• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

MEZINA
Din sundhed har været Mezinas hjertesag siden 1983. Så længe har Mezina været en af Danmarks største helsekostleverandører. Deres passion er at levere kosttilskud og naturlægemidler til hele familien, der hjælper til en bedre sundhed og større livskvalitet.

LED & MUSKLER

IMMUNFORSVAR

KOLESTEROL

KVINDER

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

56 produkter
56 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Mezina - Dansk helsekost

Mezina er en dansk, familieejet virksomhed med hovedkontor i Esbjerg. De producerer helsekost og naturlægemidler i høj kvalitet. Mezina har i over 30 år leveret helsekostprodukter til danskerne og er i dag et af Danmarks største helsekostproducenter.

Mezina skaber produkter, der hjælper folk med at opnå bedre sundhed og livskvalitet. De fleste produkter fremstiller de selv, men Mezina samarbejder også med en lille gruppe udenlandske leverandører, der skaber unikke produkter.

Mezina har mere end 80 topmotiverede og dybt engagerede medarbejdere, som arbejder med udvikling, fremstilling, dokumentation og forskning af helsekost, naturlægemidler og kosttilskud. Alle medarbejdere arbejder ud fra Mezinas målsætning om kun at tilbyde de allerbedste produkter på markedet.

I 2012 godkendte europæiske myndigheder de positive virkninger af Mezinas kosttilskud.

De gode egenskaber

Kosttilskuddene er specielt udviklet til den kvalitetsbevidste forbruger, som ønsker produkter med gode egenskaber fra frugter og bær.

Ingredienser som C-vitamin bidrager til kroppens kollagendannelse og styrker dit immunforsvar.

Går du rundt og er træt i hverdagen? En kombination af B6, B12, riboflavin og magnesium vil muligvis være løsningen for dig. Denne kombination bidrager til at mindske træthed.

Du kan også finde produkter fra Mezina, som hjælper dig med fordøjelsen, til vedligeholdelse af et positivt humør, til overgangsalderen eller til et normalt kolesteroltal. Hos Mezina kan du også finde multivitaminer til gravide.

De rette mængder

Det er essentielt for kroppen at få de rette mængder vitaminer og mineraler.

Ca. 40 procent af befolkningen får ikke tilstrækkeligt med magnesium.

Jern er også et eksempel på et mineral, vi får for lidt af. Op mod 9 ud af 10 danske kvinder i den fødedygtige alder får ikke tilstrækkeligt med jern igennem kosten. Det kan f.eks. være, fordi unge kvinder ikke spiser kød ofte nok og ikke får kompenseret for den regelmæssige menstruation, der udskiller de vigtige mineraler. Et mineral som jern er kroppens ilttransporterende grundstof. Derfor kan du tage jern som kosttilskud fra Mezina for at supplere op med din daglige kost. ​​​​​​​

Mathilde
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.
Min ekspertise er:
Hudpleje