Ammetøj

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Størrelse

Materiale

Certificeringer

Bedømmelser

94 produkter
94 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Ammetøj til ammeperioden

Når du bliver gravid, er der pludseligt mange ting, du skal tage stilling til og forholde dig til.

En af de ting kan være at finde tøj, som er behageligt og praktisk at have på, når du skal amme din baby.

Til det formål findes en masse forskellige typer ammetøj, som kan hjælpe dig i den periode. Her kan du læse om de forskellige typer og finde din nye favorit!

Funktionelt og Komfortabelt Ammetøj

Ammetøj er designet så det er yderst behageligt at have på, så det ikke strammer eller gnaver nogen steder. Kroppen kan have ændret sig, og det sidste du har brug for, er for stramt tøj.

Ud over en behagelig pasform, har ammetoppe, ammekjoler og ammebh'er den smarte egenskab, at de nemt kan åbnes, således at du nemt og hurtigt kan få åbnet op og lagt din baby til, når sulten melder sig hos den lille. Det er udviklet på en måde, så amningen kan foregå nemt, bekvemt og diskret, så du ikke føler dig for blottet.

Praktisk Design og alsidighed

En amme-bh er for de fleste det mest anvendelige stykke tøj i ammeperioden. Den kan bruges under alt tøj og sikrer, at du hurtigt kan få lagt din baby til. De er smarte, da de kan bruges hele døgnet, da de findes i udgaver, som er velegnede til at sove med. De ammebh'er, som har "kryds-over" lukninger, er meget velegnede til brug om natten. Det skyldes, at der på dem ikke er nogle hægter, som kan genere. For at få adgang til brystet er det blot at tage stoffet til siden, og herefter kan du lægge din baby til.

Ammebh'er med hægter er gode til brug om dagen, da du kan åbne nemt og hurtigt op og kan få adgang til brystet under de fleste typer af tøj.

En ammetop kombinerer ammebh'en og en top ved at have muligheden for at åbne op ved brystet, så baby kan lægges til, men dækker på maven, så du ikke bliver kold eller føler dig for blottet.

Det samme gør sig gældende med en ammebluse og en ammekjole, som kombinerer de smarte funktioner ved en ammebh med dine foretrukne beklædningsgenstande. Så kan du iklæde dig tøj, som er nemt at amme i og kan bruges i mange sammenhænge.

Alle varianter af ammetøj kan bruges med ammeindlæg, så du kan forebygge lækager.

En del kvinder begynder at bruge ammetøj allerede under graviditeten. Det kan være rart med tøj, som ikke strammer og giver plads til, at både mave og evt. bryster vokser i takt med, at graviditeten skrider frem.

Se vores fine udvalg af ammetøj, her på Matas.dk og find dine egne favoritter.

Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Vi guider

Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Af Lene Skou Jensen

Lige pludselig ligger barnet på din mave, vådt og glat! Det øjeblik du har drømt om og forestillet dig så mange gange. Og du skal måske til at amme. Hvor svært kan det være? Så længe der er et suttelystent barn og et mælkefyldt bryst, så skulle amningen gerne fungere. Det gør den også for mange. Der findes dog også dem, som har brug for støtte og hjælp. Det er bare lige med at finde rundt i de muligheder, der findes. Få råd her.

Læs Mere
Ammehår. Morhår. Strithår. Fedtet hår

Vi guider

Ammehår. Morhår. Strithår. Fedtet hår

Af Cathrine Wichmand

Det er ikke tid, jeg har mest af til mit hår. Og det har lige nu nået en længde, hvor jeg, som mange mødre måske genkender, har lyst til at klippe det helt kort igen, så det i det mindste ikke hives og rives i (små fedtede babyfingre kan virkelig hænge i lokkerne, av!) - for det er heller ikke så langt, at jeg sådan kan få det helt væk fra ansigtet.

Læs Mere
Jordemoderens råd til brug af ammepude

Vi guider

Jordemoderens råd til brug af ammepude

Af Siff Stephenson

Formålet med en ammepude er at få en god stilling både for baby og mor, når der skal ammes. Den er lavet til at støtte mors arm, hænder og baby og er som regel formet som en lang pude, der kan placeres rundt om mors talje. Her i artiklen vil jordemoder, Siff, guide og råde til fordele og ulemper ved brug af en ammepude – og graviditetspude.

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.