• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

MATAS MEN SKÆGPLEJE

I Matas Men serien lanceres nu tre nye produkter specielt til skæg: En skægshampoo og to nye plejeprodukter til hhv. kort skæg/-stubbe og langt skæg.

Stadig flere mænd vælger at lade skægget stå. Derfor lancerer Matas nu en skægserie, der renser og plejer ansigtsbehåringen. Mange uhensigtsmæssige bakterier kan nemlig gemmesig i et uvasket skæg – ligesom skæg, der ikke plejes, hurtigt vil give bæreren et nusset og usoigneret look. Ligesom håret på toppen af hovedet skal alt skæg vaskes, trimmes og plejes. Det kræver bare andre og målrettede produkter. Plejebehovet er større ved et fuldvoksent hipster fuldskæg, end hvis der er tale om en kortskægsudgave a la Bradley Cooper. Det tager den nye Matas Men skægserie højde for. Og den lanceres til en pris, der ligger i det kendte, fornuftige Matas-leje.

En kombineret shampoo og balsam, der effektivt renser og blødgør skægget uden at udtørre eller irritere hud og skæghår. 2-in-1 Beard Shampoo er tilsat kreatin, der plejer og beskytter både hud og skæg, blødgørende guar samt provitamin B5, der tilfører skægget fugt og glans.

En let, fugtgivende gel, der blødgør kort skæg og beskytter huden modudtørring. Indeholder E-vitamin og provitamin B5, der giver pleje og fugt til skæg og hud. For at styrke skægget er gelen tilsat kreatin, som også plejer og beskytter huden. Gelen er tilsat fugtgivende trehalose, en sukkerart, der sørger for at holde huden fugtet og behageligt blød i op til 24 timer. Indholdet af salicylsyre sikrer en mild peeling af huden, renser og stimulerer hudfornyelsen og kan desuden reducere problemer med indgroede hår.

Anvendelse
Gnides ind i hud og skæg med hænderne – gerne lige efter bad og/eller afrensning af ansigtet.

En nærende skægolie, der trænger hurtigt ind uden at fedte. Fugtmætter både skæg og hud. Mikset af mandel-, jojoba- og arganolie blødgør og plejer, mens cedertræsolie giver en dejlig duft.

Anvendelse
For et velplejet og glansfuldt look. Ud over at nære selve hårskaftet og give det fugt har denne olie også en let stylende effekt og modvirker problemer med skæg, der kruser. Varm en lille klat olie op i hænderne og gnid ind i skægget. Brug gerne en kam til at fordele olien, hvis skægget er langt.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 279 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret