Efterfødselsbind

4 produkter
15 stk.
AbenaEfterfødselsbind
49,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
10 stk
Ginger OrganicBind - Efterfødsel
69,95 kr.
NYHED
12 stk
momkindPostpartum Pads
89,95 kr.
10 stk.
NatracareNew mother efterfødselsbind
57,95 kr.
Lærke
Farmakonom
Lærke er udlært farmakonom på apoteket i 2015. Hudplejen har været en stor passion i mange for Lærke. Hun nyder kundekontakten og tror på at den rigtige rådgivning skal være tilgængelig for alle.
Min ekspertise er:
Helse

​​​​​​​Når du har født vil der oftest i de første 6-8 uger efter fødslen være blødninger. Her vil der være brug for det der kaldes efterfødselsbind.

Hvorfor bløder jeg efter en fødsel?

Det er helt normalt at man kan bløde i ca 6-8 uger efter fødslen, dette gælder altså både hvis du har født vaginalt og ved kejsersnit.

Moderkagen efterlader et sår inde i livmoderen, som skal hele. Dette er årsagen til at man bløder efter fødslen. Det første døgns tid efter fødslen, vil du som oftest bløde som var det en kraftig menstruation. Men allerede dagen efter, vil dette være aftaget og din blødning bliver svagere. De første par dage efter fødslen, vil dit blod være rødt hvilket vidner om at der er en sårskorpe der er ved at hele. Men efter noget tid vil dette også aftage og blive mere lyserødt. ​​​​​​​

Efterfødselsbind vs. almindelige bind

Efterfødselsbind er bløde, åndebare og meget absorberende. Bindet er særligt udviklet til, at dække kvinders behov efter fødslen. Når blødningerne efterhånden aftager kan man med fordel skifte over til de lidt mindre natbind.

Du kan med fordel når blødningerne aftager bruge nogle af vores andre almindelige bind fra f.eks Libresse, Ginger Organic og mange flere. Da disse ikke fylder lige så meget som et efterfødselsbind.

GingerOrganic efterfødselsbind:

GingerOrganic er et dansk mærke hvor alt bliver gjort med en omtanke for både din krop og den verden vi lever i. Det gør de ved at sætte sig 100% ind i, hvad der er godt for dig og hvad der er godt for miljøet. GingerOrganic laver både økologiske bind og tamponer. Produkterne er lavet af certificeret økologisk bomuld. Bomuld er en af de mest sprøjtede afgrøder, og netop derfor har de valgt, at bruge den økologiske variant i deres produkter. GingerOrganic har et bredt udvalg af certificeringer, som f.eks. Svanemærket, ECOCERT, GOTS, FSC og Allergycertified. Efterfødselsbindet er et meget absorberende bind der er både blødt og hudvenligt. Det øverste lag og kernen i bindet er lavet af naturligt og åndebart økologisk bomuld. Dette giver åndelighed og mindsker varme, rødme og irritation. Barrierefilmen og indpakningen er lavet af biofolie udvundet fra majsstivelse. Dette gør produktet bionedbrydeligt.

Organyc Efterfødselsbind:

Organyc efterfødselsbind er lavet af 100% økologisk bomuld uden brugen af klorin som blegemiddel. Disse efterfødselsbind er lavet med vinger, hvilket gør at de også er mere sikre på, at blive på sin plads.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek