning til at lægge den perfekte øjenskygge, så kom gerne ned i din Matas og få en snak om, hvad der ville klæde dig, og hvordan du bedst kan få sammensat et smukt øjenskyggelook. Der ligger også nogle gode tutorials på Matas Stories, som du finder via Matas.dk.

Eyeliner

En eyeliner kan give dig endnu flottere og mere markerede øjne. Den fremhæver nemlig dine øjne og får det til at se ud som om, at dine vipper er endnu tættere og fyldigere.

Eyeliner er nok en af de ældste former for makeupprodukter, der findes. Brugen af eyeliner startede helt tilbage i oldtidens Egypten, hvor både mænd og kvinder brugte eyeliner for æstetikkens skyld, men også for at beskytte huden omkring øjnene mod ørkensolen.

Der findes forskellige former for eyeliner. De kommer både flydende, som blyant, gel og i vandfaste versioner.

 • Flydende eyeliner og gel-eyeliner er sværest at lægge. Det kræver øvelser at bruge dem, men til gengæld kan det give sådan et smukt udtryk til øjet, når du mestrer håndværket. Hvis du bruger kunstige vipper, er disse to former for eyeliner særligt gode, fordi de skjuler vippebåndet rigtig godt.
 • Hvis du ikke er meget til det skarpe look, så kan du prøve med en blyant, eksempelvis en kohl. En kohl eller en kajal kan du nemlig både bruge i den våde linje og omkring øjnene. Den er desuden nemmere at lægge, hvis du er nybegynder.
 • En gel-eyeliner i form af en blyant er også en god måde at øve sig på flydende eyeliner. Den er nemmere at styre og er tit vandfast, så den holder hele dagen. Gelblyanten fås i nogle fede farver, så hvis du er træt af sort, eller hvis du vil have, at der skal ske noget lidt andet, kan du jo gå med en, der er blå eller grøn.

Øjenbryn

Øjenbryn er en af de vigtigste features, som indrammer dit ansigt. Din bryn-stil betyder ekstremt meget for dit ansigt, og det gør eksempelvis en stor forskel, om dine bryn er tykke eller tynde.

Her på siden kan du finde brynblyanter, bryn-optegnere i stiftform, brynpomade, brynpudder, brynpaletter, bryngel og meget mere.

Formen på dine øjenbryn kan være svær at følge nøjagtigt, når du tegner dine bryn. Det kan også være, at formen er nem at følge, men resultatet vil alligevel ikke blive pænt. Det handler bare om, at det kræver øvelse. Øv dig i at finde den form du gerne vil have, tegn brynene op, og pluk de overskydende hår. Der findes også nogle gode DIY-videoer, som guider dig til, hvordan du bedst muligt kan tegne formen på dit bryn.

 • En bryngel er god at bruge, hvis du bare vil fiksere brynene på plads og evt. give dem lidt farve.
 • En brynblyant eller en stift er til dig, der gerne vil kreere en form til dine bryn og udfylde der, hvor der mangler hår.
 • Brynpomaden kan være svær at styre, så den er ikke til dig, der er nybegynder. Du skal bruge en smal og skrå børste til at påføre produktet. Start med at optegne brynet nedefra, og ton derefter farven opad.

 • Brynkits og paletter indholder som regel alt, hvad du skal bruge. Både brynpudder, en form for voks med eller uden farve, en lille børste og en pincet.

Ønsker du mere fyldige og tætte bryn, så er en øjenbrynsserum vejen frem. Det skal påføres hver aften i nogle uger. Når du har opnået det ønskede resultat, vedligeholder du det ved påføring 3-4 aftener om ugen.

Vippe serum & primer

Primer er hemmeligheden bag smuk og holdbart makeup. Det er langt fra alle, der kender til det og bruger det, og det er en skam, for det gør en kæmpe forskel. Din makeup ligger pænere på huden og på øjnene, og det giver også en fantastisk holdbarhed.

Primer minder mest om en serum eller en creme til ansigtet i konsistens, og du påfører det, når du er færdig med din hudpleje – altså efter serum og creme.

Øjenmakeup til modne kvinder

Noget, der altid er vigtigt, er at have basen i orden. Her snakker vi ikke makeup, men hudpleje. Husk at pleje din hud og dine øjenomgivelser med masser af fugt, for så kommer din øjenmakeup til at ligge pænere og holde længere.

Når du har det i orden, er det en rigtig god idé med en primer, så din makeup ikke samler sig i linjerne. Den binder makeuppen og danner et jævnt grundlag for din øjenskygge og liner. Det er også vigtigt at huske ikke at bruge for meget makeup. En tung makeup vil typisk fremhæve det, man ikke vil have fremhævet, f.eks. de fine linjer og rynker omkring øjnene.

Brug farver og nuancer, der komplimenterer din hudtone. Hvis du bruger briller, kan det være nødvendigt at skrue lidt op for farveintensiteten, da glassene i stellet absorberer noget af farven.

Øjenmakeup til tunge øjenlåg
Marker brynene let med en brynpudder for at give et løft til øjnene og for at markere, hvor øjenpartiet stopper. Påfør en forholdsvis lys øjenskygge på låget, gerne med lidt shimmer i, for at få dine øjenlåg frem. Er din globelinje ikke rigtig til at se, kan du påføre en mørkere, brunlig nuance i globelinjen for at give øjet en naturlig dybde. Afslut med din foretrukne mascara.

Øjenmakeupbørster

Det smukkeste reslutat får du, hvis du bruger de rigtige børster. Der findes et væld af varianter og kvaliteter, så du må ned i vores butikker og mærke dig frem. Dit valg af børste afhænger af, hvad du skal bruge den til. En tæt børste giver et farvemættet resultat, og en løs/langhåret børste giver et transparent resultat. Den bedste tommelfingerregel er at vælge dine børster med omhu, for det er dem, der afgør, hvordan din makeup kommer til at se ud.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek