• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Trusseindlæg

Medicin & Pleje Hygiejne Bind & Indlæg
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

25 produkter
25 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvad bruges trusseindlæg til

Et trusseindlæg, er som navnet fortæller et tyndt absorberende indlæg man kan ligge i sine trusser, for at opnå en komfort og tryghed indenfor kvindelig hygiejne. Det kan eksempelvis være ved udflåd, let menstruation eller generel komfort. Man kan i overgangsalderen også opleve at få lækager, i sådanne tilfælde, kan det for nogen være nødvendigt med et bind, men for andre kan et trusseindlæg også være velegnet.

Må man bruge trusseindlæg hver dag

Et trusseindlæg kan bruges så ofte som du synes det er nødvendigt for din personlige hygiejne, dog skal det ikke bruges uden grund. En god ide er at skifte trusseindlæg flere gange om dagen, da man hvis man har det samme i for længe kan få svamp i underlivet. Derved anbefales det heller ikke at bade med trusseindlæg, da det kan skabe unødvendig fugtighed i og omkring intimområdet.

Hvilket trusseindlæg passer til dig

Der findes rigtig mange forskellige trusseindlæg, i forskellige størrelser, absorbering, farver, mærker og materiale.

Et af de velkendte brands indenfor trusseindlæg, er libresse. De laver stort set alt indenfor intim pleje og velvære. De har et bredt udvalg af både korte, lange og superabsorberende trusseindlæg.  Deres trusseindlæg former sig efter kroppen, og giver tripple protection.

Sensitivt intimområde

Ved brug af trusseindlæg kan du opleve gener i form af kløe - måske du ikke kan tåle materialet. Har du derudover generelle hudproblemer i intimområdet, skal du helst anvende trusser eller hipster. Du skal helst undgå at bruge G-streng, da de ofte kommer for tæt på de små skamlæber og derfor er medvirkende til at give mere udflåd og hudirritation. Har du selvom du er lidt sensitiv, behov for at bruge et trusseindlæg, findes der også meget skånsomme trusseindlæg, som f.eks. Ginger organic.

Ginger Organic er 100% økologisk og bæredygtig hygiejne beskyttelse, der er skånsom for hud og slimhinder, samt mindsker risiko for svamp, eksem og allergier.

Gå på opdagelse i vores sortiment, og find lige de trusseindlæg der passer til dig på Matas.dk eller i vores butikker.

Stephanie
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje