Matas Natur

Matas Natur kombinerer økologisk indhold og naturlige, skånsomme ingredienser med veldokumenteret effekt. De beige  produkter bærer Astma-Allergi Danmarks blå krans og er fri for parfume. Samtlige produkter er veganske, uden farvestoffer og Svanemærket som garanti for, at der er taget særligt hensyn til dig og miljøet.

Matas Natur

Matas Natur kombinerer økologisk indhold og naturlige, skånsomme ingredienser med veldokumenteret effekt.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold (1)

Uden parfume

Certificeringer

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

74 produkter ud af 98
74 produkter ud af 98
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
KUN I MATAS
Matas Natur 24H Ansigtscreme og Håndcreme Gaveæske
Medlemspris
104,96 kr.139,95 kr.Spar 35,-
SPAR 32,-
Matas Natur BB lys Ansigtscreme 50 ml
97,95 kr.129,95 kr.Spar 32,-
SPAR 36,-
Matas Natur Snesvamp & Jojobaolie Dagcreme 50 ml
108,95 kr.144,95 kr.Spar 36,-
SPAR 21,-
Matas Natur Fodcreme 80 ml
63,95 kr.84,95 kr.Spar 21,-
SPAR 30,-
Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Serum 30 ml
89,95 kr.119,95 kr.Spar 30,-
SPAR 30,-
Matas Natur Ansigtssolcreme SPF 30 50 ml
89,95 kr.119,95 kr.Spar 30,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Det naturlige valg!

Prøv Matas Natur og se, hvor skøn en naturlig hudplejeserie kan være! Matas Natur er Matas' eget skønne brand, der består af økologisk indhold og naturlige ingredienser. Alle produkter fra Matas Natur er uden farvestoffer, er veganske og produceret i Danmark. Derudover er Matas Natur produkterne Svanemærket og udviklet med ingredienser, der tager særligt hensyn til dig og miljøet.

Matas Natur består af 3 skønne serier og en række solpleje.

 • Matas Natur Aloe Vera & E-Vitamin
  Denne serie er helt uden parfume. Hovedingredienserne, som går igen i alle seriens produkter, er økologisk aloe vera og antioxidativt E-vitamin. Økologisk aloe vera går ind og fugter og plejer huden, hvor antioxidativt E-vitamin har en beskyttende effekt på huden. Prøv fx Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin Serum, der er et anti-age serum som virker opstrammende, cellefornyende og styrker hudens bindevæv. Eller prøv Matas Natur Aloe Vera & E-vitamin 24H Anti-Age Ansigtscreme, der er en plejende creme til ansigt og hals, som kan bruges både morgen og aften. Ansigtscremen giver masser af fugt, og har samtidig anti-age effekter, da den virker cellefornyende, opstrammer og styrker hudens spændstighed, og får huden til at se yngre og mere frisk ud.


 • Matas Natur Gojibær & Aloe Vera
  Denne serie indeholder naturlig parfume, og har en dejlig frisk duft af gojibær. Serien indeholder økologisk aloe vera, der fugter og fremmer hudens elasticitet, og er rig på antioxidanter. Serien indeholder derudover antioxidante gojibær, der beskytter huden. Prøv fx de skønne Matas Natur Gojibær & Aloe Vera Shampoo og Balsam.


 • Matas Natur Havtorn & Blåbær
  Denne serie indeholder naturlig parfume, og har en forfriskende duft af havtorn og blåbær. Havtorn og blåbær er begge aktive antioxidanter, der effektivt beskytter huden. I denne serie finder du bl.a. en fugtgivende og plejende håndcreme, eller en skøn bodylotion med stærke antioxidanter, der effektivt beskytter huden og giver masser af fugt.


 • Matas Natur Solpleje
  Du kan fra Matas Natur få en lækker solplejeserie, der ligeledes er med økologisk indhold. Her finder du både solcreme, selvbruner og aftersun. Prøv fx den populære Matas Natur Selvbruner Mousse.
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.