• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Bind

Medicin & Pleje Hygiejne Bind & Indlæg
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

26 produkter
26 produkter
Sortér efter: Mest populære
Libresse Maxi Night Wing Duo Pack 20 stk
39,95
Du optjener 4 point
Libresse Ultra Normal Duo Pack 32 stk
39,95
Du optjener 4 point
Libresse Trusseindlæg String 30 stk
19,95
Du optjener 2 point
Libresse Ultra Long Wing Duo Pack 24 stk
39,95
Du optjener 4 point
Libresse Ultra String Wing 12 stk
19,95
Du optjener 2 point
Ginger Organic Bind - Dag 10 stk
39,95
Du optjener 4 point
ImseVimse Stof trusseindlæg, sort, 3 stk
134,95
Du optjener 14 point
Libresse Maxi Normal Wing 14 stk
19,95
Du optjener 2 point
Ginger Organic Bind - Nat 10 stk
39,95
Du optjener 4 point
Always Secure Night Extra Bind Wing 14 stk
39,95
Du optjener 4 point
Always Normal Bind Wing 26 stk
39,95
Du optjener 4 point
Always Normal Bind Wing 12 stk
34,95
Du optjener 4 point
Always Long Bind Wing 22 stk
39,95
Du optjener 4 point
Libresse Ultra Long Duo Pack 28 stk
39,95
Du optjener 4 point
Always Night Bind Wing 18 stk
39,95
Du optjener 4 point
Always Secure Night Bind Wing 16 stk
39,95
Du optjener 4 point
Always Night Bind Wing 9 stk
34,95
Du optjener 4 point
ImseVimse Stof natbind, natural
189,95
Du optjener 19 point
Always Long Bind Wing 10 stk
34,95
Du optjener 4 point

Der findes mange muligheder, når du skal finde ud af hvilket produkt der er det helt rigtige for dig, i forbindelse med din menstruation. Her kan du altså vælge at bruge bind alene eller kombinere dette med en tampon. Dette er helt op til dig, hvad du føler rarest og hvor kraftig eller ikke kraftig din menstruation er. Ved at undersøge det nærmere finder du den bedste måde for netop dig at beskytte bedst muligt mod lækage.

Hvilket bind skal du så vælge?

Bind kommer i mange forskellige tykkelser og længder. Og jo tykkere de er jo større sugeevne. Og til dig der bløder meget, findes der et specielt bind du kan bruge om natten.

Den måde du typisk kan tyde om det er et bind med høj sugeevne eller lav sugeevne er ved tage et kig på pakken. Ved størstedelen af alle mærker, står det tydeligt anført hvor høj en sugeevne bindet har. Dette står oftest anført i dråber, eller en skala hvor man kan se på hvor høj sugeevne bindet har. Nogle mærker laver også kun to slags bind så der er et dagbind og et natbind. Så dette variere altså meget fra mærke til mærke.

Har du kraftige blødninger under hele din menstruation eller hvor bare de første par dage er kraftige, kan du med fordel bruge et natbind i dagstimerne de dage, så du er bedst muligt sikret mod lækage.

Der findes forskellige tykkelser og længder på bind, alt efter hvilken sugeevne du ønsker. Men så findes der også bind med vinger og bind uden vinger. Når du bruger bindene med vinger, så er der nogle små stykker på sidden af bindet der skal vippes rundt om trussen som gør at bindet sidder bedre fast, der hvor du har placeret det.

Denne ekstra sikkerhed vil du ikke have med et bind uden vinger. Dog er der nogle der kan opleve af selve stykket du vipper rundt om trussen godt kan gnave lidt, så dette er meget en smagssag.

Økologiske og bæredygtige bind

Økologiske og bæredygtige bind er ideelle til dig der ønsker et bind der er ekstra skånsomt for både din hud og intim flora. Du får derfor muligheden for at tage et valg om hvad du ønsker der passer dig bedst at bruge. Så på trods af at ingen produkter er decideret skadelige, er nogle mere skånsomme og dette kunne f.eks. være GingerOrganic.

GingerOrganic laver økologiske og bæredygtige bind. Deres bind har alle certificeringer lige fra Vegan til Ecocert. De er lavet af 100% økologisk bomuld. En Barrierefil der er lavet af Biofolie. De er ultra tynde og indpakningen er også lavet i Biofolie så den er nedbrydelig. Produkterne er fri for skadelige kemikalier, klor og parfume.

Find bind efter dine behov her på Matas.dk eller i din lokale Matas butik.​​​​​​​

Stephanie B.
Farmakonom
"For mig er skønhed en følelse der omhandler velvære, sundhed og selvforkælelse. Det at føle sig både smuk og glad i krop og sind, hvad enten det er en lækker makeup, en sund kost eller en god ansigtsmaske når dagen er omme. Det handler om balance."
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse