• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Bind

Medicin & Pleje Hygiejne Bind & Indlæg
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

34 produkter
34 produkter
Sorter efter: Mest populære

Der findes mange muligheder, når du skal finde ud af hvilket produkt der er det helt rigtige for dig, i forbindelse med din menstruation. Her kan du altså vælge at bruge bind alene eller kombinere dette med en tampon. Dette er helt op til dig, hvad du føler rarest og hvor kraftig eller ikke kraftig din menstruation er. Ved at undersøge det nærmere finder du den bedste måde for netop dig at beskytte bedst muligt mod lækage.

Hvilket bind skal du så vælge?

Bind kommer i mange forskellige tykkelser og længder. Og jo tykkere de er jo større sugeevne. Og til dig der bløder meget, findes der et specielt bind du kan bruge om natten.

Den måde du typisk kan tyde om det er et bind med høj sugeevne eller lav sugeevne er ved tage et kig på pakken. Ved størstedelen af alle mærker, står det tydeligt anført hvor høj en sugeevne bindet har. Dette står oftest anført i dråber, eller en skala hvor man kan se på hvor høj sugeevne bindet har. Nogle mærker laver også kun to slags bind så der er et dagbind og et natbind. Så dette variere altså meget fra mærke til mærke.

Har du kraftige blødninger under hele din menstruation eller hvor bare de første par dage er kraftige, kan du med fordel bruge et natbind i dagstimerne de dage, så du er bedst muligt sikret mod lækage.

Der findes forskellige tykkelser og længder på bind, alt efter hvilken sugeevne du ønsker. Men så findes der også bind med vinger og bind uden vinger. Når du bruger bindene med vinger, så er der nogle små stykker på sidden af bindet der skal vippes rundt om trussen som gør at bindet sidder bedre fast, der hvor du har placeret det.

Denne ekstra sikkerhed vil du ikke have med et bind uden vinger. Dog er der nogle der kan opleve af selve stykket du vipper rundt om trussen godt kan gnave lidt, så dette er meget en smagssag.

Økologiske og bæredygtige bind

Økologiske og bæredygtige bind er ideelle til dig der ønsker et bind der er ekstra skånsomt for både din hud og intim flora. Du får derfor muligheden for at tage et valg om hvad du ønsker der passer dig bedst at bruge. Så på trods af at ingen produkter er decideret skadelige, er nogle mere skånsomme og dette kunne f.eks. være GingerOrganic.

GingerOrganic laver økologiske og bæredygtige bind. Deres bind har alle certificeringer lige fra Vegan til Ecocert. De er lavet af 100% økologisk bomuld. En Barrierefil der er lavet af Biofolie. De er ultra tynde og indpakningen er også lavet i Biofolie så den er nedbrydelig. Produkterne er fri for skadelige kemikalier, klor og parfume.

Find bind efter dine behov her på Matas.dk eller i din lokale Matas butik.​​​​​​​

Stephanie
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje